Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Další vydařený víkend za 6 bodů...

TJ Viktoria Vestec - FC Čechie Velká Dobrá 9 : 1 ( 3 : 0 )

Branky : 13.Máče, 21.,57. a 60.Kalod, 34. a 86.Michálek, 56., 68. a 82. Matysík- 66.Ondrášek

Sestava : Víšek – Pecinovský, Ježdík Václav, Hendrych, Maňák - , Matysík, Vidlička (61.Hlubuček) Ježdík Jiří, Máče ( 56.Ptáček ) - Kalod (61. Vlasák), Michálek

V úvodu utkání jsme zaměstnali brankaře Kindla, ale ten nepustil trestný kop V.Ježdíka ani dvě střely Matysíka. Zelenku s Ondráškem zastavil ve vápně Hendrych. Po rohovém kopu hlavičkuje Kalod nad branku a střelu Matysíka sráží obránce na roh. Ve 13. minutě uvolnil přihrávkou do vápna Matysík Máčeho a ten křižnou střelou dává první branku – 1 : 0. Michálkovi se nepodařila přihrávka, toho využil Kreisinger, jde sám, ale vše zachránil V.Ježdík. Ve 21. minutě je to 2 : 0. Matysík uvolnil ve vápně Kaloda a ten trefuje pravý roh branky. Hosté zahrozili po akci Kresingera se Zelenkou, ale těm se nepodařilo prostřelit bránící obránce, takže Víšek neměl žádnou práci. Pak hostům sebral míč Matysík a přihrál volnému Michálkovi, který zvyšuje na 3 : 0. Před koncem prvního poločasu prošel obranou Stříška, střílí vedle a po úniku Ondráčka hlavičkuje Zelenka, ale Víšek míč stačil vykopnout mimo branku.

Druhý poločas začali lépe hosté. Do šance se dostali postupně Volman, Zelenka a Dejčmar, ale vždy jim obránci s Víškem nedovolili skórovat a střely zblokovali. V 53. minutě nastřeluje Zelenka pravou tyč. Hned z protiútoku Kalod přihrávkou mezi obránce uvolnil Matysíka, jde sám, klička brankaři a je to 4 : 0. Jirka Ježdík sebral míč obránci, nahrál Kalodovi a ten dává další branku – 5 : 0. V 57. minutě obráncům prošel do vápna Zelenka, je nedovoleně zastaven a následuje pokutový kop. K tomu se postavil Voleman, ale Víšek jeho střelu nohou vyráží. Hosté chybují v rozehrávce, míč zachytil Matysík, přihrál Kalodovi a je to již 6 : 0. V 66. minutě jsou odměněni za své úsilí hosté, když jejich branku dává Ondrášek a snižuje na 6 : 1. Hned po výkopu obešel Ptáček obránce a zpětnou přihrávkou ve vápně našel Matysíka, který zvyšuje na 7 : 1. Pokračujeme v útočení, Michálka vychytal brankař Kindl, Hendrychova hlavička je sražená na roh. V 82. minutě hosté při rozehrávce ztrácejí míč, k tomu se dostal Matysík, naznačil přihrávku, jde však sám a prostřeluje vybíhajícího brankaře 8 : 1. V 86. minutě se ještě trefuje Michálek hlavou po centru od Jirky Ježdíka a upravuje na konečných 9 : 1.

Dnes se hrál na těžkém terénu dobrý fotbal. Hosté začali dobře, ale jejich výkon sráželo mnoho nepřesností v přihrávkách a zbytečných ztrát míčů při rozehrávce, které jsme využili ke vstřelení branek. Máme dva tříbrankové střelce Kaloda a Matysíka a ještě řadu šancí zlikvidoval brankař Kindl za pomoci obránců. Naši hráči dnes ukázali hostům, jak se střílejí branky a odehráli velice dobré utkání. Pochvalu zaslouží všichni aktéři dnešního povedeného utkání. Hoši díky.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme po dohodě již v pátek 28.10 od 10:30 hodin do Klecan, kde nás čeká těžký soupeř. Autobus od hřiště odjíždí v 8:30 hodin.

TJ Viktoria Vestec B – Spartak Průhonice B 4 : 0 ( 1 : 0 )

Branky : 6. Matysík, 70. a 76. Víšek, 88. Pavlišín

V utkání jsme byli jasně lepším týmem, ale nedařilo se nám proměňovat šance, kterých bylo opravdu hodně. Proti byl hostující brankař Keselli, který pochytal co se dalo, takže ho v prvním poločase dokázal překonat pouze Matysík, který dorazil míč do sítě po střele Víška.

Druhý poločas byl opět v naší režii, ale co hráči neproměnili bylo až úsměvné a přítomní diváci se dobře bavili. Další dvě branky vstřelil až v 70. a 76. minutě Víšek a bylo prakticky o výsledku rozhodnuto. V 88. minutě Pavlišín prošel do vápna po pravé straně a jeho centr nebo střela skončila za zády brankaře – 4 : 0.

U soupeřů zachytal výborně brankař Keselli, obranu držel Rys a v útoku byl nebezpečný Skopec. U našich hrál dobře v obraně Jonáš Mládek ( 2006) s Pecinovským, dobře chytal Chlouba, v záloze Matysík a dále střídající Malina s Novákem.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 29. 10. od 14:30 hodin na Radlíku.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec