Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Prohra A-týmu v Chlumci...Bčko nehrálo...

SK Chlumec - TJ Viktoria Vestec 3 : 0 ( 1 : 0 )

Branky : 33. a 88. Krejča, 90. Nejedlý

Sestava : Plocek – Maňák, Macůrek, Hendrych, Gündüz Ata Anil ( 46. Hobza ) – Hornát, Vidlička, Ježdík, Máče – Matysík, Michálek ( 77. Zvoníček )

Domácím se povedl vstup do utkání a hned v 1. minutě musel zasahovat Hendrych při průniku Krejčího do vápna. O minutu později na druhé straně Maňák nepustil do zakončení Soukupa. V 11. minutě se dostal na hranici velkého vápna nikým neatakován Krejča, ale míč mu odskočil. Vše si vynahradil ve 13. minutě, kdy trefuje břevno naší branky. My jsme ohrozili branku Pokorného až v 15.minutě po trestném kopu Vidličkou, který skončil těsně vedle. Ve 33. minutě jdou domácí do vedení. Brankař Pokorný dlouhým výkopem za obranu poslal míč na Krejču. Ten využil zaváhání Plocka a dává první branku 1 : 0. Hned z výkopu se dostal do vápna Ata, ale ve slibné šanci netrefil míč. Moc jsme toho v prvním poločase nepředvedli.

Druhý poločas začal našim náporem. Střídající Hobza připravil šanci pro Michálka, ale ten z otočky střílí nad branku. Domácí přežili náš roh, následoval centr do vápna od Hornáta a domácí brankař si sráží míč do vlastní branky. Gól však není uznán, protože pomezní rozhodčí mává ofsaid. Nikdo u brankaře nebyl, ale přesto hlavní rozhodčí gól neuznává. To naše hráče zdravě naštvalo. Začali jsme domácí přehrávat, zahrávali jsme několik rohových i trestných kopů, ale branku jsme nevstřelili. Hlavičky Hendrycha, Máčeho i Matysíka končily vedle nebo nad brankou. Asi největší šanci jsme promarnili po nahrávce Hobzi na Matysíka ve vápně. Ten z otočky přestřelil branku. V 77. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Krejča, ale ta skončila naštěstí vedle. V 88. minutě střídající Šifra z levé strany hledal ve vápně Krejču. Plocek špatně vyběhl na centr do vápna a Krejča nás potrestal druhou brankou - 2 : 0. A aby toho nebylo dost, tak jsme si nechali ještě v 90. minutě dát branku od Nejedlého , i když z jasného ofsaidu.

Náš dnešní výkon byl jako den a noc. První noc a ve druhém jsme hráli na jednu branku. Utkání značně ovlivnila neuznaná branka, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Zklamali jsme v zakončení a srazily nás dvě chyby brankaře, po kterých jsme dostali gól.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 7. 5. od 10:30 hodin na hřišti v Dolních Břežanech a přivítáme mužstvo TJ Sokola Klecany.

TJ Viktoria Vestec B – TJ Krňany – nesehráno

Hosté oznámili svazu i nám že se k utkání nedostaví, neboť mají pouze šest zdravých hráčů . Vše jsme prověřili na svazu , utkání se neodehraje a o výsledku utkání rozhodne STK.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo již v pátek 6. 5. od 19:00 hodin na hřiště TJ Jíloviště B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec