Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Výhra A-týmu nad Jílovištěm...Výhra B-týmu v Davli až na penalty...

TJ Viktoria Vestec A – TJ Jíloviště 3 : 1 ( 1 : 1 )

Branky : 8. Adámek, 46. a 52. Matysík – 42. Pospíchal

Sestava : Zvoníček – Franc Ježek, Novák, Maňák – Hornát ( 88. Hlubuček ), Vidlička, Máče, Matysík – Adámek (50. Ptáček ), Michálek

Začátek utkání se nám povedl. Dostávali jsme se kombinační hrou na dostřel hostující branky a po střele Michálka z trestného kopu míč končí na dobře postavené zdi. Další střely Vidličky a Máčeho se do branky rovněž nevešly. V 8. minutě Vidlička míčem za obranu našel Hornáta. Ten zatáhl míč k vápnu, přihrál volnému Matysíkovi, který šikovně míč přenechal Adámkovi, který střelou k levé tyči nedal brankaři Valtrovi žádnou šanci – 1 : 0. Hosté zahrozili střelami Waltera a Šorny, ale brankaře Zvoníčka v naší brance nepřekonali. Ten si v rozmezí několika minut opravdu zachytal. Hosté nás začali přehrávat, vytvářeli si i dost šancí, ale proti byl Zvoníček, který vše společně s obranou dokázal zachránit. Až ve 42. minutě jsme neuhlídali Pospíchala. Šikovně se zbavil Nováka a střelou na zadní tyč srovnává na 1 : 1.

Druhý poločas začal jako ten první. Ve 46. minutě se po chybné rozehrávce dostal k míči Michálek, uličkou poslal do šance Matysíka a ten ji proměnil – 2 : 1. To hosty dosti otřáslo, neboť v 52. minutě neuhlídali ve vápně opět Matysíka a ten střílí svoji druhou branku – 3 : 1. Hosté vše vsadili na rychlé protiútoky a centry létaly do vápna zprava i zleva. Tam však úřadovali naši obránci Ježdík i Novák. Hráli velice dobře a stačili veškerá nebezpečí společně se Zvoníčkem zažehnat. Stálé nebezpečí hrozilo od Waltera, Šorny i Rajnocha. Pospíchal v 84. minutě prošel až před Zvoníčka, ale ten s pomocí France a Nováka míč chytá. Pak ještě střílí Walter a Rajnoch, ale střely končí těsně vedle branky.

Dnes jsme odehráli podařené utkání na perfektně připraveném travnatém hřišti v Břežanech. Vstřelili jsme tři branky a to nakonec rozhodlo. Pochvalu zaslouží všichni naši hráči za předvedený výkon. Nastoupili obránci Franc ( po covidu) a Maňák ( po zranění ) a bylo to znát. Stopéři Ježdík s Novákem vyhráli řadu vzdušných soubojů a dařila se jim i rozehrávka. V záloze se dařilo Vidličkovi s Máčem. Michálek s Adámkem v útoku udrželi míč a dělali obráncům dosti starostí, aby je zastavili. Matysíkovi se dařilo střelecky. Brankař Zvoníček odchytal další dobrý zápas a je na něm vidět, že si začíná věřit. Podržel nás hlavně při šancích Pospíchala.

Další mistrovské utkání sehraje A mužstvo v sobotu 2. 4. od 16:30 hodin ve Voticích. Autobus odjíždí od hřiště ve 14:45 hodin.

TJ Slavoj Davle - TJ Viktoria Vestec B 1 : 2 ( 1 : 1) ( PK: 3 : 4 )

Do utkání lépe vstoupili domácí a ujali se v 5. minutě vedení Obermajerem, za nás vyrovnal ve 28. minutě Hlubuček. Přes další šance branka nepadla. Při penaltovém rozstřelu jsme byli úspěšnější a připisujeme si druhý bod.

Další mistrovské utkání odehraje B mužstvo v neděli 3. 4. od 16:30 hodin na hřišti ve Zlatníkách a přivítáme mužstvo SK Černošice.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec