Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým si dělil body s prvním Chlumcem...B-tým propadl v Jesenici...

TJ Viktoria Vestec – SK Chlumec 1 : 1 ( 0 : 0 )

Branky: 84. Matysík – 75. Žáček

Sestava : Víšek – Ptáček, Václav Ježdík, Hendrych, Maňák ( 74. Franc ) – Jiří Ježdík, Máče, Matysík, Petr Ježdík – Říha, Chaloupka

Začátek utkání byl opatrný z obou stran. Hosté zakončují Dvořákem vedle a po chybě Ptáčka nepustili k zakončení Soukupa Hendrych a V. Ježdíkem. Průnik Matysíka do vápna je sražený na roh a pokusy Jirky Ježdíka brankou nekončí. Hraje se pohledný fotbal s mnoha příležitostmi na obou stranách. O centrované míče do vápna jsou sváděny souboje a brankaři drží čisté konto. Ve 34. minutě Chaloupka přihrávkou za obránce poslal Říhu do úniku, ten ve vápně našel Matysíka, ale jeho střela končí těsně vedle. Ve 40. minutě připravil Máče šanci Matysíkovi, ale tomu stačili míč ukopnout obránci na roh. Pak měl příležitost Soukup, který vystihl Máčeho rozehrávku a lobem se snažil přehodit Víška. Ten však skončil nad brankou. Ve 44. minutě přihrávku Václava Ježdíka do vápna na Jirku Ježdíka podcenil Raiter , nechal si míč skočit. J.Ježdík byl u míče dříve než brankař Vostárek a ten ho podrazil. Pokutový kop se Máčemu nepovedl, netrefil branku.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Nejprve po akci Ezela Chimezie s Junkem, nedovolil zakončit V.Ježdík a další dva pokusy Junka Víšek chytil. Hlavička Bláhy končí nad. Chaloupkův centr do vápna je sražený na roh a dlouhý aut propadl k Matysíkovi, ale toho vychytal Vostárek. 65. minutě Říha dostal přihrávku do vápna od Petra Ježdíka, ale do střely mu stačil skočit obránce a byl z toho pouze roh. Největším nebezpečím byli pro naši branku Junek s Bláhou. V 75. minutě na levé straně neuhlídal Ptáček Junka. Ten přihrál Žáčkovi, který si míč navedl do vápna a prostřelil Víška – 0 : 1. V 82. minutě Junek trefuje břevno a následnou dorážku Víšek vyráží na roh. Hostující obrana zastavuje pronikajícího Matysíka ještě před vápnem. Míč si postavil Jirka Ježdík a přes zeď vyslal pěknou střelu. Tu brankař vyrazil před sebe a dobíhající Matysík v 84. minutě vyrovnává na 1 : 1. Další příležitosti brankou nekončí, a tak dnešní utkání končí nerozhodně.

Musíme říci, že v dnešním utkání jsme viděli opravdu pěkný fotbal, o který se zasloužila obě mužstva. Viděli jsme řadu pěkných akcí i zakončení, výborné zákroky brankařů a řadu férových soubojů ve vápně. Hoši díky za předvedený výkon.

Poslední mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 17. 6. od 10:30 hodin na našem hřišti a přivítáme mužstvo TJ Jíloviště.

 

SK Slavia Jesenice B - TJ Viktoria Vestec B 9 : 4 ( 5 : 0 )

Již podle výsledku je jasné, že jsme v tomto utkání byli horším týmem a domácí nás jasně přehráli hlavně v prvním poločase. Kdyby domácí proměnili všechny šance co si vypracovali, tak by byl výsledek ještě horší. Nestíhali jsme je rychlostně i když jsme věděli, jakým stylem

hrají. Stačilo poslat dlouhý pas za obranu a Chlouba v brance neměl šanci. To ještě pochytal co mohl, chytil pokutový kop Kuchtovi, a tak zabránil tomu, že jsme nedostali desítku. To si musí probrat trenér s hráči, proč tomu tak bylo.

Poslední mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 18. 6. Od 17:00 hodin na hřišti ve Zlatníkách, kde přivítáme SK Kazín-Dolní Mokropsy B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec