Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Prvomájových 6 bodů s kanonádou Benfiky...

TJ Viktoria Vestec - FK Kralupy 1901 2 : 0 ( 2 : 0 )

Branky : 16. a 39. Matysík

Sestava : Víšek – Franc, Pecinovský, Hendrych, Ptáček – Hobza ( 57. Říha ), Matysík, Máče, Petr Ježdík – Michálek ( 74. Vidlička ), Jiří Ježdík ( 80. Hlubuček )

Do utkání jsme vstoupili lépe my. Matysík uvolnil přihrávkou do vápna Hobzu, ale je pískán ofsaid a spolupráce France s Hendrychem končí rohovým kopem. Jirka Ježdík na centr z levé strany od Máčeho nedosáhl a narážečka Máčeho s Hobzou končí střelou vedle. Hosté zahrozili ve 13. minutě Kulhavým, ale Víšek střelu chytá. V 16. minutě jdeme do vedení. Francovo dlouhé autové vhazování do vápna se odráží k Matysíkovi, který nedal Šídlovi v brance hostí žádnou šanci - 1 : 0. Po špatném odkopu od branky Víškem se dostává k zakončení Hemr, ale netrefuje branku. Krejzovi nedovolil zakončit Ptáček a nadějnou šanci po spolupráci Kulhavého s Krejzou zastavuje Hendrych. V hlavičkových soubojích ve vápně kraluje Pecinovský a Víšek drží čisté konto svými zákroky. Ptáček vyhrál souboj s Krejzou , šel z levé strany sám, ale do vápna neprošel. V 39. minutě dáváme druhou branku. Opět po dlouhém autovém vhazování France svedl ve vápně hlavičkový souboj Michálek s Vítečkem. Míč se odrazil na vápno k Matysíkovi a ten se opět trefuje - 0 : 2.

Ve druhém poločase jsme zahrozili po akci Pecinovského s Michálkem, který střílí vedle. Jirka Ježdík připravil šanci Matysíkovi, ale jeho zakončení chytá brankař Šídlo. Střídající Čejka prošel přes Ptáčka až do vápna. Jde sám na Víška, ale ten mu nedovolil dát branku a střelu chytá. Máčeho střela je obránci sražená na rohový kop. Michálkův volej brankař chytá a Jirkovi Ježdíkovi po spolupráci s Říhou je pískán ofsaid. Hosté se zlepšili, připravili si řadu šancí, ale v zakončení se jim nedařilo. Střely Hemra i Kouby Víšek chytá. V 67. minutě hlavičkuje po rohovém kopu Krejza. Již zvedá ruce, ale Víšek předvedl fantastický zákrok a míč vyráží na další roh. Další šance na obou stranách brankou nekončí, a tak si připisujeme konečně domácí vítězství a tři body.

Dnes nás podržel svými zákroky Víšek a udržel čisté konto. Dobře hrála stoperská dvojice Pecinovský s Hendrychem, v záloze Hobza, Petr Ježdík i Máče a v útoku dřeli Michálek s Jirkou Ježdíkem. Střelecky se dařilo Matysíkovi. Hosté předvedli ve druhém poločase řadu pěkných akcí. Nebezpečí hrozilo především od Krejzy a Hemra a dobře chytal brankař Šídlo.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 6. 5. od 17:00 hodin na hřiště TJ Sokola Nové Strašecí. Autobus od hřiště odjíždí v 15:00 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B – TJ Okrouhlo 11: 1 ( 6 : 0 )

Branky : 5., 25., 43. a 88. Vlasák ,14. a 48. Matysík, 32. a 65. Ptáček, 55. a 77. Pačes – 72. Neužil

Začátek utkání nám vyšel na výbornou. Již v 5. minutě se po sérii rohových kopů dostal na hranici velkého vápna k míči Vlasák a bylo to 1 : 0. Hosté se dostávají do šance Blahušiakem, ale střílí vedle. Ve 14. minutě přidává Matysík druhou branku a ve 25.minutě je to zásluhou Vlasáka již 3 : 0. Staňkovo sólo brankou nekončí, střela jde vedle. Od 32. – 43. minuty dáváme postupně další branky. Trefuje se Ptáček, Chaloupka a opět Vlasák – 6 : 0, to je poločasový výsledek.

Ve druhém poločase pokračujeme ve střílení dalších branek po pěkných akcích a postupně se trefují Matysík, 2x Pačes, podruhé Ptáček a Vlasák dokonce počtvrté. Hosté střílí čestný úspěch v 72. minutě, kdy prošel obranou Neužil a prostřelil Chloubu. Hosté si vytvořili několik slibných akcí, ale jejich zakončení bylo žalostné. Střely končily vedle a nebo je pochytal Chlouba. Dobře hráli Neuberg, Neužil a bratři Petr a Jiří Šolcovi. U nás chválíme celé mužstvo. Do zápasu nastoupili mladíci Štěpánek s Pačesem ročník 2005 a byli na hřišti vidět.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo sobotu 6.5. od 17:00 hodin na hřišti TJ Krňany.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec