Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

"TROPICKÝCH" 6 bodů, hattrick Davida Minhy a skóre 11:0...

SK Votice - TJ Viktoria Vestec A 0 : 8 ( 0 : 2 )

Branky : 33., 50. a 70. Minha, 45+1 Vidlička, 54. a 86. Matysík, 80. Ptáček, 85. Ježdík Jiří

Sestava : Bašta Martin – Candra, Ježdík Václav( 57. Jiří Ježdík ), Hendrych, Maňák – Vidlička( 79. Héč ), Matysík, Máče, Říha( 57. Bodlák Jan ), – Bodlák Adam( 60. Ptáček ), Minha

Již v 1.minutě jsme zásluhou Adama Bodláka kopali rohový kop, ale obrana míč odehrála do bezpečí. Na trestný kop V. Ježdíka si do vápna naběhl Matysík, ale míč nezasáhl. Vidlička svůj průnik do vápna zakončuje střelou, ale ta míjí branku. Říhu za obránce vyslal Candra, ale brankař Šanda byl rychlejší a míč ukopává do autu. V 19. minutě jde sám na brankaře Matysík, ale netrefuje branku. Minhova hlavička se do branky rovněž nevešla. Od domácích hrozilo nebezpečí od Homolky, ale brankař Bašta byl pozorný a míč chytá. Jinak jsme toho domácím moc nedovolili, jejich akce končily převážně před pokutovým územím střelami vedle nebo nad branku. Další Vidličkovy průniky a přihrávky do vápna branku nepřinášení. Matysík přihrávkou mezi obránce vyslal k samostatnému úniku Říhu, ale ten neprostřelil Šandu. K míči se dostal Matysík, ale Šanda opět předvedl bravurní zákrok a jeho střelu chytá. Vytáhl se i proti střele Máčeho a Hendrychova hlavička po rohovém kopu končí těsně vedle. Ve 33. minutě jdeme do vedení. Vidlička prošel až k brankové čáře, našel ve vápně Minhu a ten nedal brankaři šanci – 0 : 1. Domácím se hra nedaří, nehrozí od nich nebezpečí a my pokračujeme v tlaku. Ve 38. minutě Matysík trefuje levou tyč a Adamovi Bodlákovi hlavičku brankař chytá. Ve 42. minutě Matysík uvolnil Říhu, ale ten místo střely ještě přihrával ve vápně A.Bodlákovi, ale tomu míč utekl za brankovou čáru. Domácí po dlouhé době zakončují Homolkou, ale jeho hlavička jde vedle. V nastavení prvního poločasu Minha přihrál Vidličkovi, ten prošel až před brankaře a dává na 0 : 2.

I ve druhém poločase pokračujeme v tlaku na domácí branku. Minhovu střelu brankař vyráží, Matysíkův volej končí nad brankou. Máče prošel obranou a trefuje levou tyč. V 50. minutě Matysík uličkou mezi obránce našel Mihnu a ten dává svoji druhou branku – 0 : 3. Domácí zahrozili po rohovém kopu, ale hlavička Homolky jde vedle a Budil branku netrefuje. V 52. minutě opět Vidlička prošel obranou, ale jeho střela s přispěním Šandy jde pouze do břevna. V 54. minutě si vyměnili na vápně míči J.Bodlákem s Matysíkem a ten prostřeluje brankaře - 0 – 4. Vidlička zařídil i další branku. Pohrál si na pravé straně s obránci, poslal pěkný centr do vápna na Minhu a ten dává svoji třetí branku – 0 : 5. Domácí k ničemu nepouštíme a pokračujeme dál v útočení. Střídající Héč vybojoval míč, prošel až před brankaře, který proti němu vyběhl. Přihrál nezištně Ptáčkovi a ten do prázdné zvyšuje na 0:6. Domácí z protiútoku zakončují Voráčkem, ale ten míč za záda Bašty nedostal, končí vedle. V 85. minutě Candra poslal dlouhý míč na J.Ježdíka a ten přehazuje brankaře – 0 : 7 . Na konečných 0 : 8 upravuje Matysík, kterého uvolnil před vápnem Héč. Jde sám, kličkou se zbavil vybíhajícího Šandy a raduje se ze své druhé branky.

Hodnocení je celkem snadné. Domácí nastoupili s mladíky, kteří zásluhou brankaře Šandy drželi v prvním poločase ještě příznivý výsledek. Po čtvrté brance byli na ručník, neboť od 70. do 90. minuty inkasovali další čtyři branky.

Nám se hra dařila. Spolehlivě chytal Bašta, obrana se nedopustila žádné chyby a udržela nulu. V záloze byl nejlepší Vidlička, ale své si uhráli i Matysík s Máčem. V útoku se střelecky dařilo Minhovi, autorovi třech branek.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti již v pátek 25. 8. od 19:00 hodin a přivítáme mužstvo TJ Jíloviště.

 

SK Roztoky A – TJ Viktoria Vestec B 0 : 3 ( 0 : 1 )

Branky: 21. P.K. Pecinovský, 59. Jan Bodlák, 67. Matysík Radim

Trenér Michal Chaloupka :“Všichni jsme se těšili na první zápas v okresním přeboru, ale zároveň byli v očekávání, co nás čeká na hřišti soupeře, který nepostoupil v loňském ročníku pouze vinou horšího vzájemného zápasu s mužstvem SK Olympie Dolní Břežany. Mladý ambiciozní tým na nás vletěl ve velkém stylu a v prvních 4 minutách měl snad 6 rohů. Nicméně vážnější ohrožení naší branky z toho nebylo. Pak jsme hru vyrovnali a hrál se velmi pohledný fotbal. Domácí možná drželi míč víc než my, ale na gólové šance jsme zase vedli my a šli z penalty do vedení. Další zcela jasné dva pokutové kopy rozhodčí raději přehlédl, a tak se šlo do kabin za stavu 0 : 1.

Druhá půle vypadala jako přes kopírák, velmi ambiciózní nástup domácích s řadou nepřesných a zablokovaných střel vedl k našemu rychlému brejku a vedení 0 : 2., když velmi zkušeně Honza Bodlák přehodil golmana. Poté se utkání opět vyrovnalo a když Matysík blafákem zvýšil už na 0 : 3, čekalo se už jen na závěrečný hvizd. Pochvalu si kluci dnes zaslouží, páč předvedli výborný organizovaný výkon ve všech směrech, soupeře do vyložených šancí nepustili, snad na jednu vyjímku, ale dopředu byly naopak velmi nebezpečný. Důležité a cenné body na startu sezóny. Dyckyvestec“.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo na našem stadionu v neděli 27. 8. od 17:00 hodin a přivítáme mužstvo FK Velké Přílepy.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec