Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým remizoval...Benfika s dorostenci vyloupila Průhonice...

FC Čechie Velká Dobrá - TJ Viktoria Vestec 1 : 1 ( 0 : 0 )

Branky : 75.Máče – 82. Křivánek

Sestava : Víšek – Ptáček ,Hendrych, Václav Ježdík, Pecinovský ( 84. Hlubuček ) – Petr Ježdík, Vidlička, Máče, Jiří Ježdík – Kolačný, Vlasák ( 54. Říha )

Do utkání jsme vstoupili lépe my. Vidlička přihrál ve vápně Vlasákovi, ale tomu střelu brankař Kindl chytá a po centru do vápna z pravé strany od Ptáčka opět hlavičkou zakončuje Vlasák. Domácím zahrozili po kombinaci Dejčmara s Mertlíkem , ale jejich zakončení překazil V.Ježdík, který míč ukopl na roh. Náš tlak vyústil v řadu rohových kopů, ale míč jsme do branky nedostali. Domácí opět předvedli rychlou pěknou akci. Míč si vyměnili Dejčmar s Mertlíkem, ale přihrávku na volného Stříšku vystihl Hendrych a bylo po šanci. Naše útočníky zásoboval přihrávkami Vidlička a Máče, ale Kolačného střela je sražená na roh a Ptáčkovi se nepovedl centr a míč letí vysoko nad. Po faulu na Ptáčka kope trestný kop V.Ježdík, ale pouze do rukou brankaře. Těsně před poločasem se nepovedl odkop Pecinovskému, míč přihrál Stříškovi, ten uvolnill Dejčmara, ale Víšek jeho střelu vyráží na roh.

V úvodu druhého poločasu domácím zkazil radost Kolačný. Nejprve se stačil vrátit ve vápně k Dejčnarovi a za několik okamžiků i k Střížkovi, kteří se snažili své průniky do vápna zakončit. Vždy stačil ukopnout míč na rohový kop. Po druhém jsme měli štěstí, míč prošel celým malým pokutovým územím, ale Andruchovič v pádu na zadní tyči míč netrefil. V 51. minutě je sražen v pokutovém území Jirka Ježdík, ale rozhodčí nic. Po střele Petra Ježdíka se míč odrazil k Jirkovi Ježdíkovi, ale ten ve vyložené šanci přestřeluje branku. Střídající Říha oživil náš útok. Vidlička ho vybídl ke skórování, ale proti byl Kindl, míč vyráží na rohový kop. Gól v 58. minutě neplatí, Jirkovi Ježdíkovi je pískám ofsaid. V 63. minutě po spolupráci Dejčmara s Přibylem zakončuje hlavou Křivánek, Víšek chytá. Pak zbytečně přišel o míč Václav Ježdík, míč mu sebral Stříška, ale pálí vedle. Říha vyvezl míč, přihrál V.Ježdíkovi, ale ten z výhodné pozice přihrávkou ala Rosický míč posílá do rukou brankaře. V 75. minutě Vidlička z rohového kopu našel na hranici velkého vápna Máčeho. Jeho volej končí u pravé tyče a my jdeme do vedení 0 : 1. Domácí nechtějí prohrát. Andruchovič s Klesingerem přehráli Pecinovského a přihrávka směřuje na volného Stříšku. To vystihl Víšek a míč odkopává do bezpečí. V 82. minutě po centru z levé strany od Andruchviče se dostal ve vápně k míči Křivánek a prostřeluje Víška 1 : 1. Střídající Hlubuček se dostal na pravé straně k míči, uvolnil se a přihrávkou přes celé vápno našel Vidličku. Toho domácí obrana nechala volného, ale jeho střela je sražená obráncem v pádu na roh.

V prvním poločase nám chyběl větší pohyb a bylo dost ztrát míče nepřesnou přihrávkou. Ve druhém poločase se hrál oboustranně útočný fotbal. Dobře chytal Víšek, v obraně odehrál dobré utkání Hendrych , v záloze Máče s Vidličkou a v útoku střídající Říha. Domácí se opírali o dobrého brankaře Kindla, v obraně byl výborný Zimerman s Andruchovičem a stálé nebezpečí číhalo od Dejčmara,Stříšky i Křiváčka.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu 27. 5. od 10:30 a přivítáme silného soupeře mužstvo MSK Klecany.

 

Spartak Průhonice B – TJ Viktoria Vestec B 1 : 4 ( 1 : 2 )

Sestava : Chlouba – Krčál, Chaloupka, Mládek, Bednář – Hobza, Pitřinec, Matysík, David – Kvasnička (Matěj Průša ), Pačes

Branky : 36. Jakubec – 10. Matysík, 24. Bednář pk., 63. Pitřinec, 87. Hobza

Hodnocení utkání hrajícím trenérem Michalem Chaloupkou: „ Vzhledem k dalšímu souběhu obou mužstev mužů jsme tým doplnili s dorostenci, ale tentokráte spíš ročník 2006 a 2007 než těmi nejstaršími. Šest jich nastoupilo v základní sestavě a od začátku ukazovali, že se neztratí. Od prvních minut jsme byli lepším mužstvem na dosti rozbitém hřišti a dostali se hned do několika šancí, které se bohužel nepovedli proměnit Pitřincovi, tak Pačesovi. Nakonec to na sebe vzali ti zkušenější a po rohu Kvasničky skóre otevřel hlavou Matysík. Druhý gól z penalty vstřelil kapitán Bednář. To mladým hráčům pomohlo ke klidnějšímu průběhu a předváděli krásné kombinační akce. Pačes, Pitřinec i David svým pohybem a rychlostí byli pro domácí obranu stálým nebezpečím. Ve druhém poločase to prvních deset minut vypadalo, že domácí chtějí vyrovnat, ale do vážnější situace se nedostali. Od té doby už to bylo jen o tom, zda se nám podaří přidat další góly, a tak se i stalo. Pitřinec krásně prošel obranou, poradil si i s golmanem a uklidil míč do prázdné branky. Čtvrtým gólem pečetil výhru Hobza. Skvělý, bojovný nebojácný výkon a hlavně i fotbalová kvalita na naší straně. Děkuji klukům, že nám pomohli v této složité situaci a doufám, že se budou v mužských týmech objevovat častěji.“

B mužstvo sehraje další mistrovské utkání v neděli 28. 5. od 17: 00 hodin na hřišti v Libni a přivítáme mužstvo AFK Radlík.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec