Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Oba týmy Viktorky o Velikonocích nadělovaly...

SK Slaný B - TJ Viktoria Vestec 1 : 2 ( 0 : 2 )

Branky : 24. a 34. Kalod - 63. p.k. Danda

Sestava : Víšek – Petr Ježdík, Franc, Hendrych, Hobza - Říha, Václav Ježdík, Matysík, Jiří Ježdík - Kalod, Máče

Hned v 1. minutě se ve vápně uvolnil Máče, ale střílí vedle. Vimr obešel ve vápně France, přihrál Houdekovi, ale jeho střelu Víšek chytá. Herčíkův centr končí nad brankou. Hobzovo zakončení končí rovněž nad brankou. Ve 24. minutě vrací brankaři od postranní čáry míč Danda. Přihrál však Kalodovi, ten obešel brankaře Juneka a my vedeme 0 : 1. Ve 28. minutě zahrávají domácí trestný kop z hranice velkého vápna Dandou, ale ten trefuje pouze zeď. Po akci Houdeka prošel centrovaný míč vápnem, ale Volgner ani Zelenka na míč nedosáhli. Po vybojovaném míči na pravé straně ve 34. minutě, Václav Ježdík přesným centrem do vápna našel Kaloda, který se trefuje podruhé a je to 0 : 2. Před koncem prvního poločasu Víšek po centru do vápna křičí „mám“, ale bohužel se k míči nedostal. Kopřiva z vápna lobem posílá míč do opuštěné branky, ale vše zachránil Petr Ježdík a míč odkopl.

Ve 46. minutě je Matysík sám na hranici velkého vápna, ale ještě přihrává Říhovi, který to již nečekal. V 56. minutě zbytečně Máče hodil míč od místa přestupku v přerušené hře a dostává druhou žlutou kartu a je vyloučen. Rozhodčí nám pískají každý souboj, pomezní mávají ofsajdy, které nejsou a vyústění toho je zbytečný kontakt ve vápně Víška s Kopřivou a je pískaná penalta. Tu v 63. minutě bezpečně proměnil Danda – 1 : 2. Pak jde sám na Víška Marek, ale střílí vedle. Rozhodčí opět píská trestný kop na hranici velkého vápna, když Matysík odehraje míč hlavou. Houdek netrefuje branku. V 84. minutě Ptáčkův dlouhý aut do vápna propadl ke Kalodovi, který z otočky posílá míč těsně vedle. Další šanci zahazujeme po akci Kaloda, který zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Matysíka, ale jeho přehození brankaře končí vedle. Domácí se tlačí do vápna dlouhými nákopy, ale Hendrych, V.Ježdík, P. Ježdík a Víšek stačí vše zachránit. Následuje osmi minutové nastavení, ve kterém domácí Houdek z dobré pozice přestřeluje a Kalod z půlky hřiště přehazuje vyběhnutého brankaře Juneka, ale míč v brance nekončí.

Dnes to byl zápas, který jsem opravdu neviděl za celou svoji aktivní činnost. Jednostranné vedení utkání rozhodčími, nepískané fauly na naše hráče, nesmyslně odmávané ofsajdy, kdy jde náš hráč z naší poloviny, 6 x žlutá + červená karta a nastavení ve druhém poločase 8.minut. Ale konec utkání jsme zvládli dobře, a tak po nevydařeném začátku se snad blýská na lepší časy. Hoši děkujeme za předvedený statečný a bojovný výkon.

Další mistrovské utkání sehrajeme již na novém travnatém hřišti ve Vestci v sobotu 15. 4. od 10:30 hodin a přivítáme velmi silného soupeře SK Kladno B. Všechny vás srdečně zveme.

 

 

TJ Slovan Hradištko - TJ Viktoria Vestec B 1 : 2 ( 1 : 0 )

Branky : 43. Předota – 47. Kolačný, 85. p.k.Pecinovský

Michal Chaloupka o utkání :“Doufal jsem, že máme větší kvalitu než soupeř a věřil, že se dotáhneme na první místo. Od začátku to tak i vypadalo, míč byl v naší moci častěji a sem tam jsme se dostali i do zakončení, které bohužel nebylo nijak nebezpečné. Měli jsme i několik slibných standartek, ale bohužel kvalita zahrávání byla špatná a většina z nich skončila daleko za brankou. Soupeř čekal na půlce, nepotřeboval vyhrát, ale nebezpečný byl hlavně z rychlých brejků. Po jednom takovém jsme zahráli míč na roh a Volešák na rozdíl od našich exekutorů zahrál výborně a do šaten jsme šli za stavu 1 : 0. V šatně jsme si řekli v podstatě to samé jak před zápasem, že tento zápas musíme vyhrát. Hráči cítili že jsou fotbalovější, nic méně bylo to právě Hradištko, které ve druhé půli mohlo několikrát rozhodnout. Remíza pro nás nic extra neřešila a vzadu se otvírala okénka pro rychlé kontry domácích. Naštěstí neproměnili ani jeden sólový únik a v 85. minutě je to mrzelo ještě více, když Pecinovský proměnil penaltu a ta nám zajistila 3 body. Velmi kvalitní zápas na 3.třídu, spousta diváků dodala tu správnou atmosféru a my pokračujeme na jaře ve velmi dobrých výkonech.“

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 16. 4. od 17:00 hodin na hřišti ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo SK Meteor Libeř.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec