Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Prohra A-týmu...Bod B-týmu za remízu ve Vraném...

TJ Viktoria Vestec - SK Spartak Příbram 1 : 5 ( 0 : 2 )

Branky : 84. Máče – 5., 37., 51., 71. Slepička, 82. vlastní Hornát

Sestava : Průša – Maňák ( 72. Hlubuček ) Ježdík, Macůrek, Šalát ( 56.Řežábek ) – Hornát, Vidlička, Máče, Michálek - Matysík, Gűndűz Ata Anil ( 56. Hobza )

Do utkání jsme museli narychlo povolat brankaře dorostu Vojtu Průšu, neboť Zvoníček cestou na utkání boural a musel čekat na policii. Začátek byl opatrný, ale již v 5. minutě je proti nám pískán pokutový kop za faul ve vápně. Slepička ho proměnil 0 : 1. Pak se útoky přelévaly na obě strany. My jsme zahrozili střelami Máčeho a třikrát Vidličkou , ty skončily vedle nebo nad brankou. Hosté zakončují Hančárem, Češkou a Slepičkou, ale Průša vše pochytal. Až ve 37. minutě fauluje těsně před pokutovým územím Vidlička. Ideální místo pro Slepičku a ten střelou přes zeď zvyšuje na 0 : 2.

Ve druhém poločasu jsme neuhlídali Slepičku v pokutovém území, ten se dostal k odraženému míči a bylo to 0 : 3. My jsme zakončovali Matysíkem a Máčeho střela šla těsně vedle. Pak Řežábek připravil šanci pro Hobzu. Ten se uvolnil do vápna, ale střela mu nesedla a brankař Holan si s ní poradil. V 71. minutě jsme nechali trestuhodně opět volného Slepičku. K tomu se dostal odražený míč v pokutovém území po rohovém kopu a bylo to 0: 4. V 77. minutě se Matysík dostal sám před brankaře, ale přestřelil. Hlubuček si naběhl na centrovaný míč do vápna, ale jeho hlavičku vyškrábl Holan na roh. V 82. minutě po rohovém kopu sráží míč do vlastní sítě Hornát – 0 : 5. V 84. minutě dává Máče naši jedinou branku a upravuje na konečných 1 : 5.

Dnešní utkání jsme odehráli s hráči, kteří byli trenérovi k dispozici. Poděkovat musíme Vojtovi Průšovi, který přijel a odchytal dobré utkání. Macůrek rovněž odehrál utkání s přehledem. Máče byl nejlepší na hřišti a ostatní příkladně bojovali i s nepřízní rozhodčích. Moc se o jejich výkonu nezmiňuji, ale tentokrát udělám vyjímku. Dnešní výkon se jim nepovedl a byli na nás dosti přísní. Přehlíželi některé fauly hostí a tím začali naši hráči protestovat a nevěnovali se hře. Vrcholem bylo udělení žluté karty Michálkovi . Na toho byl pískán faul. Postavil si míč a chtěl rychle rozehrát, ale hostující hráč mu tam dal nohu. Michálek kopl do míče, hráč se svalil na zem a Michálek dostal žlutou kartu, ale hostující hráč nic. To bylo moc i na mně.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 16. 4. od 17 : 00 hodin do Zdic u Berouna. Autobus odjíždí od hřiště v 15 : 00 hodin.

 

SK Vrané nad Vltavou - TJ Viktoria Vestec B 2 : 1 ( 0 : 0 ) PK: 4 : 2

Trenér Chaloupka : „Vyrovnaný zápas ve kterém jsme měli více šancí, ale zbytečnou ztrátou míče těsně před koncem utkání se podařilo domácím po centru do vápna vyrovnat. V penaltovém rozstřelu jsme druhý bod nezískali, a tak nás soupeř v tabulce přeskočil.“

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 17. 4. od 17:00 hodin na hřišti ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo TJ Okrouhlo.


Kalendář akcí

Květen 2024
poútstčtsone
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec