Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým veze bod ze Slaného...Benfika prohrála s Povltavskou...

SK Slaný B - TJ Viktoria Vestec 1 : 1 ( 1 : 0 )

Branky : 10. Říčka - 65. Matysík

Sestava : Bašta – Candra, Pecinovský, Hendrych, Bodlák Jan – Ježdík Jiří, Matysík, Minha, Říha – Ježdík Jiří, Bodlák Adam ( 74. Hobza )

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. Domácí se snažili rychlými protiútoky zaskočit naši obranu a my jsme se snažili kombinačně dostat na dostřel domácí branky. V 5. minutě Dohnanský prošel přes Candru, ale vše zachránil vracející se Jan Bodlák. V 10. minutě Bašta v rozehrávce chybuje. Přihrál domácímu Volkovi, ten uvolnil na levé straně Dohnanského, který prošel přes dva naše hráče k brankové čáře a našel před brankou zcela volného Říčku a ten posílá domácí do vedení 1 : 0. Pak se útoky střídaly na obou stranách, ale řada slibných akcí skončila špatným centrem nebo přihrávkou. V 19. minutě se ve vápně uvolnil Minha, je podkopnut obráncem,ale rozhodčí nic. Z trestného kopu přestřeluje Jirka Ježdík a Pecinovský nedovolil Říčkovi zakončit.

Do druhého poločasu nastoupilo asi jiné mužstvo. Naši hráči začali více běhat, zatlačili domácí na jejich polovinu, ale v zakončení to byla bída na obou stranách. U domácích nebezpečí hrozí od rychlého Volka i Říčky, ale Bašta jejich střelecké pokusy chytá. S našimi centry do vápna si poradil brankař Mareš a nepřekonal ho ani Matysík, který si naběhl do vápna. Domácí pozorně brání, střely od Petra Ježdíka, Minhy i Matysíka brankař Mareš chytá. V 65. minutě vyrovnáváme. Minha obešel obránce, navedl míč do vápna a zpětnou přihrávkou připravil šanci Matysíkovi. Jeho první střelu ještě obránce zablokoval, ale ta další konečně končí v síti 1 : 1. Říha svedl vítězný souboj s obráncem, uvolnil se, ale Mareše nepřekonal. Zahráváme řadu rohových kopů, ale naši hlavičkáči Pecinovský, Hendrych i Matysík netrefují branku. V 71. minutě Bašta musel rychle z branky, neboť na míč za obranu si naběhl Volek. V 82 .minutě si ve vápně obhodil Jirka Ježdík obránce, střílí, ale do střely mu skočil další z obránců a bylo po šanci. Závěr utkání patřil nám, ale další branku jsme nedali, a tak utkání skončilo nerozhodným výsledkem.

Dnešní utkání mělo dva rozdílné poločasy. Ten první patřil domácím a ten druhý nám. V kabině o poločase musel zvýšit hlas trenér Štumpf, který nebyl spokojený s výkonem v prvním poločase. Domácím chytal spolehlivě brankař Mareš a řízná obrana toho moc našim útočníkům nedovolila. Nebezpečí hrozilo především od Říčky, Dohnanského a Volka. U našich až na chybu při první brance spolehlivě chytal Bašta. Hendrych s Pecinovským vyhráli řadu hlavičkových soubojů ve vápně. V záloze se dařilo Matysíkovi, Minhovi i Říhovi. Útočníci se nedokázali prosadit proti dobře hrající domácí obraně.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 7. 10. od 10:15 hodin a přivítáme na našem stadionu mužstvo FK Kralupy 1901.

 

Povltavská FA C – TJ Viktoria Vestec B 4 . 3 ( 0 : 2 )

Branky : 50., 55. a 77. Mráz, 55. Zrůst – 33. a 45 Chaloupka, 88. Adámek Ondřej

Trenér Petr Průša vypomáhal při utkání, a protože trenér Chaloupka nastoupil do utkání, hodnotí utkání on. „ Od začátku utkání bylo znát, že na sebe narazily týmy, které chtěly hrát fotbal a díky tomu měla hra v první čtvrtině slušné tempo. Herně byl první poločas vyrovnaný, obě mužstva se však přes snahu hrát fotbal nevyhnula nepřesnostem a i proto se v úvodní půlhodině šance rodily pouze namátkově. Ve 33. minutě po rychlé kombinaci ve středu hřiště uvolnil Šalát na hrotu hrajícího Chaloupku, který předvedl ve velkém vápně ukázkové zpracování míče a z druhého doteku prostřelil brankáře Kotrbu – 0 : 1. Soupeř se snažil rychle vyrovnat, ale naše pozorná obrana mu to však nedovolila a naopak těsně před poločasem poslal Klinka do šance opět Chaloupku, který ač tísněn na hranici velkého vápna pohotově použil nejjednodušší fotbalový kop „bodlo“ a nekompromisně prostřelil Kotrbu podruhé – 0 : 2.

Přes dobrou náladu a motivaci v kabině jsme do druhé půle nastoupili dost nekoncentrovaní a nepozorní, z jednoduchých situací dělali komplikované a soupeř toho rychle využil kdy se v rychlém sledu trefili do Chloubovi sítě v 50. minutě Mráz a v 55. minutě Zrůst. Po vyrovnání se hra vrátila do scénáře z třetiny utkání, bylo vidět dost nepřesností na obou stranách a díky tomu tempo hry trochu upadlo. V 68. minutě se po naší zdařilé kombinaci prodral do šestnáctky soupeře střídající Luňák, byl sražen a pískala se penalta. K exekuci se postavil zkušený Klinka, bohužel ho brankař Kotrba vychytal. Remízový stav se změnil o 7 minut později, kdy Kolačný fauloval v pokutovém území Mráze a ten , bohužel pro nás penaltu proměnil. Exekutor pokutového kopu Mráz byl nadále při chuti a v 77. minutě završilo hattrick, kdy zakončoval do prázdné branky po nešťastném vyběhnutí našeho brankaře. Ve zbývající části utkání jsme se bohužel nenadechli k déle trvajícímu tlaku a nedokázali vyrovnat, povedlo se nám pouze v 88. minutě snížit Ondrou Adámkem na 4 : 3. V utkání nás bohužel dohnala „Csaplárova“ past, kdy jsme neudrželi poločasové vedení 2 : 0, mnoho našich nepřesností na kopačkách a svůj vliv sehrála i kvalita mladých hráčů Povltavské.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo na našem hřišti v neděli 8. 10. od 16:00 hodin a přivítáme mužstvo TJ Štěchovice B.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec