Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Prohra A-týmu v posledním utkání sezóny...B-tým po výhře slaví 2.místo v tabulce...Hodnocení sezóny týmů Dospělých a Dorostu...

TJ Viktoria Vestec - TJ Jíloviště 2 : 4 ( 2 : 1 )

Branky : 6. Matysík, 30. Petr Ježdík – 11. a 50. Kučera, 52. Soldát, 83. Malý

Sestava : Víšek – Ptáček ( 65. Michálek ), Václav Ježdík, Hendrych, Maňák – Říha ( 72. Hobza), Vidlička, Matysík, Petr Ježdík - Jiří Ježdík, Máče

V 11. minutě to bylo již 1 : 1. Matysík využil podklouznutí brankaře Valtra a hlavou nás poslal do vedení. Hosté srovnali po naší nepozornosti, kdy se po autového vhazování dostal k míči Malý, prostrčil míč do vápna na Kučeru a ten z otočky vyrovnal. My pokračujeme v dobývání soupeřovy branky, ale volej Petra Ježdíka jde vedle a Říhovi ve skórování zabránil obránce, když mu stačil míč v poslední chvíli ukopnout na roh. Janoušek se neprosadil přes Maňáka, který na poslední chvílí zblokoval jeho střelecký pokus a Kučeru vychytal Víšek. Ve 30. minutě jdeme do vedení. Jirka Ježdík se na pravé straně uvolnil přes obránce a poslal centr do vápna. Říha míč netrefil, ale ten skončil u Petra Ježdíka a ten propálil brankaře 2 : 1. Kučera byl stálým nebezpečím pro naši branku, ale nejprve mu pokazil radost Hendrych, který stačil zblokovat střelu na roh, hlavičkou zakončil vedle a sám proti Víškovi neuspěl. Naše další šance rovněž brankou nekončí. Matysík, Vidlička, Říha ani Máče nedokázali překonat výborného brankaře Valtra.

V úvodu druhého poločasu Vidlička přihrávkou mezi obránce poslal do samostatného úniku Říhu, ale toho vychytal Valtr a chytil i další velkou příležitost Petrovi Ježdíkovi. Nedáš dostaneš se ukázalo v 50. minutě. To se po dlouhém výkopu brankařem dostal ve vápně k míči Kučera a vymetl Víškovi levou šibenici – 2 : 2. Máčeho průnik do vápna zakončuje Jirka Ježdík, Vidlička střílí z dobré pozice vedle a Petr Ježdík neprostřelil Valtra. Vrabec uvolnil na pravé straně Radu, ten prošel až před Víška, stačil přihrát Soldátovi a hosté jdou do vedení 2: 3. Šance se rodily na obou stranách, ale nám se nepodařilo překonat výborného brankaře Valtra, který vůbec neměl chytat. V předzápasovém rozcvičení se zranil Páleník, a tak nastoupil on. Ve snaze vyrovnat jsme neuhlídali další rychlý protiútok, který se snažil vyběhnutím zachránit Víšek, ale u míč byl dříve Malý a poslal míč do prázdné branky – 2 : 4.

Hosté nám dnes odvedli podzimní porážku na vlastním hřišti. Nehráli jsme špatně, ale hráči podrážděně reagovali na některá rozhodnutí hlavního rozhodčího. Jeho rozhodnutí těžko změní a je lepší věnovat se hře než s ním diskutovat.

Požádal jsem o zhodnocení sezóny trenéra Michala Chaloupku:“ Sezóna by se dala zhodnotit jako den a noc. Na podzim tým šlapal výborně, výsledkově se dařilo a v podstatě nebylo co vytknout. Jaro bylo horší jak výsledkově, tak hlavně herně. První kolo lehce naznačilo, že brankostroj z podzimu se zadrhává, nedařilo se nám proměňovat šance a bylo jich opravdu dost. Od neproměněné penalty proti Kosoři jsme nedali další 4 a začali se propadat tabulkou. Hráčům se moc nechtělo makat a týmy, kterým šlo o přežití nám nedali na hřišti ani metr. My z posledních sedmi týmů tabulky porazili pouze Slané B. Bohužel takový byl obrázek jarní časti soutěže, se kterou jsem velmi nespokojen jak výsledkově, tak

herně a hlavně přístupem hráčů k některým zápasům. Nakonec jsme skončili čtvrtí, což nevypadá až tak zle, ale vzhledem ke kvalitě kádru a ambicím před sezónou je to obrovské zklamání jak pro mě, tak pro fotbalové vedení. Když kouknu na tabulku po podzimu, kde jsme měli ztrátu 4 body na vedoucí SK Chlumec a náskok 11 bodů na další týmy, má Chlumec o 11 bodů víc a my náskok na páté Jíloviště jeden bod, tak to hovoří za vše. Hráčům samozřejmě děkuji za další dohranou sezónu, ale spokojený s ní nejsem. I když nás na jaře dost omezovala zranění, tak výsledek měl být zcela jiný.

B tým skončil druhý, což je také velká škoda, ale tam se pozitiva hledají lépe. Několikrát jsme k utkání jeli v 11 lidech a odmakali to všichni skvěle. Bohužel pár výsledků nás připravilo o boj o první místo s Hradištkem, kde jsme zvítězili 2 : 1 v krásném zápase. Zapojilo se spousta odchovanců, což je super zpráva a ještě lepší je to, že se v zápasech, do kterých naskočili neztratili a hráli výborně. Takže B tým bych hodnotil kladně. Myslím, že 2. místo je nadočekávání, vzhledem k nedostatku hráčů. Děkuji všem za podporu a budu se těšit, že příští sezóna bude pro Vestec postupová na všech frontách.“

TJ Viktoria Vestec B – SK KAZÍN – Dolní Mokropsy B 6 : 2 ( 2 : 0 )

Branky : 8. Pecinovský PK, 38., 86. a 87. Ptáček, 88. Mládek – 50. Zima, 65. Karhánek

V utkání byla vidět řada pěkných akcí na obou stranách. Hosté nepřijeli bránit, takže se šance rodily na obou stranách. Dobře chytali oba brankaři. Do utkání nastoupili opět mladíci Pačes, Průša Matěj, David a Mládek, který brankou v 88. minutě uzavřel skóre na konečných 6 : 2.

 

Zhodnocení sezóny Dorostu od trenéra P. Průši:

Z trenérského pohledu hodnotíme sezónu pozitivně, působení týmu U19 v krajské A třídě bylo úspěšné.

Celkově jsme získali 49 bodů, což je o 5 více než v předchozí sezóně, celou sezónu jsme hráli o přední příčky a i navzdory velké marodce v průběhu roku jsme splnili cíl skončit do 5.místa.   

Tým byl vyváženě složen z ročníků 2007 – 2004, několikrát nám pomáhali i ročníky 2008 a 2009.  

Těší nás nejen umístění v tabulce, ale především to že se daří plnit hlavní cíl mládežnické kopané VV a to je postupné začleňování dorostenců do mužstva mužů, kdy naši borci úspěšně naskočili do několika utkání A i B týmu.

Dobrý dojem ze sezóny bohužel kazí vážné zranění Patrika Pitřince v jednom z posledních zápasů, přejeme Patrikovi rychlou pooperační rekonvalescenci a brzký návrat k fotbalu.

Přípravu na další ročník soutěže začneme v polovině srpna tradičním soustředěním v Roudnici.

 

Všem hráčům děkujeme za předvedené výkony a přejeme hezké léto, sejdeme se na srpnovém soustředění v Roudnici.

 

Trenéři Dorostu


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec