Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Domácí výhry obou týmů...

TJ Viktoria Vestec A - TJ Dynamo Nelahozeves 4 : 0 ( 2 : 0 )

Branky: 29. a 51. Jiří Ježdík, 31. Pecinovský, 86. Vlasák

Sestava : Bašta – Jan Bodlák, Hendrych, Pecinovský, Candra ( 65. Adam Bodlák ) – Petr Ježdík ( 67. Ptáček ), Matysík, Máče ,Vidlička( 77. Vlasák ) - Minha ( 57. Říha ) ,Jiří Ježdík

Hosté v úvodu utkání zakončují po akci Holého s Kochmanem, ale je pískán ofsaid. Po chybné rozehrávce se do šance dostával Kalaš, ale vše zachránil vracející se Minha. Trestný kop od J. Ježdíka byl na Pecinovského dlouhý. V 8. minutě se dostal ve vápně k odraženému míči Matysík, uvolnil se přes obránce, ale netrefuje branku. Pak nám nabídl šanci špatným výhozem brankař Hanák, ale ani tu Matysík neproměnil. Ještě přihrával Minhovi, který to však již nečekal. Hosté zakončují Holým a další příležitost Buldrovi Bašta chytá. Pěkná akce po ose Kalaš, Buchta končí centrem od brankové čáry, ale na míč Holý nedosáhl a ten skončil za brankovou čarou. Ve 32. minutě hosté nastřelují Buchtou pravou tyč. Matysík uvolnil do vápna Minhu, ale tomu míč utekl za bankovou čáru. Ve 29. minutě se po závaru v pokutovém území nejlépe zorientoval Jirka Ježdík a posílá nás do vedení 1 : 0. Ve 31. minutě je to 2 : 0. To se prosadil po rohovém kopu Vidličky hlavou Pecinovský. Pak hosty podržel brankař Hamák, který nejprve vyráží střelu Jirky Ježdíka a poradil si i se střelou Minhy, kterému šanci připravil Matysík.

Vstup do druhého poločasu patřil hostům. Holý se uvolnil ve vápně, ale střílí vedle. V 52. minutě Vidlička připravil šanci Minhovi, ale toho zablokoval obránce. U odraženého míče je první Jirka Ježdík, kličkou se zbavil obránce a podél brankaře zvyšuje na 3 : 0. Simon fauluje Vidličku a z trestného kopu J. Ježdík míč posadil na hlavu Vidličky, brankař míč vyráží a dorážka Máčeho končí nad brankou. Po pěkné akci hostů zakončuje Buldra, ale Baštu neprostřelil. Pak nás hosté začali přehrávat, ale se zakončením byli na štíru. Slibné akce zakončovali střelou nad nebo vedle a nebo pokazili finální přihrávku a bylo po šanci. V 84. minutě do vápna prošel Holý, jeho centr minul Lenčeš a na zadní tyči volný Hrnčíř Baštu nepřekonal. Střídající Syblík v 85. minutě pálí z otočky, ale Bašta drží čisté konto. V 86.minutě kope rohový kop Říha a míč posadil na hlavu střídajícího Vlasáka, který nedal brankaři šanci – 4 : 0.

Dnes se hrál útočný fotbal a výsledek neodpovídá předvedené hře. Hosté využívali každou příležitost k ohrožení naší branky, ale srážela je nemohoucnost dostat míč za záda výborného Bašty. U nás byl velmi dobrý brankař Bašta, v obraně oba stopéři Hendrych s Pecinovským, v záloze Vidlička s Petrem Ježdíkem a v útoku Máče.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 1. 10. od 16:00 hodin do Slaného a autobus od hřiště odjíždí ve 14.00 hodin.

 

 

TJ Viktoria Vestec B – SK Sokol Zlatníky 4 : 3 ( 3 : 0 )

Branky : 3. Kolačný, 6. Ptáček, 18. Pačes, 80. Kvasnička – 46. a 55. Nováček, 50. Januška

Začátek utkání byl z říše snů. V 18. minutě to bylo 3 : 0 a další vyložené šance jsme nedali. Hosté se bránili, spoléhali na dlouhé nákopy za obranu, po kterých se do šancí dostali Nováček s Januškou, ale branku nedali. Januška po přihrávce od Nováčka zahazuje tutovku, přestřeluje. Ve 29. minutě trefuje Nováček břevno naší branky. Ve 35. minutě si na Šalátův roh naběhl Matysík a hlavou též trefuje břevno. Ve 42. minutě jde sám na brankaře Muchu Ptáček, kterého poslal do úniku přihrávkou Matysík, ale jeho střela jde vedle. Pak ještě z trestného kopu střílí Vršecký, ale střela jde těsně vedle.

Začátek druhého poločasu jsme prospali. Ve 46. minutě prošel po levé straně Januška. Na jeho centr do vápna si naběhl Nováček a snížil na 3 : 1. V 50. minutě povedenou střelou snižuje Januška na 3 : 2 a v 55. minutě vyrovnává Nováček na 3 : 3. V 79. minutě mohlo být ještě hůř. Zelenka jde sám na Chloubu, ale ten jeho střelu vyráží nohou. V 82. minutě centr z levé stravy hlavou prodlužuje Ptáček, míč na zadní tyči dobíhá Kvasnička a hlavou dostává míč do branky – 4 : 3. V 89. minutě Chlouba vyběhnutím nedovolil skórovat Zelenkovi.

Dnes se hrálo utkání dvou poločasů. Ten první patřil nám, ten druhý hostům. Kdyby byl první poločas tak 6:0, tak by se nikdo nedivil. Kolačný s Pačesem se předháněli v zahazování šancí a Matysík raději přihrává, než zakončuje. Hosté po vstřelení první branky začali dlouhými nákopy za obranu posílat do rychlých protiútoků Janušku s Nováčkem a ti byli neustálým nebezpečím pro brankaře Chloubu.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 1. 10. od 16:00 hodin v Měchenicích proti Povstavská FA „C“.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec