Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

2 výhry v posledním kole sezóny...

TJ Viktoria Vestec - TJ Kovohutě Podlesí 4 : 3 ( 2 : 3 )

Branky : 8. Hendrych, 9. Matysík, 57. Vidlička, 62. Hobza - 8. vlastní Ježdík 17. Havelka, 22. Vohradský

Sestava : Zvoníček – Šalát, Macůrek, Hendrych, Ježdík ( 77. Chaloupka), - Hlubuček 71.Malina ), Máče, Vidlička, Hobza – Matysík, Nejedlý

Hosté zahrozili ve 4. minutě, to pálí na Zvoníčka Vohradský, ale střela jde nad branku. Jak se dávají branky nám předvedl Ježdík. Dostal míč za vápnem otočil se k naší brance a přehodil i Zvoníčka – prohráváme 0 : 1. Za další tři minuty je to již 2 : 1 pro nás. Na centr do vápna si naskočil Matysík, hlavou poslal míč na zadní tyč a tam Hendrych hlavou poslal míč za záda Zykána. Ihned po výkopu vybojoval míč Máče a přihrávkou našel ve vápně Matysíka, který nás posílá do vedení. V 16. minutě je sražen v pokutovém území Hobza, ale nařízenou penaltu Máče kope vedle branky. V 17. minutě je vyrovnáno. To si vybral slabší chvilku brankař Zvoníček a pustil střelu k pravé tyči Havelkovi. Slyšeli jsme pokřik obránce nech, ale míč skončil za jeho zády – 2 : 2. Pěkná kombinační akce hostí končí centrem do vápna na Vohradského a ten posílá hosty opět do vedení – 2 : 3. Pak Zvoníček vytáhl hlavičku Vohradského na roh a další střelu Šrajna chytá.

Druhý poločas se hraje oboustranně útočný fotbal. V 57. minutě se i nám povedla rychlá kombinační akce . Ježdík uvolnil Matysíka a ten sklepl míč Máčemu. Následovala přihrávka na naběhnutého Vidličku. Ten si převzal míč, prošel přes dva obránce a prostřeluje brankaře Zykána – 3 : 3 . Hosté uvolňují míčem za obranu Šrajna, ten centrem před branku našel Šlapáka, ale střela končí těsně vedle branky. Další akce Havelky s Valtou brankou nekončí, neboť Zvoníček předvedl parádní zákrok a hlavičku vyráží na roh. V 60 minutě nastřeluje Hanáček břevno a dorážku Vohradského Zvoníček chytá. V 62 minutě se prosazuje ve vápně Matysík, pronikl až k brankové čáře a jeho přihrávka končí na noze Hobzy, který ve skluzu prostřeluje Zykána – vedeme 4 : 3. Pak ještě hosté přežili náš tlak . Střely Macůrka, Ježdíka i Vidličky brankou nekončí. Hostům chytil Zvoníček tutovku, když z bezprostřední blízkosti hlavičkuje Vohradský. Závěr utkání jsme sehráli výtečně. Nejedlý dokázal několikrát s Chaloupkou udržet míč u rohového praporku na polovině soupeře, a tak jsme utkání dovedli do zdárného konce.

Musíme pochválit obě mužstva. Hrál se atraktivní fotbal, akce střídala akci a šance byly na obou stranách. Škoda, že nepřišli diváci, ale nedivíme se, protože v úmorném horku asi trávili čas u bazénu. Vyhráli jsme poslední utkání soutěže a hlasitý pokřik se naposledy rozléhal v Dolních Břežanech.

Žádali jsme o další pronájem travnatého hřiště, ale musíme respektovat závěry Valné hromady v Břežanech, která rozhodla, že již další pronájem není možný. Děkujeme výboru v Dolních Břežanech za možnost sehrát jarní část mistrovských soutěží na jejich travnatém

hřišti, panu Chaloupkovi za vždy perfektně připravené hřiště i panu Jankovi za přípravu občerstvení pro rozhodčí a delegáty. Díky vám.

 

TJ Viktoria Vestec B - AFK Radlík 7 : 0 ( 5 : 0 )

Utkání se hrálo za úmorného vedra. Hosté přijeli pouze v deseti a přijeli hlavně bránit. Ve 13. minutě střílí Ptáček první branku a o minutu později vymetl šibenici Odrazilovi Hlubuček a je to 2 : 0. Do poločasu se zapisují mezi střelce Silovský, Nejedlý a Vlasák. Poločas končí za stavu 5 : 0 a to ještě řadu střel pochytal brankař Odrazil.

Ve druhém poločase střílí další branky Nejedlý i Vlasák . Hosté ohrozili Chloubu v naší brance pouze několika střelami, se kterými si poradil a udržel čisté konto.

Bylo to poslední mistrovské utkání soutěžního ročníku 2021/2022 a po dohodě klubů bude pokračovat B mužstvo na hřišti Sokola Zlatníky i v nové soutěži.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec