Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Domácí výhra A-týmu...Prohra Benfiky na penalty...

TJ Viktoria Vestec - TJ Dynamo Nelahozeves 4 : 2 ( 2 : 0 )

Branky: 22. Vidlička, 38. Hendrych, 50. Jiří Ježdík, 66. Matysík - 68. Janovský, 72. Kulhánek

Sestava : Víšek – Ptáček, Hendrych, Pecinovský, Maňák ( 12. Michálek ) – Petr Ježdík, Václav Ježdík, Vidlička( 62. Franc ), Máče - Matysík ( 70. Hlubuček ), Jiří Ježdík

Vstup do utkání patřil nám. Po faulu na Jirku Ježdíka poslal míč z trestného kopu do vápna Václav Ježdík. Pecinovský hlavou vrátil míč do malého vápna, ale Michálek se k míči nedostal. Hosté odpověděli pěknou akcí po spolupráci Kaplana s Holým, ale zakončení Simona končí vedle branky. Po chybném rozehrání Hendrycha se k míči dostal Holý, přihrál Janovskému a jeho centr zakončuje střelou vedle Kochman. Máčeho akce končí rohovým kopem, po kterém hlavičkuje Pecinovský vedle, střela Petra Ježdíka je zblokovaná obráncem a Máčeho střela je sražená na roh. Ve 22. minutě jdeme do vedení. Petr Ježdík z autového vhazování našel na hranici velkého vápna Vidličku. Ten obešel obránce a střelou k pravé tyči nedal brankaři Zavadilovi šanci – 1 : 0. Ptáčkova přihrávka končí na noze Holého, ten jde sám, ale padá, takže z toho nic nebylo. Ve 38. minutě jde míč od Matysíka přes Petra Ježdíka do vápna na Michálka, který zakončuje, ale brankař Zavadil míč vyráží na roh. Na Vidličkův roh si naskočil Hendrych a hlavou zvyšuje na 2 : 0. Pak ještě zcela volný Ptáček netrefuje centrovaný míč do vápna od Jirky Ježdíka, střela končí vysoko nad brankou.

V 50. minutě druhého poločasu je pěkná kombinační akce zakončená centrem, nebo snad střelou Jirky Ježdíka. Míč přeletěl celou branku a od levé tyčky se odráží do branky – 3 : 0. Buldrou zahraný trestný kop do vápna Víšek chytá. Máčeho střela je sražená na roh a střelu Jirky Ježdíka brankař chytá. Hendrychovi, který prošel až na hranici velkého vápna, padá do střely Simon. V 66. minutě Ptáček našel přihrávkou Michálka. Ten obešel obránce a uličkou mezi obránce poslal Matysíka do samostatného úniku. Ten si míč posunul do vápna a prostřeluje Zavadila – 4 : 0. V 68. minutě hosté rozehráli rychle trestný kop. Míč za obranu zpracoval Janovský a obloučkem přehodil vybíhajícího Víška – 4 : 1. Křtěn uvolnil Simona, ale ten střílí vedle a další jeho pokus o zakončení mu překazil Ptáček, který střelu sráží na roh. Máčeho i Hlubočkova střela končí vedle. V 72. minutě poslal prudký centr z levé strany do vápna Kaplan a ten Kulhánek doráží do branky – 4 : 2. Pak ještě pěkná střela Kulhánka těsně míjí pravou tyč.

V dnešním utkání hráči obou mužstev odehráli výborné utkání. Hráče utkání bavilo, předvedli řadu pěkných akcí. Vedení 4 : 0 nás trochu ukolébalo, a tak jsme hostům dovolili vstřelit dvě branky a upravit výsledek na konečných 4 : 2. Hoši děkujeme za předvedený kolektivní výkon.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 20. 5. od 17:00 hodin na hřiště FC Čechie Velká Dobrá. Autobus od hřiště odjíždí v 15:30 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B – Sokol Zvole 1 : 1 ( 1 : 1 ) PK 3 : 4

Branky : 18. Franc – 37. Šíma

K utkání by se dalo říci, že to byl festival v zahazování příležitostí a šancí na obou stranách. To co nedali z naší strany Kolačný, Bednář, Franc i Hlubuček se nedá popsat. Ani z malého vápna jsme míč nedostali do branky. Je nutno říci, že v brance soupeře stál Dvořáček, ročník 2006, který svými zákroky deptal naše hráče a má asi největší zásluhu na nerozhodném výsledku. Hosté si rovněž připravili dost šancí, ale Hnát, Skála i Hamouz gól nedali. My jsme nastřelili dvě břevna, dvě tyče a hosté si nastřelili sami další břevno, ale míči se do branky asi nechtělo. Zásluhou France jsme šli do vedení v 18. minutě, kdy až na druhý pokus přehodil Dvořáčka a hosté srovnali ve 37. minutě po hrubce Nováka, který sám odhlavičkoval míč přímo ke Hnátovi. Ten ho obešel, ve vápně přihrál Šímovi a bylo to 1 : 1.

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný. My jsme dobývali branku soupeře, který však pozorně bránil a využíval každé příležitosti k rychlému protiútoku. Žádná další branka nepadla, a tak o výsledku rozhodly pokutové kopy. Úspěšnější byli hosté, neboť Franc překopl branku a Bednářovi penaltu Dvořáček chytil. Jediné pozitivum utkání bylo, že po dlouhé odmlce z důvodu zranění nastoupil Stráňava a odehrál celé utkání.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v sobotu 20. 5. od 17:00 hodin do Průhonic.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec