Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Remíza A-týmu v Kladně...Benfika v Hradištku dotahovala marně...

SK Kladno B - TJ Viktoria Vestec A 2 : 2 ( 1 : 0 )

Branky : 10. Král, 59. Duda – 51. a 84. Máče

Sestava : Bašta – Candra ( 68. Ptáček ), Pecinovský, Hendrych, Maňák ( 46. Bodlák Adam ) – Petr Ježdík, Matysík, Máče, Vidlička – Jiří Ježdík, Minha

Začátek utkání patřil domácím, centr z levé strany do vápna Bašta chytá. Vidličkův průnik do vápna zakončený centrem, obrana stačila odvrátit na rohový kop. Pak se ke střele z vápna dostal Hendrych, ale střela mu nesedla a brankař Vokoun si s ní poradil. V 10. minutě jdou domácí do vedení. Míč za obranu nechal Hendrych skočit, ale Duda mu ho sebral, přihrál doleva zcela volnému Královi a ten prostřeluje Baštu – 1 : 0. Ve 12. minutě mohlo být vyrovnáno. Jirka Ježdík přihrávkou mezi obránce poslal do samostatného úniku Petra Ježdíka, ale ten trefuje břevno. Pak jsme měli ještě několik příležitostí, ale v brance domácích čaroval Vokoun, který vše pochytal. Bašta se také nenudil a chytil střely Dudy i Pechra. Pecinovského hlavička po rohu Vidličky končí těsně nad.

Druhý poločas začali domácí náporem, Pechr trefuje Vidličku a Čermák přestřeluje branku. Sám před brankaře po přihrávce od Máčeho se dostal Minha, ale brankaře neprostřelil. V 59. minutě se domácím povedla kombinace před pokutovým územím. Přihrávku převzal Duda, Bašta proti němu vyběhl, ale na míč nedosáhl, a tak domácí zvyšují na 2 : 0 . V 51. minutě po centru Petra Ježdíka do vápna kopeme roh Vidličkou a obrana odvrací míč před vápno. Máče trefuje halfvolejem levou šibenici a snižuje na 2 : 1. Pak utekl naší obraně Slabý, jde sám, ale Bašta pádem pod nohy míč chytá. Snažíme se o vyrovnání, ale Abrham s Pechrem zastavují naše útoky. Co projde, pochytá brankař Vokoun. Další sólový únik Krále brankou nekončí, míč mu utekl za postranní čáru. V 84. minutě konečně vyrovnáváme. Vidličkův roh obránce hlavou prodloužil, ale pouze k Máčemu. Ten míč nefrefuje ideálně, ale přesto končí u pravé tyče – 2 : 2. Domácí zakončují střelami Pechra a Čermáka, ale ty končí nad brankou. Máče střílí, Petr Ježdík hlavou nadzvedává míč, ale bohužel nad branku. V samém závěru se dostal do šance Máče, ale trefuje dobře postaveného brankaře. Adam Bodlák z vápna pálí, ale netrefuje branku.

V utkání jsme ukázali morální sílu, kdy jsme dokázali vyrovnat nepříznivý stav 2 : 0 a nechybělo mnoho, abychom zvítězili. Proti byl brankař Vokoun, který chytil v samém závěru tutovku Máčemu. Nutno říci, že domácí předvedli velmi dobrý kolektivní výkon a stálým nebezpečím byl pro naši obranu Král i Duda. Vynikající byl i brankař Vokoun. Velký podíl na výsledku má brankař Bašta, který zneškodnil čtyři samostatné nájezdy domácích. V obraně hrál spolehlivě Pecinovský s Hendrychem, v záloze Vidlička s Máčem a útočníci se neprosazovali proti dobře hrající domácí obraně.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 23. 9. od 10:15 hodin na našem stadionu a přivítáme mužstvo TJ Dynamo Nelahozeves.

 

TJ Slovan Hradištko – TJ Viktoria Vestec B 5 : 4 ( 4 : 1 )

Branky : 4., 5. a 16. Janoušek, 14. Předota, 61. Šmejkal – 12. a 47. Vlasák, 78.Kolačný, 81.Bodlák Jan

Trenér Michal Chaloupka: “Tragický vstup do zápasu, když jsme v 16. minutě prohrávali už 4 : 1. A nic se nám nedařilo, nebyli jsme schopný si přihrát, pohyb byl slabý. Naštěstí se soupeř uspokojil s tímto vedením a nevyvíjel žádný tlak na naši slabou rozehrávku odzadu. Na 100% se projevila absence Radima Matysíka ve středu pole, ten pro nás neexistoval a soupeř zde měl velmi kvalitního borce Jana Předotu, který nás v podstatě porazil sám. Gól dal a na všechny další přihrál. Druhá půle už byla ve znamení našeho zlepšeného výkonu a zaslouženě jsme výsledek stáhli na jediný gól a kdyby pomezní rozhodčí, který byl hráč Hradištka nezvedl ofsajd, který nebyl asi tak o 2 metry, tak byl výsledek nerozhodný, to podpořil i hlavní sudí, který zápas ukončil v 84. minutě asi pro tmu. Zápasu by asi slušela remíza, ale bohužel jsme na ni nedosáhli a prohráli první zápas v Okresním přeboru“.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo na našem stadionu v neděli 24. 9. od 16:30 hodin a přivítáme mužstvo Sokola Zlatníky.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec