Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

2 remízy...a prohra B-týmu na penalty...

SK Rakovník - TJ Viktoria Vestec 1 : 1 ( 0 : 1 )

Branky : 93.p.k. Kýzl – 38. Hobza

Sestava : Víšek – Maňák, Hendrych, Ptáček, Václav Ježdík – Říha (85.Vlasák), Petr Ježdík, Matysík, Hobza ( 76. Hlubuček ) – Michálek ( 90. Chaloupka ), Jiří Ježdík ( 46. Kolačný )

Začátek utkání patřil domácím. V 8. minutě se uvolnil na hranici velkého vápna Itner, ale střílí vedle. Po rozehrání trestného kopu do vápna se z dorážky neprosadili Tvrz, ani Schwendt. Ve 14. minutě jsme zahrozili i my. Hendrych uvolnil přihrávkou Říhu, ale ten nedokázal obejít Holého. Jeho centr do vápna zakončuje Hobza střelou vedle. Víšek vyráží centrovaný míč do bezpečí po zahrání trestného kopu Červeným a chytá i jeho další střelu. Ve 24. minutě vyhlavičkoval domácí obránce míč z prázdné branky po zahraném trestném kopu V. Ježdíkem. Pokračovali jsme v tlaku a po kombinaci na pravé straně uvolnil Matysík přihrávkou do levé strany Hobzu, který si míč navedl do vápna a výstavní střelou přes celou branku nedal brankaři Peškovi žádnou šanci – 0 : 1. Průnik Trvze i pěkná akce domácích po spolupráci Čadka s Červeným brankou nekončí.

Druhý poločas jsme začali střelou Kolačného, která je sražená na roh. Po něm pálí Petr Ježdík, ale Pešek se nenechal překvapit a míč chytá. Domácí zakončují Červeným, Víšek střelu vyráží a dorážku zblokoval Hendrych. V 54. minutě se nepovedl odkop od branky brankaři Peškovi. Míč skončil u Kolačného který pálí, ale jeho střela končí těsně vedle. V 59. minutě píská rozhodčí faul ve vápně a k pokutovému kopu se postavil Červený. Víšek jeho střelu vyráží. V 69. minutě domácí trefují pravou tyč po střele Červeného . Odražený míč přeběhl Pavlík a Hendrych míč odkopl do bezpečí. Pak se do slibné šance dostal Michálek, ale neobešel Kýzla, ten mu míč sebral. Další šanci po spolupráci Říhy s Michálkem nám kazí Šindler, který skáče do střely a je z toho pouze roh. Domácí nakopávají míče do vápna, ale Víšek a obránci vše stačí odvrátit. Rozhodčí nastavuje utkání o pět minut. Již se zdá, že dovedeme utkání do vítězného konce. Proti je však rozhodčí, který píská v 93. minutě další pokutový kop, když si Vlasák nastřelil vlastní ruku při odkopu od branky. Kýzl penaltu proměňuje a srovnává na konečných 1 : 1.

Nehrajeme dobře, řada míčů končí na kopačkách soupeře, prohráváme souboje a málo se dostáváme k zakončení v pokutovém území. Chybí nám mezihra a hráči jsou podráždění. Je pravda, že nám chyběli Máče, Kalod, Vidlička i Pecinovský, ale od ostatních bychom čekali větší zápal i pohyb. Snad příště.

Další odložené mistrovské utkání sehrajeme již ve středu 26.4. od 18:00 hodin na našem stadionu a přivítáme silné SK Kladno B.

V sobotu 29.4. opět na domácím hřišti přivítáme od 10:30 hodin mužstvo FK Kralupy 1901. Všechny vás srdečně zveme.

 

SK Vrané nad Vltavou - TJ Viktoria Vestec B 2 : 1 ( 1 : 1 ) PK: 4 : 2

Hodnocení utkání trenérem Michalem Chaloupkou:“ Ve Vraném bylo krásné počasí a hřiště vypadalo také skvěle, takže jsme se těšili na krásný fotbal před spoustou diváků. Od začátku jsme diktovali tempo hry, držení míče bylo jasně v naší moci, ale jak se opět ukázalo k většímu ohrožení branky domácích to nevedlo. Je to bohužel obrázek naší hry za poslední dobu, respektive v jarních zápasech. Fotbalově jsme lepší než soupeř, ale když nevystřelíme gól dáme těžko. Nakonec jsme však po jednom centru do vápna skórovali hlavou dorostence Ondry Vlasáka, který odehrál 90 minut velmi kvalitně. Bohužel se také opakuje že ve 3.tř. je největší zlo fotbalu rozhodčí a tak bylo i ve Vraném, sudí který stojí pouze v kruhu na půlící čáře a odsud posuzuje vše a bohužel ve většině případů nesprávně, stejně jako situaci ze které domácí vyrovnali. Faul France, který viděl pouze rozhodčí, všichni ostatní se divili co se děje, až nakonec rozhodčí došel do půlky a ukázal trestný kop pro domácí, kteří zahráli míč jednoduše na branku kde slunce, nedomluva mezi našimi obránci vyústila ve vlastní gól Bednáře. Ve druhém poločase byl obrázek stejný jako v tom prvním, míč na našich kopačkách ale nic extra z toho, domácí jen čekali na brejky, které v podstatě neměli, páč výborně v obraně zahrál Franc. V poslední minutě měl rozhodnutí na noze Ptáček, který prošel krásně z levé strany až před brankaře a branku nakonec netrefil a došlo na penalty, které jsme bohužel nezvládli. Utkání se ale rozhodovalo v 90min, ve kterých jsme měli soupeře jasně porazit a proto to beru za ztracené body, zcela zbytečně, jen a jen naší vinou.“

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 30. 4. již od 14:00 hodin a ve Zlatníkách přivítáme mužstvo TJ Okrouhlo.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec