Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Domácí výhra A-týmu pod umělým osvětlením...Benfika doma přejela Velké Přílepy...

TJ Viktoria Vestec - TJ Jíloviště 6 : 1 ( 4 : 1 )

Branky : 7.PK Říha, 11. Candra, 17. Vidlička, 37. Minha, 69. Jiří Ježdík, 74. Matysík – 4. Rada

Sestava : Bašta – Candra ( 74. Ptáček ) Hendrych, Václav Ježdík ( 50. Pecinovský ), Maňák - Vidlička ( 46. Jiří Ježdík ),Máče, Matysík, Říha ( 24. Petr Ježdík ),Minha, Adam Bodlák ( 46. Jan Bodlák )

Hosté vstoupili do zápasu lépe. Již ve 4. minutě si dávali s odkopem na vápně přednost naši obránci a toho využil Rada, který vymetl Baštovi levou šibenici – 0 : 1. V 7. minutě je vyrovnáno. Maňák prošel až k vápnu, tam si narazil míč s Adamem Bodlákem. Šel by sám, ale jeden z obránců byl u míče pozdě a fauloval. Nařízený pokutový kop proměnil Říha – 1 : 1. Na Janouškův míč za obranu si naběhl Kučera, ale Bašta byl pozorný a míč uklidil do bezpečí. V 11. minutě Minha sebral míč obránci, Matysík v náběhu minul, ale zadní tyč zavřel Candra a trefuje do prázdné branky – 2 : 1. Hosté odpovídají střelou Šorny a Waltra a příležitosti Rady a Vrabce brankou nekončí. Hlavička Hotového jde nad. Jak se dávají branky předvedl Vidlička. Zaváhání obrany využil v 17. minutě, když se k míči ve vápně snažili dostat ještě Matysík a Říha. Dotlačil míč po třetí do branky – 3 : 1. Ve 33. minutě po pěkné akci a centru do vápna od Candry, promáchl na zadní tyči Minha. Vše si vynahradil ve 37. minutě, kdy po uvolnění od Máčeho prostřeluje brankaře Natale Davide a zvyšuje na 4 : 1. Hosté zakončují Janouškem, ale střela jde nad.

Do druhého poločasu vlétli hosté s ještě větším úsilím a výsledkem byl souboj Václava Ježdíka s Radou, který nešťastně spadl na jeho ruku a volali jsme rychlou sanitku. Již ve 24. minutě musel střídat Říha, ve 46. Vidlička a v 50. V. Ježdík. Než se střídající hráči rozkoukali, tak hosté převzali iniciativu, ale naše obrana s Baštou vše ustála. Po rohovém kopu Vrabce hlavičkuje Boruta nad a šanci Radovi i Šornovi Bašta chytá. Hosté se usadili na naší polovině, ale v 69. minutě Pecinovský odkopem poslal do šance Jirku Ježdíka. Ten si do vápna obhodil obránce a trefuje přesně k pravé tyči – 5 : 1. Vrabcovi po spolupráci s Radou nedovolil zakončit Hendrych a přežili jsme i závar v pokutovém území, kdy se snažili zakončovat Kučera a Frank. My postupně zakončujeme Matysíkem, Minhou i Petrem Ježdíkem, ale branka z toho nebyla. V 74. minutě prošel po pravé straně Petr Ježdík, poslal míč do vápna, kde se prosazuje hlavou Matysík a zvyšuje na 6 : 1. Hosté se snaží upravit hrozivé skóre, ale proti je Bašta i celá obrana, která pracuje perfektně. Blokuje střely a co prošlo pochytal.

Po přečtení výsledku by se dalo říci, že to byla snadná záležitost, ale není tomu tak. Hosté předváděli rychlý kombinační fotbal, ale nedařilo se jim v zakončení. Darovali nám tři branky svojí nerozhodností před pokutovým územím a my jsme toho patřičně využili. Nebezpečí hrozilo od Rady, Vrabce i Šorny. Naši zahráli opět velmi dobře. Chválit jednotlivce by asi nebylo fér, a tak děkujeme všem hráčům, kteří se postupně zapojili do utkání, že odvedli bojovný a obětavý výkon, za který byli odměněni vítězstvím. Hoši díky.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme ve středu 30. 8. od 18:30 hodin do Klecan. Autobus od stadionu odjíždí v 16:30 hodin.

TJ Viktoria Vestec B – TJ Sokol Velké Přílepy 5 : 1 ( 1 : 0 )

Branky: 37. Šalát, 60. Pecinovský, 78. Héč, 80. a 82. Ptáček, - Bláha

Sestava: Chlouba - Franc, Pecinovský, Novák, Bodlák Jan – Dvořáček ( 61. Héč ), Matysík, Kolačný, Šalát ( 62. Kvasnička ) – Ježdík Jiří ( 46. Hlubuček ), Ptáček Josef ( 83. Chaloupka )

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. My jsme zahrozili střelami Nováka a Ptáčka, hosté střílejí Kyprým a Palinčákem, ale Chlouba je pozorný. Kolačný vyzkoušel pozornost Jeřábka v brance hostí, ale ten vždy střely vyrazil do bezpečí. Jirka Ježdík z trestného kopu trefuje pravý horní roh branky, ale brankař bravurním zákrokem vyráží míč na rohový kop. Pak se ke střelám dostal Šalát, první stačil brankař vyrazit, ale proti druhé již byl bezmocný. Dělovka ve 37. minutě skončila v jeho síti – 1 : 0. Pak ještě připravil Dvořáček šanci Novákovi, ale ten střílí vedle. Hosté odpovídají průnikem Palinčáka, ale toho na poslední chvíli zastavil Pecinovský.

Druhý poločas jsme začali šancí Ptáčka, ale ten přestřeluje. Moravec se uvolnil přes Hlubučka, centrem našel Juklíčka , ale tomu míč utekl. Ve slibné šanci na zadní tyči promáchl Kyprý. Palinčák převzal dlouhý nákop za obranu, ale při zpracování padá. V 60. minutě je před vápnem faulován Jirka Ježdík. Pecinovský zamířil přesně podél zdi a brankař se jen ohlédl za míčem – 2 : 0. Střídající Héč si zaběl za obranu, brankař byl u míče pozdě a je z toho penalta. Pecinovský nedává, brankař jeho nepovedenou střelu chytá. Pokutový kop se kope i proti nám, když si nastřeluje svoji ruku Kolačný. Bláha ji v 75. minutě proměňuje a snižuje na 2 : 1. Střídající Kvasnička posílá pěkné centry do vápna, po kterých zakončují Kolačný, Matysík a Novák. V 78. minutě Ptáček utekl obráncům, prudkým centrem do vápna na první tyči našel naběhnutého Héče a ten prostřeluje brankaře – 3 : 1. V 81. minutě střídající Vlasák pálí z vápna, brankař jeho střelu vyráží před Ptáčka a ten dává na 4 : 1. Hosté zahrozili pouze Palinčákem a Bláhou, ale nic z toho nebylo. V 82. minutě Kolačný zastavil útok hostů, poslal dlouhý míč na Kvasničku a ten opět našel centrem do vápna Ptáčka a je to 5 : 1. V 85. minutě se vytáhl Chlouba, když kryl nejprve střelu z vápna Palinčákovi a pak i Bláhovi.

První poločas byl vyrovnaný. Hosté předváděli pohledný fotbal, stálé nebezpečí hrozilo od Palinčáka, Moravce i Trávníčka. V zakončení selhali, proti byl výborný Chlouba i celá obrana. Hra je dařila Kolačnému, kterého doplňoval Matysík s Dvořáčkem. Kvasničkovi centry do vápna byly výstavní a ty jsme proměnily Ptáčkem . Chválíme celé mužstvo, protože soupeř byl velice dobrý, i když to na výsledku není vidět.

K dalšímu mistrovskému utkání B mužstvo zajíždí v sobotu 2. 9. od 17:00 hodin na hřiště Sokola Červený Újezd.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec