Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým pouze za bod...Benfika porazila Štěchovice...

TJ Viktoria Vestec - FK Kralupy 1901 1 : 1 ( 1 : 0 )

Branky : 12. Jiří Ježdík – 70. Houška

Sestava : Bašta – Jan Bodlák, Pecinovský, Hendrych, Hobza ( 22. Adam Bodlák – 90. Ptáček ) – Říha ( 77. Candra ), Matysík, Vidlička, Petr Ježdík – Minha, Jiří Ježdík

Začátek utkání patřil nám. Říha prošel do vápna, ale Kabyl ukopl míč na rohový kop. Po něm pálí Vidlička vedle a po přihrávce od Minhy přestřeluje branku. Hosté zahrávají trestný kop Janíčkem, který trefuje zeď a u odraženého míče je první Bašta. V 10. minutě Jirka Ježdík přihrávkou mezi obránce poslal do úniku Hobzu, ten centruje před branku, ale Víšek míč vyráží do bezpečí. Ve 12. minutě jdeme do vedení. Bašta založil útok přesným výkopem na Jirku Ježdíka. Hostující obránce nechal míč skočit v domnění, že bude u míče první Víšek, ale ten zůstal v brance, a tak Jirka Ježdík pohodlně posílá míč do branky – vedeme 1 : 0. Hosté hrozí převážně z trestných kopů zahrávaných Janíčkem, po kterých hlavičkuje Chlapec a Krejza, ale ty jdou vedle. Chlapcův dlouhý aut do vápna zakončuje Hemr, ale Baštu nepřekonal. Ten vyřešil včasným vyběhnutím i šanci po spolupráci Řezníčka s Hemrem a odkopává míč do bezpečí. Ve 30. minutě Vidlička pálí z vápna, ale za překonaného Víška zaskočil Culek a nepustil míč do branky. Trestný kop Jirky Ježdíka končí na dobře postavené zdi. Největší šanci na zvýšení vedení měl ve 44. minutě Minha. Dostal se za Culeka, Víšek vyběhl, ale jeho oblouček končí nad brankou.

Hned po přestávce zahrozili dvakrát hosté. Spolupráce Krejzy s Chlapcem ani Řezníčka s Chlapcem ke gólu nevedla. Pěkná spolupráce našich hráčů po ose Matysík, Minha, Vidlička končí střelou nad branku. Jan Bodlák připravil další příležitosti k ohrožení branky Petrovi Ježdíkovi a Říhovi, ale obrana včas zareagovala a bylo po šanci. Zahráváme řadu trestných kopů po faulech na naše hráče, ale nedokážeme se ve vápně prosadit. V 70. minutě se dostal na vápně k míči Hemr, ale jeho střelu sráží Pecinovský na roh. Po něm se na přední tyči prosazuje hlavou Houška a vyrovnává na 1 : 1. Pak se spíše nehraje, než hraje. Hráči zbytečně faulují, dochází k řadě sporných situací a rozhodčí si s tím neumí poradit. Vše vyvrcholilo v 86. minutě po faulu na Vidličku, po kterém mu ještě šlápl na ruku hostující hráč. Neudržel se Petr Ježdík a rukama vráží to faulujícího hráče. Ten padá, přibíhají další hráči a je z toho mela. Vše končí vyloučením Petra Ježdíka a na druhé straně jdou ven Petr Tomáš a Chlapec. Pak se utkání dohrává v poklidu a končí remízou.

Ani se mi moc nechce zápas hodnotit. Bylo tam hodně faulů, které rozhodčí nepískal, tak hráči neustále protestovali a nehrálo se. My jsme utkání odnesli zraněním Hobzy, kterého po odehrání míče loktem srazil hostující obránce, Petr Ježdík má zlomené zuby, Jirka Ježdík dohrál se sebezapřením. No prostě se zápas nepovedl jak hráčům, tak i rozhodčím.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 14. 10. od 15:30 hodin do Kosoře. Autobus od stadionu odjíždí ve 14:00 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B - TJ Štěchovice 4 : 1 ( 3 : 0 )

Branky : 9. Ptáček, 17. Matysík, 24. Bednář a 51. Candra

Hodnocení utkání trenérem Michalem Chaloupkou:“ zápas na jednu branku a byla jen otázka kolik to skončí a pro nás bohužel jen 4 : 1. Byla to přehlídka neproměněných šancí včetně penalty. Soupeř vzdoroval jen 15. minut, poté šel do 10 a bylo po zápase. Fotbalově to bylo slabé i z naší strany, ale šancí na gól bylo až moc. Hvězdu zápasu jsme udělali z hostujícího brankaře Schejbala, který chytil bez mála tak 10 jasných gólů, ale bereme 3 body a to je důležité.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 14. 10. od 15:30 hodin na hřišti SK Kazín.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec