Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Remíza A-týmu...Brankostroj B-týmu proti Průhonicím...

TJ Viktoria Vestec - SK Baník Libušín 1 : 1 ( 0 : 1 )

Branky : 55. Hendrych – 17. Obradovič

Sestava : Mašek – Novák, Hendrych, Pecinovský, Maňák ( 84. Havránek ) – Hornát , Vidlička, Matysík , Šalát ( 79. Pavlišín ) – Michálek, Chaloupka

Do utkání jsme vstoupili lépe my. Hornát našel centrem do vápna Vidličku, ale jeho střela je sražená na roh. Hosté pálí Křenkem, ale Mašek se nenechal překvapit. Obradovič prošel kolem Pecinovského, ale Hendrych vše zachránil. V 17. minutě se ke střele ve vápně dostal Hudousek. Odražený míč skončil u Obradoviče a ten střelou na zadní tyč dává první branku utkání 0 : 1. Stálým nebezpečím pro naši branku byli Obradovič s Hudouskem, ale vždy jsme stačili nebezpečí zažehnat. Řada nepřesností na našich kopačkách dávala hostům šance na zvýšení náskoku, ale Křenek pálí vedle a střelu Obradoviče Mašek chytá. My jsme vystřelili na branku Poráčanina za poločas pouze dvakrát, Chaloupkou a Vidličkou. Jinak střely končily vedle nebo nad brankou.

Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší. Hosté se zatáhli na vlastní polovinu a pozorně bránili. Další střely Chaloupky, Michálka i Hornáta stačili obránci zblokovat. V 55. minutě jsme vybojovali další roh a ten rozehrál Hornát. Na míč si naběhl Hendrych a hlavou konečně dostal míč za záda výborného Poráčanina – 1 : 1. Obradovič pálí a Mašek chytá. Naše další šance ale brankou nekončí. Šalát nedosáhl na pěkný centr od Nováka a rovněž tak Chaloupka na další centr do vápna od Hornáta. Hosté se zatáhli a čekali na rychlý protiútok. Z protiútoků ale Abrhám ani Portužák nic nevytěžili, střely šly vedle branky. V 80. minutě jsme měli štěstí. Hodousek před vápnem obešel Pecinovského a jeho lob otřel levou tyčku naší branky. V 86 minutě se střídající Havránek dostal ve vápně ke střele. Veselého skluz do střely končí podražením a následuje pokutový kop. K tomu se postavil Michálek. Jeho slabou střelu Poráčanin vyráží na roh. Pak ještě Matysík po faulu na Vidličku z trestného kopu trefuje pouze zeď. Vše mohlo být ještě horší. V 89. minutě se na půlící čáře nepodařilo Pavlišínovi odkopnout míč. Obradovič mu ho sebral a jde sám na Maška . Střílí z hranice velkého vápna a Mašek nás zachraňuje od porážky a míč vyráží do bezpečí.

Dnes jsme byli horším týmem v prvním poločase. Ve druhém jsme se podstatně zlepšili, ale z vypracovaných brankových příležitostí jsme nedokázali vstřelit vítězný gól.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 7.11. od 10:15 hodin na hřiště SK Rakovník B. Autobus od hřiště odjíždí v 8:00 hodin

 

TJ Viktoria Vestec B - Spartak Průhonice B 8 : 0 ( 2 : 0 )

Branky : 3. a 25. Matysík, 50. Kvasnička p.k., 75.Ptáček, 80. Hlubuček, 84. Adámek R., 88. Bednář, 89. Macůrek

Naše B mužstvo sehrálo opět velmi dobré utkání. V prvním poločase se hostům dařilo držet míč a Szatmari s Deré byli stálým nebezpečím pro naši branku. Jejich zakončení však pochytal brankař Chlouba. Dvěma brankami nás poslal do vedení Matysík.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s odhodláním poprat se o výsledek, ale když byl v 50. minutě v pokutovém území faulován Adámek, z následného pokutového kopu Kvasnička nedal šanci brankaři Zimovi a bylo to 3 : 0. V 70. minutě po pěkné akci zvýšil Ptáček na 4 : 0 a hostům začali docházet síly. V posledních deseti minutách dostali další čtyři branky, a proto je výsledek tak jednoznačný.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v neděli 7.11. od 14:00 hodin do Jílového.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec