Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Cenné 3 body z odloženého zápasu v Milíně...

TJ LIGNET Milín - TJ Viktoria Vestec 1 : 2 ( 0 : 1 )

 

Branky : 16. p.k. Máče, 78. Matysík, - 69. Soldát

 

Sestava: Víšek – Maňák, Václav Ježdík, Hendrych, Silovský – Říha, Vidlička, Matysík, Jiří Ježdík – Kalod, Máče

 

Utkání začalo oboustranně opatrně a útoky se střídaly na obě strany. Domácí , povzbuzování 250 diváky, předváděli pěkné kombinační akce a naše obrana s brankařem měli co dělat, aby udrželi čisté konto. Zvláště nebezpeční byli oba křídelní útočníci a hlavně zakončovatel Kunc. Se střelami Kaloda a Říhy si brankař Poplštein poradil,Vidlička střílí nad. V 16. minutě se nám povedl rychlý přechod z naší poloviny a Jirka Ježdík navedl míč do vápna, přihrál do vyložené šance Matysíkovi, kterého zastavil obránce pouze za cenu faulu. Pokutový kop bezpečně proměnil Máče – vedeme 0 : 1. Malý prošel kolem Silovského, ale ten stačil centr zblokovat a dorážejícímu Kuncovi z otočky ve vápně zabránil ve skórování Hendrych. Spolupráci Šilhavého s Romem v pokutovém území zastavuje Maňák. Nám se daří přecházet do protiútoků, ale nedokázali jsme ze slibných šancí Říhy, Máčeho ,Jirky Ježdíka i Kaloda přidat další branku. Po faulu na Kunce z trestného kopu Malý trefuje pouze zeď. Ve 39. minutě se nepovedl odkop míče Silovskému na hranici velkého vápna a domácí trefují břevno. O chvíli později Kalodovu střelu zastavuje pravá tyč a Víšek vyráží střelu Kunce na roh.

Ve druhém poločase domácí stupňují tlak na naši branku. Malého střela k brankaři neprošla, je sražená na roh. Kvída střílí nad, hlavička Pastyrika jde vedle. Soldát přihrává do vápna Kuncovi, ale jeho střelu nohou vyráží Víšek na roh. V 69. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Soldát 1 : 1. V 79. minutě je před vápnem faulován Máče. K trestnému kopu se postavil Václav Ježdík. Matysík si naběhl na jeho centr za obranu a povedenou střelou překonává Poplšteina podruhé – vedeme 1 : 2. I přes velký tlak jsme se ubránili všem pokusům domácích. Obrana s vypětím všech sil a bojovností ubránila vše co prošlo, tak pochytal skvělý brankař Víšek.

Dnešní utkání jsme zvládli, i když musel pro zranění ještě v prvním poločase střídat Vidlička a po něm ve druhém poločase nakopnutý Říha. Mladíci Silovský, střídající Ptáček i Vlasák se rovněž vydali ze všech sil. V Milíně se nebude vyhrávat. Domácí některé akce nedotáhli do úspěšného konce, ale to lze říci i o našich obzvláště v prvním poločase. Hoši děkujeme za kolektivní a obětavý výkon.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 3. 9. od 17:00 hodin na hřiště FK Králův Dvůr B. Autobus od hřiště odjíždí v 15:15 hodin.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec