Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Remíza A-týmu...Po parádním závěru 3 body Benfiky

TJ Viktoria Vestec - TJ Sokol Nové Strašecí 1 : 1 ( 1 : 0 )

Branky : 2. Pecinovský – 84. Šrédl

Sestava : Víšek – Hlubuček ( 69. Vlasák ), Pecinovský, Hendrych, Silovský – Jiří Ježdík, Vidlička, Matysík, Říha – Ptáček, Michálek

První útok a faul na Jirku Ježdíka. Z trestného kopu Vidlička poslal míč do vápna, brankař míč vyráží před sebe a Pecinovský jej vrací hlavou do branky - 1 : 0. Pak se útoky střídají na obě strany. Hosté zakončují Čechem, ale střela končí vedle a Sklenku zastavuje Hlubuček. Průnik Ptáčka po pěkné přihrávce od Silovského zastavuje Paluba. Po Vidličkově přihrávce z dobré pozice střílí Matysík, ale brankaře Hrnčíře nepřekonal. Útoky jak našich, tak hostů většinou končí nepřesným zakončením. Hosté dobře brání a podnikají rychlé protiútoky. Šrédla zastavil ve vápně Michálek a pěkná střela Svobody končí vedle. Sklenka zahrává trestné kopy do vápna, ale tam úřadují Pecinovský s Hendrychem a nedovolují hostujícím útočníkům ohrozit branku. Co projde, Víšek chytá. Paluba dlouhým nákopem našel na pravé straně Nováčka, ten prošel přes Hlubučka a jeho centr do vápna zakončuje Svoboda, ale míč končí vedle. Naše kombinace končí nepřesnou finální přihrávkou nebo střelou , takže brankař Hrnčíř nic dalšího za svá záda nepouští. Těsně před poločasem Michálek uvolnil přihrávkou Jirku Ježdíka a ten jde sám na brankaře, ale neproměňuje. Zbytečně zpomalil, potáhl míč doprava a to stačilo Sklenkovi, aby mu míč ukopl. Další střely Nováčka a Svobody na stavu nic nemění.

Druhý poločas začal špatnou přihrávkou Říhy, musel faulovat a z trestného kopu střílí Paluba vedle. Pak pro změnu zaváhal Hlubuček, míč mu sebral Sklenka a jde sám na Víška, ale ten míč za svá záda nepustil. Nám se nedaří držet míč, prohráváme osobní souboje a hosté nás začínají přehrávat. V zakončení se jim však nedaří, hlavičky Podzemského a Erba končí vedle a Mrázova střela rovněž. Po rohovém kopu hlavičkou prodlužuje Michálek míč a na zadní tyči je zcela volný Pecinovský, ale míč nedokázal trefit tak, aby skončil v síti. Matysík hledá přihrávkami na hranici velkého vápna Ptáčka a Říhu, ale ty jsou nepřesné a nic z toho není. Jediný Vidlička dokáže přesně přihrát, vybojovat míč a ještě bránit. V 84. minutě prošli hosté po kombinaci Svobody s Šrédlem po levé straně k postranní čáře a tam je faulem zastavujeme. Následný centr do vápna se dostal ke Sklenkovi, jeho střelu jsme stačili zablokovat, další střela Mrázka je rovněž sražená, ale pouze ke Šrédlovi, který prostřeluje Víška a srovnává na 1 : 1.

V dnešním utkání opět bohužel nemohli nastoupit Václav Ježdík a Maňák ( pracovní povinnosti v zahraničí ), Kalod a Máče. Hosté vedeni novým trenérem Radimem Suchánkem odehráli velmi dobré utkání. Dobře chytal Hrnčíř, obrana nám toho moc nedovolila a nebezpečí hrozilo převážně od Svobody, Sklenky, Nováčka i Šrédla.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 15. 10. od 15:30 hodin na hřišti TJ Dynamo Nelahozeves a autobus od stadionu odjíždí ve 13:30 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B - TJ Krňany 2 : 0 ( 0 : 0 )

Utkání začalo našim náporem, ze kterého jsme vytěžili dva trestné kopy. Pecinovský trefuje zeď a .Ježdíkův nákop do vápna chytá brankař Hromádko. V 9. minutě jde sám na brankaře Matysík, ale vracející se obránce míč vykopl z branky do bezpečí. Branžovský prošel po levé straně a na jeho centr před branku nedosáhl Kříž. Po zahraném trestném kopu Shubou, Řeřicha na míč nedosáhl. Hra se přelévá od branky k brance a je vidět i dost faulů na obou stranách. Dlouhým autovým vhazováním se do šance dostal Jan Popelka, ale Franc mu nedovolil vystřelit. Štěpánek si dvakrát naběhl za obranu, střílí, ale brankař Hromádko je pozorný a míč chytá. Únik J. Popelky zastavuje za cenu faulu Pecinovský a následný trestný kop Shuby končí vysoko nad brankou. Pak se ještě do šance po dlouhém autovém vhazování do vápna dostal Kolačný, ale hraje rukou.

Druhý poločas začal náporem soupeře. Faulujeme u rohového praporku a po rozehrání se míč dostal k Shubovi, který trefuje břevno naší branky. Další snahy o vstřelení branky končí na dobře hrajících obranách. V 67. minutě prošel přes obranu J. Popelka a jde sám na Chloubu. Dostihl ho Ptáček a podařilo se mu střelce atakovat, takže střela šla těsně vedle. V 71. minutě je faulován Novák, na trestný kop do vápna si naběhl Ondřej Adámek a z voleje trefuje pravou tyč. Odražený míč brankař chytá. Hostující Novák našel na vápně Řeřichu, ale jeho střelu Chlouba chytá. Vše podstatné se odehrálo mezi 89. a 90. minutou. Nejprve uvolnil na pravé straně V.Ježdík France. Ten zatáhl míč až do vápna a poslal prudkou přihrávku do malého vápna. Tam si naběhl Matysík a nedal brankaři šanci – 1 : 0. Hosté okamžitě z výkopu přišli zbytečně o míč, následovala přihrávka doleva na Richarda Adámka. Ten obešel obránce a parádní přihrávkou našel přes celé hřiště Matysíka. Obránce na míč nedosáhl, Matysík jej zpracoval , udělal kličku brankaři a dává náš druhý gól – 2 : 0.

Dnes hosté ukázali, jak jsou silný celek, ale nepodařilo se jim přes řadu příležitostí vstřelit branku a to rozhodlo. Naši odehráli rovněž dobré utkání. Vyšel nám závěr utkání, dvě pěkné akce zakončil Matysík, tak vítězství bylo naše. Hoši díky za předvedený výkon.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v neděli 16.10 od 15:30 hodin do Zvole.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec