Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Plný počet bodů z domácích zápasů...

TJ Viktoria Vestec – MSK Klecany 3 : 1 ( 0 : 0 )

Branky : 46. a 53. Petr Ježdík, 68. Říha – 60. Hrdina

Sestava : Víšek – Ptáček, Pecinovský, Václav Ježdík, Hendrych – Jiří Ježdík ( 76. Hlubuček ), Vidlička, Matysík, Petr Ježdík - Máče, Říha

Hlavička Máčeho po dlouhém autovém vhazováníi Pecinovského končí vedle. Říha obešel obránce, přihrál Jirkovi Ježdíkovi, který připravil palebnou pozici Matysíkovi. Jeho střelu však brankař Hrkal konečky prstů vyráží na roh. Hrdinu zastavuje ve vápně Hendrych a následný trestný kop odvrací hlavou Pecinovský. Pak nás zachránila tyč, kterou trefuje Žampach. Předvedli jsme řadu pěkných akcí i zakončení, ale hostující obrana hrála velmi dobře a co prošlo, tak pochytal výborný brankař Hrkal. Hrdina se uvolnil ve vápně a z otočky pálí vedle. V 17. minutě trefuje Jirka Ježdík břevno a střelu Petra Ježdíka brankař chytá. Hrdina s Dvořákem prošli až do vápna, ale centr nikoho nenašel. Ptáčkovi sebral míč Průcha, ale Hendrych vše napravil. Ve 37. minutě se uvolnil před vápnem Matysík, střílí však těsně vedle. Ve 39. minutě Hrdina přihrávkou mezi obránci posílá do samostatného úniku Žampacha, ale Víšek jeho střelu dokázal vyrazit na roh. Šanci Smíška sráží Hendrych na roh. Vidlička obešel obránce, centruje, ale Říhu ani Matysíka k zakončení obránci nepustili. Ve 44. minutě se k míči dostal zcela volný Petr Ježdík, ale brankař vyběhl a střelu vyrazil. Hrdina obešel Ptáčka, centr do vápna na Dvořáka odhlavičkoval Pecinovský. Pěkný první poločas z obou stran , ale bohužel bez branek.

Vstup do druhého poločasu nám vyšel parádně. Vidlička s Máčem přehráli na levé straně obránce a následoval přetažený centr do vápna. Tam obrana na zadní tyči zapomněla na Petra Ježdíka. Jeho nepovedený volej oklamal i brankaře a skončil v síti 1 : 0. Hosté odpovídají střelou Dvořáka, která jde těsně vedle. V 53. minutě jdeme do vedení 2 : 0. Jirka Ježdík se uvolnil podél brankové čáry a hledal ve vápně Máčeho s Matysíkem. Ti svedli vzdušný souboj o míč , který se odrazil k Petrovi Ježdíkovi, ten nezaváhal a dává svoji druhou branku. V 60. minutě hosté snižují na 2 : 1. Povedl se jim rychlý protiútok, Hrdina se dostal sám před Víška a nezaváhal. Uklidnění do našich řad přinesla 68. minuta. Rychle jsme rozehráli autové vhazování, po kterém Říha jde sám a střelou k levé tyči zvyšuje na 3 : 1. Vidličkovi střelecké pokusy brankou nekončí. Naše šance, kdy propadla hostující obrana a jdeme tři na jednoho brankou též nekončí. Ptáček nedovolil zakončit Žampachovi, který si naběhl do vápna a moc nechybělo, aby míč skončil v naší brance. V 87. minutě se vydal na výlet Hendrych. Prošel až na vápna a snažil se přehodit vyběhnutého brankaře. Ten ale na míč dosáhl a bylo po šanci. Střídající Hlubuček prošel obranou, ale střílí pouze do brankaře. Hrdina se nedostal k zakončení přes Hlubučka a ve slibné šanci se objevil Petr Ježdík, ale vyslal slabou střelu, takže z toho nic nebylo.

Dnes viděli diváci velice pěkné utkání, na kterém měli podíl obě mužstva. Hrál se útočný fotbal, akce se střídaly na obě strany a my jsme byli v zakončení úspěšnější a vítězství jsme si zasloužili. Hosté bojovali o výsledek až do konce a hráli opravdu dobře. Proto je potřeba vyzvednout naše mužstvo, které předvedlo asi nejlepší výkon v jarní části soutěže. Děkujeme hoši za předvedený výkon a jen tak dál.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 3. 6. od 17.00 hodin na hřiště FK Jinočany a autobus od hřiště odjíždí v 15:30 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B – AFK Radlík 10:2 ( 6 : 1 )

Branky: 8. a 42. Kvasnička, 23. Matysík, 26., 44. a 52.Bednář, 33.Štěpánek, 47.Kolačný, 66.Boreček, 76.Hobza – 27.Smejkal, 85.Dvořáček Jan

B mužstvu nenechalo nic náhodě a pustilo se do soupeře s plným zaujetím. Byly viděny pěkné akce zakončené góly, a tak v poločase byl stav 6 : 1. Hosté byli oslabeni o vyloučeného Grůšu, který nejprve dostal ŽK za faul a následně si neodpustil kritiku rozhodčího za kterou dostal ČK již v 16. minutě. Hostující Smejkal ve 27.minutě prošel až před Chloubu a snížil na 3 : 1.

I ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, hosté rovněž předvedli řadu pěkných akcí, ale se zakončením se jim moc nevedlo. V 85. minutě Jan Dvořáček vymetl pravou šibenici Chloubovy branky z trestného kopu a upravil tak na konečných 10 : 2.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 4. 6. od 17:00 hodin na hřišti ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo FC Jílové B


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec