Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým selhal v Jinočanech...B-tým za 3 body....

FK Jinočany - TJ Viktoria Vestec 1 : 0 ( 1 : 0 )

Branka : 11. Sedláček

Sestava : Víšek – Hlubuček ( 73.Pačes ), Ježdík Václav, Hendrych, Pecinovský – Ptáček, Vidlička, Matysík, Hobza – Máče, Jiří Ježdík ( 70. Vlasák )

Úvod zápasu patřil domácím. Nejprve prošel Cháb po křídle, ale jeho centr do vápna Víšek chytá. Na levé straně obrana nechala zcela volného Sedláčka, ale ten zakončuje vedle. My jsme zahrozili po centru do vápna od Hlubučka, ale Hobza v dobré pozici podklouzl. Václava Ježdíka obral o míč Řehák, přihrál Novému, ale ten střílí vedle. V 11. minutě jdou domácí do vedení. Řehák zatáhl míč až k brankové čáře, poslal centr do vápna a tam na zadní tyči zcela volný Sedláček nezaváhal – 1 : 0. Pozorný brankař Rams chytá střelu Hobzovi i Jirkovi Ježdíkovi. Ve 28. minutě jde sám na Víška Macek, ale střílí vedle. Naše střely od Vidličky, J. Ježdíka i Máčeho brankou nekončí, hlavička Hendrycha jde těsně vedle. Ve 35. minutě jde podruhé sám Macek na Víška. Přihrává do malého vápna Novému , ale Hendrych ho k zakončení nepustil a míč prošel do autu. Ve 42. minutě Ptáček našel centrem na vápně Matysíka, ten sklepl míč na Máčeho . Vytáhl se Rams, který stačil nohou míč vyrazil na roh. Z trestného kopu po faulu na Máčeho Václav Ježdík trefuje obránce.

Druhý poločas jsme zahájili střelou Vidličky , ale ta končí vedle a další jeho střelu zblokoval obránce. Hendrychova střela jde vedle. Domácím vyšel rychlý protiútok, ale Mackovi je máván ofsaid. V 56. minutě Vidličkův roh zakončuje hlavou Matysík, ale Rams míč vyráží. Hendrych zastavuje v dobré pozici Nového a po ztrátě míče J. Ježdíkem, jde sám na branku Nový, ale vše zachránil opět Hendrych. Od 69. minuty domácí zahazují jednu šanci za druhou. Nejprve Sedláček, pak Nový a ani Volek nedokázali překonat Víška. Vidlička si narazil míč s Pačesem, ale na jeho přetažený centr do vápna Ptáček nedosáhl. V 88. minutě jde Macek sám na Víška, ale stačil se vrátit Máče a společně srážejí míč na roh. V 89. minutě u postranní čáry zbytečně fauluje Vidlička a jelikož má žlutou kartu, následuje druhá a je vyloučen.

Dnešní utkání se nám nepovedlo. Hráčům chyběl potřebný zápal, prohrávali osobní souboje a nedokázali se proti dobře organizované obraně prosadit. Řada hráčů hraje pod své možnosti a měli by se zamyslet nad svým přístupem a chováním v zápase. Spolehlivě chytal Víšek, v obraně zahráli velmi dobře Hendrych s Hlubučkem a v záloze Vidlička s Máče. O dalších se dá říci, že se těšili na večerní zábavu, kterou měli v Praze naplánovanou.

Další mistrovské utkání sehrajeme již v pátek 9. 6. od 19:00 hodin, kdy na našem stadionu přivítáme vedoucí celek SK Chlumec.

 

 

 

TJ Viktoria Vestec B – FC Jílové B 3 : 0 ( 0 : 0 )

Branky: 52. Štěpánek, 69. Chaloupka, 90. Bednář

Do utkání trenér Chaloupka postavil další mladé hráče ( Bartusek, Mládek, Průša, Štěpánek a Richard Adámek ) a nutno říci, že utkání odehráli velice dobře. Opět nastoupil Stráňava a odehrál již celé utkání po svém těžkém zranění. Trenér nastoupil v poločase aby mladé uklidnil a z výsledku je znát, že se nu to podařilo. Sám dal uklidňující branku na 2 : 0 a vítězství potvrdil brankou těsně před koncem kapitán Bednář. Všem díky za předvedený výkon.

Další mistrovské utkání B mužstvo sehraje již ve čtvrtek 8. 6. od 18:00 hodin na hřišti SK Slavia Jesenice B.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec