Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Prohra A-týmu v Klecanech...

MSK Klecany 1921 - TJ Viktoria Vestec 1 : 0 ( 1 : 0 )

Branka :10. Dvořák Ondřej

Sestava : Bašta – Jan Bodlák ( 66. Franc ), Pecinovský ( 77. Adam Bodlák ), Candra, Maňák,– Hobza ( 46. Ptáček ), Matysík, Máče ( 86.Vlasák ), Jiří Ježdík ( 86. Chaloupka ), – Petr Ježdík, Minha

K utkání jsme odjeli bez Vidličky, Václava Ježdíka, Říhy, Hendrycha a Héče. Utkání začalo náporem domácích, ale jak Hrdinovi, tak i našemu Hobzovi je mávám ofsaid. V 6. minutě centruje z levé strany do vápna Ševčík, ale tam pouze promáchl Urban. Po faulu na Minhu z trestného kopu, vyzkoušel pozornost Šandy v brance domácích Jirka Ježdík, ale ten jeho střelu vyráží. V 10. minutě jdou domácí do vedení. Na půlící čáře jsme nedokázali zastavit Hrdinu. Tři hráči kolem, ale ani jeden nedokázal Hrdinovi míč ukopnout. Ten vyslal přihrávkou do samostatného úniku Dvořáka a ten prostřelil Baštu – 1 : 0. Marná byla snaha naší obrany, která se domáhala odpískání ofsajdového postavení střelce. V 11. minutě mohlo být vyrovnáno. Máče prošel až před brankaře, ale jeho střela končí vedle. Pak domácí zahazují tutovku Hrdinou, který si naběhl do vápna a jeho střela se do odkryté branky nevešla. Rovněž jeho pěkný volej skončil nad brankou. Naše zakončení Minhou a hlavička Matysíka brankou nekončí. Ve 26. minutě se Baštovi nepovedl odkop, míč skončil na noze Dvořáka, ale ten ho nedokázal prostřelit. Ve 27. minutě Matysík na vápně uvolnil na levé straně Hobzu, ale ten trefuje pouze tyč. Domácí zakončují po akci Dvořáka s Hordashkem, ale střela končí nad brankou. My jsme se dostali do šance Hobzou, ale ten centr z pravé strany od Petra Ježdíka přeběhl a hlavou míří nad branku.

Druhý poločas začal únikem Hordashka, ale Bašta jeho střelu chytá. Střídající Ptáček připravil palebnou pozici pro Matysíka, ale tomu střela nesedla. Průcha centruje do vápna a Vaktor trefuje z malého vápna pouze břevno. Technická střela Hordashka končí vedle a střela Průchy rovněž. V 66. minutě je brankařem ve vápně sražen Petr Ježdík a rozhodčí píská pokutový kop. K tomu se postavil Matysík , ale střela se mu vůbec nepovedla a končí v rukách brankaře. Další šance na obou stranách brankou nekončí, i když jich bylo ještě hodně, ale brankaři byli pozorní a obránci zablokovali řadu střel.

První poločas jsme nehráli dobře. Domácí pozorně bránili a využívali každé příležitosti k protiútokům. Na obou stranách byla řada nepřesných přihrávek a zakončení, někdy byly akce překombinované na úkor zakončení. I přes závěrečný tlak jsme branku nedali, a proto jsme odjeli domů bez bodů.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 3. 9. od 17: 00 hodin na hřiště SK Rakovník. Autobus od hřiště odjíždí již ve 14:30 hodin vzhledem k velké objížďce u Nového Strašecí.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec