Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým vyhrál v Kosoři...B-tým v Kazíně bez bodu i gólu...

FK Kosoř - TJ Viktoria Vestec 1 : 4 ( 0 : 1 )

Branky : 86. Křemen – 23. Matysík, 69. P.K. Říha, 73. Pecinovský, 90+1 Candra

Sestava : Bašta – Jan Bodlák, Hendrych, Pecinovský, Jiří Ježdík ( 75. Adam Bodlák ) – Říha, Máče ( 79. Ptáček ), Vidlička, Matysík – Minha, Chaloupka ( 83. Candra )

Začátek utkání patřil nám. Chaloupka hlavou prodloužil na Říhu, ten uvolnil Jana Bodláka, ale jeho centr byl zblokován na roh. Dlouhý výkop brankařem Frantou zatáhl do vápna Nehoda, ale na jeho centr nikdo z domácích nedosáhl. Vidlička vystihl přihrávku domácích, uvolnil se, ale jeho střelu stačil zablokovat Folejtar a byl z toho pouze roh. V 10. minutě se domácím povedla pěkná akce po spolupráci Černého s Nehodou, ale Bašta vyběhnutím vše zachránil. My odpovídáme akcí a zakončením Minhou, kterému sklepl míč Matysík, brankař střelu chytá. Ve 23. minutě jsme vybojovali zásluhou Chaloupky rohový kop. Ten rozehrál Vidlička, který míč posadil na hlavu Matysíka a my jdeme do vedení 0 : 1. Domácí zvýšili obrátky, a tak se naše obrana s Baštou musela ukázat. Nejprve zastavuje Pecinovský průnik Nehody, Bašta vyhrává souboj ve vápně s Křenem, jehož hlavička končí vedle a Sláma střílí vedle. Ve 33. minutě se nám povedla pěkná akce. Bašta dlouhým výkopem našel Minhu, ten si míč narazil s Matysíkem, ale jeho střela těsně míjí levou tyč. Trestný kop domácích zahrávaný Brožem do vápna Bašta chytá a Černého zakončení končí na Hendrychovi. Těsně před koncem poločasu Máče vybojoval míč, uvolnil Minhu, který prošel až na hranici malého vápna, ale jeho zakončení společně dokázali obránci s Frantou zblokovat.

Druhý poločas začal akcí Brože s Folejtarem, ale Pecinovský míč stačil ukopnout do zámezí. Černý střílí, Bašta střelu vyráží a chytá i dorážku Slámy. Akce Nehody s Křenem končí střelou nad. Pak dvakrát zakončuje Máče, nejprve mu připravil příležitost Vidlička a po něm Minha, ale branka z toho nebyla. 52. minutě Chaloupka pálí z hranice velkého vápna, brankař střelu vyráží a poradil si i s dalším zakončením, které mu připravil Jan Bodlák. Začínáme domácí přehrávat a v 58. minutě po přihrávce do vápna od Jirky Ježdíka trefuje Matysík hlavou břevno. Říhovi se daří pronikat po pravé straně, ale jeho centr do vápna zastavuje Vladyka. V 61. minutě máme ruce nad hlavou. To se dostal k míči ve vápně Chaloupka, v pádu střílí z malého vápna, ale fantastický zákrok převedl Franta, který míč nohou vykopl. V 69. minutě Máče uvolnil přihrávkou mezi obránci Jirku Ježdíka, ten zatáhl míč až na malé vápno, kde ho skluzem poslal k zemi Brož. Rozhodčí píská penaltu. K té se postavil Říha a bezpečně proměnil – 0 : 2. V 70. minutě se po rozehrání trestného kopu Nehodou dostal do šance Černý, ale přestřeluje. To my jsme další šanci proměnili. Po faulu na Máčeho rozehrál v 73. minutě Vidlička trestný kop do vápna na Říhu, míč skončil ale na hlavičce Pecinovského, který jej prodloužením poslal do sítě – 0 : 3. Nehodova střela z trestného kopu trefuje pouze zeď. Další slibnou akci po spolupráci Černého s Folejtarem Jan Bodlák zablokoval, takže branka nepadla. Domácím se podařilo snížit až v 86. minutě. To na vápně podklouzl střídající Adam Bodlák, k míči se dostal Křemen a sám proti Baštovi nezaváhal – 1 : 3. V 88. minutě při nás stálo štěstí. Po centru z pravé strany do vápna odkopává míč Matysík, ale trefuje naše

břevno. V nastavení prošel Říha až do vápna, kličkou se zbavil obránce, naznačil střelu, brankař vybíhá, ale Říha ještě přihrál Candrovi, který upravuje na konečných 1 : 4.

Dnes jsme předvedli nejlepší výkon podzimu a pochvalu zaslouží všichni. Mužstvo bylo dobře připraveno takticky, nedovolilo domácím rozvinout jejich kombinační hru a stálým napadáním po ztrátě míče, jsme dělali domácím velké potíže. Ti přišli o řadu míčů, a tak jsme získávali převahu my. Domácím v závěru ubývali síly a my jsme toho dokázali využít. Hoši, moc děkujeme za předvedený výkon, za který jste si vítězství zasloužili.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti již v pátek 20.10. od 19:00 hodin a přivítáme mužstvo FK Jinočany.

 

SK Kazín A – TJ Viktoria Vestec B 4 : 0 ( 2 : 0 )

Zastupující trenér Petr Průša :“ Do utkání jsme nevstoupili vůbec špatně a prvních 18 minut jsme soupeře přehrávali. Přes dobrou kombinační hru jsme se bohužel nedostali k pořádnému zakončení. Domácí tým se v úseku mezi 19. a 22. minutu dostal do dvou ojedinělých akcí a bohužel pro nás v nich měl 100% produktivitu. Vedení 2 : 0 na straně domácího týmu dolehlo na naše hráče a nepřesnostmi a nedůrazem dovolili soupeři převzít iniciativu, dostali jsme se pod tlak a byli rádi za poločasový stav 2 : 0. Nutno říci, že nebýt nadstandartního výkonu Šaláta s Francem v obraně, mohlo být i hůř.

Hned po přestávce to bylo naše mužstvo, které zavřelo soupeře na jeho polovině, zmáčklo obranu soupeře, nicméně nejistého brankaře jsme překonat nedokázali. V 50. minutě došlo v našem vápně k souboji Adámka s veteránem Tenkrátem, naprosto dle pravidel, nicméně rozhodčí to bohužel posoudil jinak a nařídil penaltu ve prospěch domácích. Z té zvýšil Chládek na 3 : 0. Navzdory situaci se naše mužstvo znovu natlačilo na soupeře, dostali ho pod tlak a v 58.minutě se po faulu v pokutovém území na unikajícího Štěpánka pískala penalta i pro nás. Exekuci si vzal na starost v zápase výborně hrající Šalát, bohužel jeho úmysl brankař domácích vystihl a penaltu kryl. To byl asi poslední zlomový moment utkání, naši se přes veškerou snahu nedokázali proti běhavému soupeři prosadit. Navíc v 77. minutě domácí zvýšili na 4 : 0 a pak se utkání již jen dohrávalo. Velkou měrou zápas rozhodli výborně hrající ročníky 2003, 2005 a 2006 na straně Kazína. Jednoznačně jsme narazili na větší kvalitu než Štěchovice nebo Choteč a nedovezli od Berounky ani bod“.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 22. 10. od 15:30 hodin a přivítáme na našem hřišti mužstvo FK Mníšek pod Brdy.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec