Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

2 výhry na hřišti soupeřů...

SK Rakovník - TJ Viktoria Vestec A 2 : 4 ( 1 : 1 )

Sestava : Bašta – Candra, Pecinovský ( 67. Jan Bodlák ), Hendrych, Maňák – Adam Bodlák ( 46. Hobza ), Máče ( 79. Franc ), Matysík, Petr Ježdík – Minha ( 90. Chaloupka ), Jiří Ježdík ( 60. Ptáček )

Branky : 23.PK Pucholt, 87. Severin – 11. Jiří Ježdík, 47. Matysík, 88. Minha 93.PK Chaloupka

V úvodu utkání byl pískán ofsaid na obou stranách. Ve 3. minutě se ve vápně uvolnil Máče, je podkopnut, ale rozhodčí nepíská. Vše si vynahrazujeme v 11. minutě, kdy po centru do vápna od Candry, Matysík v pádu netrefil, ale Jirka Ježdík již ano. Jdeme do vedení 0 : 1. Domácí se snaží o vyrovnání, ale akce Bohatého a Červeného brankou nekončí. Domácí zahrávají rohové kopy, které se nám daří odvracet Pecinovským i Hendrychem. Ve 23. minutě vracející se Matysík ve vápně skluzem zastavuje Bohatého, rozhodčí posoudil jeho zákrok tak, že domácí kopou pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Pucholt 1 : 1. Ve 29. minutě domácí předvedli pěknou akci po spolupráci Wajshajtla s Červeným, kterou zakončuje Turbák střelou do tyče. Ve 37. minutě po trestném kopu Jirky Ježdíka se ve vápně prosazuje Minha, ale pomezní rozhodčí zvedá praporek, takže branka neplatí. Minha prošel přes dva obránce do vápna, ale místo střely přihrává Matysíkovi, který je zablokován. Domácí zakončují Bohatým a Čadkem, ale Bašta je pozorný a střely chytá.

Začátek druhého poločasu nám vyšel parádně. To si vyměnili na levé straně míč Hobza s Matysíkem. Ten si navedl míč na hranici pokutového území a střelou přes celou branku vymetl šibenici brankaři Peškovi – 1 : 2. Stálé nebezpečí hrozí od Červeného, který svoji rychlostí svádí řadu soubojů s našimi obránci. Jde sám, ale Baštu nepřekonal. V 62. minutě se přes Candru ve vápně prosadil Bohatý, ale vše zachránil vracející se Máče. V 69. minutě při nás stálo štěstí. Pro dlouhý míč za obranu si vyběhl Bašta. Promáchl, míč netrefil a nabídl prázdnou branku Žďárskému, který však z úhlu míč do branky nedostal, skončil vedle. Střídající Jan Bodlák vyslal Ptáčka na branku, ale ten přestřeluje. Domácí nás přehrávají, centry létají do vápna, kde kraluje Bašta s našimi obránci. Až v 87. minutě se domácím podaří vyrovnat. Zahrávají několik rohových kopů a po jednom odvráceném míči jde centr do vápna z pravé strany, kde se hlavou prosazuje Severín a srovnává na 2 : 2. Za minutu si vedení bereme zpět. Franc zastavil domácí, přihrál Matysíkovi, který ještě sklepl míč Minhovi a ten prostřelil Peška 2 : 3. V prodloužení Matysík uvolnil do vápna Hobzu, toho obránce podkopl a je pískán pokutový kop. Míč si bere Chaloupka a nedal brankaři šanci – 2 : 4.

Bylo to vyrovnané bojovné utkání, ve kterém jsme rozhodli o našem vítězství až v úplném závěru. Hráči obou mužstev předvedli řadu pěkných akcí a zakončení, takže se přítomní diváci nenudili. Naši hráči příkladně bojovali, svedli řadu tvrdých soubojů. Dohráli jsme bez žlutých karet a to se cení.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu 9. 9. od 10:15 hodin a přivítáme mužstvo TJ Sokol Sedlec Prčice.

TJ Sokol Červený Újezd A – TJ Viktoria Vestec B 0 : 3 ( 0 : 1 )

Branky : 14. Michálek, 47. Bodlák Adam, 70. Matysík

Hodnocení utkání trenérem Michalem Chaloupkou : “ TJ Sokol Červený Újezd postoupil letos do Okresního přeboru tak jako my, jen s tím rozdílem, že III. třídu vyhrál. Od začátku se hrálo ve velkém tempu, domácí mají mladý tým a myslím si, že kdo nevěděl, že se jedná o souboj nováčků, tak musel být nadšený. Řekl bych, že jsme byli o fous lepší a povedlo se nám to vyjádřit i gólově. Domácí hrozili z rychlých brejků zejména Maršálkem, který naštěstí nedokázal žádnou svoji šanci proměnit. Nakonec jsme si došli pro 3body za výhru 3 : 0, ale nerodila se lehce. Myslím si, že odsud se body moc vozit nebudou. Ještě bych chtěl dodat, že jsme v týmu přivítali Tomáše Klinku, který hned dostal kapitánskou pásku a nějaký pivko zaplatí. Děkuji hráčům za kvalitní výkon a 3 body“.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo na našem hřišti v neděli 10. 9. od 17:00 hodin a přivítáme mužstvo TJ Sokola Choteč.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec