Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Prohra A-týmu v Novém Strašecí....

TJ Sokol Nové Strašecí - TJ Viktoria Vestec 2 : 1 ( 2 : 0 )

Branky : 13. Svoboda, 45+1 pk. Kučera – 85. Ptáček

Sestava : Víšek – Hlubuček, Pecinovský, Hendrych, Václav Ježdík – Petr Ježdík, Máče, Kolačný , Jiří Ježdík – Ptáček, Vlasák

Domácí začali utkání náporem, ale zakončení Hartmana a Svobody brankou nekončí. My jsme zahrozili po průniku Máčeho, který na levé straně uvolnil Ptáčka. Míč si předkopl do vápna, ale brankař Hrnčíř byl rychlejší. Ve 12. minutě jdou domácí do vedení. Na levé straně se dostal před Víška Čech, ale ten jeho střelu i následnou dorážku dokázal vyrazit. K míči se dostal Svoboda a prostřelil vše, co mu stálo v cestě 1 : 0. V 17. minutě Jirka Ježdík prošel přes několik hráčů, je faulován. Trestný kop zahraný Václavem Ježdíkem do vápna hlavičkuje Pecinovský vedle. Víšek si ve vápně chtěl obhodit Svobodu, ale ten mu míč sebral a posílá ho do branky. Ptáček ale míč doběhl a odkopl ho do bezpečí. Další domácí šance neproměňují Svoboda ani Nováček. My máme možnost zahrávat několik trestných kopů, ale Václavovi Ježdíkovi se moc nevedou, takže míč končí v rukách brankaře nebo vedle branky. Ve 45. minutě se do velké šance dostal Kučera, ale Hendrych skáče do jeho střely a míč sráží na roh. V nastavení po souboji ve vápně Máčeho s Nováčkem píská rozhodčí pokutový kop. Ten se štěstím proměňuje Kučera a domácí vedou 2 : 0.

V úvodu druhého poločasu si Kolačný naběhl mezi obránce, ale jeho střela je sražená na roh. Máče přihrávkou mezi obránci posílá do úniku Ptáčka, ale jeho střelu sráží obránce na roh. Erbovu hlavičku po rohovém kopu Víšek vyráží. V 68. minutě si Kolačný naběhl do vápna, ale střela se mu nepovedla, takže s ní neměl Hrnčíř problém. V 69. minutě Hendrych váhá s odkopem, míč mu sebral Svoboda, jde sám, dělá kličku Víškovi, ale vše zachránil Máče, který se stačil vrátit. Po faulu na Petra Ježdíka kopeme další trestný kop. Pecinovský trefuje zeď, odražený míč končí u Máčeho, ale ten přestřeluje branku. V 74. minutě Kolačný trefuje pravou tyč. Odražený míč prošel přes celou branku, ale obránce míč odkopl do bezpečí. Domácím docházejí síly a my pokračujeme v dobývání domácí branky. Řadu našich slibných akcí zastavuje pomezní rozhodčí, vždy je máván ofsaid. V 85. minutě uvolnil Mače na levé straně Ptáčka, který střelou na přední tyč snižuje na 2 : 1. V 86. minutě Pecinovský hraje rukou na hranici velkého vápna. Trestný kop střídajícího Paluby končí těsně vedle. V 90. minutě si naběhl do vápna po rohovém kopu Jiří Ježdík a hlavou dává gól. Ten však neplatí, protože opět AR 1 mává ofsaid a hlavní rozhodčí branku neuznává. Přestože na brankové čáře stojí domácí obránci, kteří nezareagovali na náběh Jirky Ježdíka. Tak domácí nakonec vítězí, ale pomohli jim k tomu rozhodčí.

K dnešnímu utkání jsme odjeli s jedenácti hráči a na střídání nebyl nikdo. Byl souběh A a B mužstva, a tak trenér Chloupka sestavil ze zdravých hráčů dvě jedenáctky, které neměly na střídání žádné náhradníky. Chyběli zranění Kalod, Říha, Maňák a Hobza, Franc s Michálkem byli služebně v zahraničí a Matysík a Vidlička nastoupili za B mužstvo v Krňanech. Utkání

dohrál zraněný Petr Ježdík, kterého sestřelil Makaryk ve 20. minutě, ale žlutou kartu nedostal.

V dnešním utkání jsme odehráli lepší druhý poločas a hráči předvedli řadu pěkných akcí, ale rozhodčí nás před branku moc nepouštěli. V obraně se dařilo Hendrychovi s Pecinovským, v záloze Jirkovi Ježdíkovi a především Máčemu. Dobře hrál i Kolačný. Víšek vyřešil řadu centrovaných míčů do vápna a moc nechybělo, aby chytil i penaltu.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu 13. 5. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo TJ Dynamo Nelahozeves.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec