Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Z Podlesí bez bodu....Benfika porazila Břežany

TJ Kovohutě Podlesí – TJ Viktoria Vestec 3 : 0 ( 0 : 0 )

Branky : 52. Valta, 60. Vojtíšek a 72. Šrajn

Sestava : Chlouba – Petr Ježdík, Václav Ježdík, Hendrych, Maňák ( 76. Hobza ) – Říha ( 76. Franc ), Vidlička, Matysík ( 82. Hlubuček ), Jiří Ježdík – Kalod , Máče ( 76. Ptáček )

V prvním poločase jsme domácím prakticky nic nedovolili. Ti se zmohli pouze na dvě střely na branku Chlouby, ale ty končily nad brankou. My jsme si vytvořili dost šancí na to, abychom překonali domácího brankaře Boudníka. Náš nedůraz v pokutovém území a hlavně nepřesné střely a hlavičky od našich hráčů rovněž končily vedle, nebo vysoko nad. Výsledkem bylo poločasové skóre utkání 0 : 0.

Vstup do druhého poločasu se lépe povedl domácím. Po kombinaci Branžovského s Šrajnem na pravé straně v 52. minutě, centrovaný míč proletěl celým pokutovým územím, kde stál zcela volný Valta a dává první branku utkání – 1 : 0. Pak ještě jde sám na Chloubu Šrajn, ale rozvlnil pouze postranní síť. Naše pokusy o překonání brankaře Kalodem, Máčem, Říhou i Petrem Ježdíkem brankou nekončí. Po trestných kopech Václava Ježdíka, kterých jsme zahrávali dost, jsme se nedokázali ve vápně prosadit. Stejně se nám vedlo i po rohových kopech zahrávaných Vidličkou .To domácí přišli lacino ke druhé brance. Po centru z pravé strany se nepovedl odkop Václavu Ježdíkovi. Míč skončil u volného Vojtíška a bylo to 2 : 0. V 72.minutě po autovém vhazování míč ve vápně zpracoval Šrajn a prostřeluje bezmocného Chloubu – 3 : 0. Nám se nedařilo prakticky nic. Přihrávky nenacházely adresáta, zakončení bylo tragické . Nejvíce mi u našich hráčů chyběla snaha se poprat o výsledek. Domácí nás předčili ve všem. Byli dostatečně důrazní a když zjistili, že od nás nebezpečí nehrozí, tak toho využili.

Co nám dnešní utkání ukázalo? Profesorský fotbal z naší strany nebude stačit na žádné mužstvo. Dobře hráli pouze Kalod , Vidlička a Petr Ježdík. Mužstvu se nedaří navázat na podzimní výkony a bude záležet na trenérovi s asistentem, jak se jim podaří zmobilizovat mužstvo na další utkání. 

Požádal jsem o hodnocení utkání trenéra Michala Chaloupku : „Druhá prohra v řadě, ale tentokrát obrovské zklamání z výkonu některých chlapců, kteří si myslí, že se soupeř porazí sám a oni se u toho ani nespotí. Podlesí v prvním poločase nepředvedlo vůbec nic, ale ani se nemuseli bát, že jim cokoliv hrozí. My vystřelili jednou na branku a dále jen alibisticky obehrávali ze strany na stranu. Ve druhé půli soupeř pochopil, že se s námi nechá normálně hrát a zaslouženě zvítězil 3 : 0“

Další mistrovské utkání sehrajeme na UMT na Újezdě v sobotu 1. 4. 2023 od 16:00 hodin a přivítáme mužstvo FK Dvůr Králové B.

 

TJ Viktoria Vestec B – SK Olympie Dolní Břežany B 5 : 1 ( 3 : 0 )

Branky : 7. a 18. Kalod, 9. Matysík, 56. Kolačný, 80. Novák - 68. Chochola

V 18. minutě jsme vedli 3 : 0 a o výsledku bylo rozhodnuto. Trenér Chlaloupka postavil osm hráčů, kteří ráno neúspěšně odehráli mistrovské utkání v Podlesí a do branky musel Chlouba, který odchytal ráno celé utkání, neboť brankaře Víška nepustila do branky chřipka. Hosté se snažili, ale Tichého povedenou střelu Chlouba za svá záda nepustil a hlavička Šeráka po rohovém kopu šla těsně nad. Ve druhé půli šel sám na Chloubu Tichý a po něm i Větrovec, ale branku nedali. To se podařilo až v 68.minutě Chocholovi, který snížil na 4 : 1 . Poslední branku utkání vstřelil v 80. minutě Novák a upravil tak na konečných 5 : 1.

Spolehlivě zachytal Chlouba, dobře v obraně zahráli Šalát a Ptáček, v záloze Matysík s Bednářem a v útoku Kalod. Do utkání nastoupili i mladíci Vlasák v 60. minutě a Pačes v 64. minutě.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 2. 4. 2023 od 16:30 hodin na hřišti TJ Jíloviště B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec