Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Domácí prohra A-týmu s Kladnem...

TJ Viktoria Vestec - SK Kladno B 1 : 5 ( 1 : 2 )

Branky : 39. Hobza – 8. Blažek, 9. Fedorišin, 51. ,77. a 78. Šnobl

Sestava : Víšek, Maňák, Franc, Ptáček ,Václav Ježdík ( 78. Hlubuček ) – Jiří Ježdík, Máče, Matysík, Petr Ježdík - Hobza ( 73. Kolačný ), Kalod ( 13.Michálek )

Do zápasu jsme vstoupili tragicky. Již v 9. minutě jsme prohrávali 0 : 2, když branky vstřelili Blažek a Fedorišin. Snadno se dostali hosté do našeho pokutového území a jejich zakončení bylo 100%. Nám trvalo než jsme si zvykli na vysoké tempo, které hosté nasadili a naše obrana nestíhala. Hráči začali bojovat, sváděli osobní souboje, ale zakončení Matysíka i Hobzy brankou neskončilo. Ve 39. minutě byl faulován Máče, k míči se postavil V.Ježdík a centrem do vápna našel Matysíka. Jeho hlavičku před branku doráží Hobza a je to 1 : 2. Pak jde sám na Víška Hanzlík, ale Franc s Ptáčkem mu nedovolili zakončit. Hlavičku Matysíka chytá brankař Vokoun.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale neuhlídali jsme Šnobla. Ten utekl naší obraně a prostřelil Víška – 1 : 3 . Snížit mohl Hobza, ale míč nedostal do branky po závaru v malém vápně. Zabránil mu v tom zákrokem Vokoun. Ptáček po úniku do vápna trefuje spojnici, ale míč končí za brankovou čárou. Po akci Hanzlíka dává v 77. minutě Šnobl svoji druhou branku. – 1 : 4. Další naše příležitosti končí bohužel vedle. Kolačný pálí, brankař míč vyráží před Matysíka , který nedokázal trefit prázdnou branku, přestřeluje. V 78. minutě po rychlé akci dává Šnobl svoji třetí branku a upravuje stav na konečných 1 : 5.

Hodnocení trenéra Michala Chaloupky: „To, že nás v prvním domácím zápase nečeká nic jednoduchého jsme věděli. Už na podzim jsme sehráli vyrovnaný zápas. Dnes ale bohužel až tolik vyrovnaný nebyl, když si myslím, že výsledek je až neodpovídající, tak Kladno bylo lepším týmem a sluší se jim pogratulovat. Nic méně náš výkon, jak je již bohužel na jaře standartem není ideální, už v 10. minutě se zranil Kalod, Venca Ježdík také dohrál silou vůle a dlouhodobě nám schází Vidlička. Dostat 5 gólů doma je ostuda ať je to jak chce, na jaře jsme jich dostali už 20 a to je hrozivé číslo. Musíme přidat na všech frontách a doufat, že se to už v sobotu dostaví a body zůstanou tentokrát doma.“

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu 29.4. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo FK Kralupy 1901.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec