Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Dvě výhry na závěr sezóny...a 1.místo B-týmu v podzimní tabulce...

TJ Viktoria Vestec - TJ Sokol Nové Strašecí 2 : 0 ( 1 : 0 )

Branky : 7. Michálek, 63. Pecinovský

Sestava : Mašek – Gűndűz Ata Anil (77. Ptáček ), Pecinovský, Hendrych, Maňák ( 12. Franc ) – Hornát, Vidlička, Máče ( 75.Řežábek ), Michálek – Kolačný, Matysík

Hosté se do nás pustili, střílí Podzemským a centr do vápna jde nad branku. My jsme se dostali dvakrát po pravé straně Hornátem před vápno, ale jeho centry vždy stačili obránci zablokovat. V 7. minutě Kolačný vybojoval míč, prošel do vápna a přihrál zcela volnému Michálkovi, který dává první branku – vedeme 1 : 0. Hosté opět zahrozili střelou Podzemského a svoji šanci neproměnil Mrázek, který se dostal až před Maška. Ten střelu vyrazil a poradil si i s dorážkou. Další pěknou akci zakončuje Sklenka a Mrázkovu střelu Mašek vyráží. Ve 26. minutě prošel Sklenka, našel volného Hartmana a ten centrem do vápna vybídl ke skórování Mrázka. Ten hlavičkuje naštěstí vedle branky. Střely Titlbacha i Trégla chytá Mašek a když se neprosadil ani Nováček, končí první poločas.

Ve druhém poločase střílí Vidlička, ale jeho střela byla obránci sražená na roh. Hosté dál útočí a naše obrana a především Mašek se překonávají. V 58. minutě obraně utekl Kolačný, ale jeho centr do vápna byl nepřesný. Dlouhé auty do vápna od France dělaly velké potíže obraně. Získali jsme dva rohové kopy. Druhý, zahrávaný Máčem v 63. minutě prošel vápnem až k Pecinovskému a ten hlavou dává náš druhý gól. – 2 : 0. Hosté nevyužili centr do vápna od Titlbacha, který si zpracoval Hartman, ale míč mu odskočil a Hendrych odkopem vše zachránil. Další šanci neproměnil Nováček, střílí vedle. Pak nás od branky zachránil Mrázek, kterého trefila střela Podzemského. Naši další šanci neproměnil Kolačný. Dostal do vápna kolmici od Matysíka. Šel sám, ale míč poslal podél vyběhnutého brankaře Klímy. K tomu se dostal ještě Michálek, ale branku překopl. V 88. minutě nabídl hostům šanci Řežábek. Rozhodčí mu zapískal mluvení a byl z toho trestný kop těsně za hranicí velkého vápna. Střela Podzemského trefila pouze dobře postavenou zeď. V nastavených čtyřech minutách jsme si tentokrát výsledek pohlídali a body zůstaly doma.

Hosté předvedli řadu pěkných akcí i zakončení. Dnes nebylo přáno Mrázkovi, který měl sám tři velké šance vstřelit branku. Proti byl brankař Mašek, který v prvním poločase chytil tři vyložené šance a ve druhém dvě. Naši hráči bojovali, rovněž předvedli několik pěkných akcí, ale v zakončení nám to stále dost dlouho trvá, než vystřelíme a obránci zblokují řadu střel i centrů do vápna a je po nebezpečí. Bojovnost a obětavost dnes předvedli všichni hráči. Kolačný svedl řadu osobních vítězných soubojů a zařídil první branku. V záloze byl znát Máče s Vidličkou. Ale absolutorium zaslouží celá obrana s brankařem Maškem, který dnes podal výtečný výkon a všechny příležitosti hostujícím hráčům pochytal.

Dnes skončila podzimní mistrovská část soutěže. Jarní začne 12.3.2022 a jelikož se bude opravovat hřiště, bude A mužstvo hrát v Dolních Břežanech. Děkujeme SK Olympie Dolní Břežany za ochotu, se kterou nám poskytnou azyl. Zimní příprava na jaro začne 18.1. a

budeme trénovat v hale v Popovičkách a na UMT na Mikulovce. Máme dojednaná přípravná utkání a o těch vás budeme včas informovat.

 

AFK Radlík - TJ Viktoria Vestec B 0 : 2 ( 0 : 1 )

Branky : 20. a 82. Matysík

Utkání neslo znaky končící podzimní sezóny. Domácí se snažili využít rychlých protiútoků, ale ty končily nepřesnou střelbou nebo přihrávkou. My jsme se jim zdárně vyrovnali, a tak se hrál průměrný fotbal. Domácí zahrozili po rohových kopech, ale hlavičky skončily nad brankou. My jsme se snažili probít obranou středem hřiště a to se nám povedlo několikrát, ale v zakončení jsme se přizpůsobili domácím. Dobře jim chytal brankař Hlaváč. Ve 20. minutě byl faulován za hranicí velkého vápna Chaloupka. Míč si postavil Matysík a trefil přesně levou šibenici – 0 : 1. Gűndűz trefil tyč, Chaloupkova rána se do branky nevešla a Bednářovi průniky do vápna brankou rovněž neskončily.

Druhý poločas byl ještě slabší než první. Domácím zvlhl střelecký prach a snad jedině střela Sýkory vyzkoušela pozornost Chlouby. Od 62. minuty se do hry dostali mladíci Ptáček, Vlasák a Silovský. Ti měli v nohách dopolední utkání dorostu, ale přijeli a doplnili náš oslabený kádr. V 82. minutě se ve vápně prosadil opět Matysík a upravil stav na konečných 0 : 2.

Tímto vítězstvím si B mužstvo zajistilo vedoucí postavení v tabulce po podzimní části. Jarní utkání se vzhledem k opravě hřiště budou hrát po domluvě ve Zlatníkách.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec