Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Výhra A-týmu v závěru...Zvládnutý zápas B-týmu proti Všenorům...

TJ Viktoria Vestec - TJ Sokol Sedlec Prčice 3 : 2 ( 1 : 1 )

Branky : 40. a 90. Kolačný, 88. Pecinovský – 3. Pištěk, 66. Davídek

Sestava : Mašek – Pavlišín ( 70. Chaloupka ), Hendrych, Pecinovský, Maňák - Hornát, Vidlička( 84. Hlubuček ) Máče, Gűndűz Ata Anil – Matysík, Kolačný

Do utkání vstoupili lépe hosté, po spolupráci Kaňky s Hájkem musel zasahovat Maňák, který ukopl míč na roh. Ve 3. minutě se k odraženému míči dostal na hranici velkého vápna Pištěk a vymetl Maškovi levou šibenici – hosté vedou 0 : 1. Branka je evidentně povzbudila a další velkou šanci nevyužil Prchlík, který střílí vedle. My jsme odpověděli střelami Matysíka a Kolačného, ale brankař Nerad byl pozorný. Hosté přežili další naší šanci, kdy po střele Máčeho odkopává Rataj míč z brankové čáry do bezpečí. Ve 29. minutě jde sám na branku Davídek, ale jeho střelu Mašek vyráží na roh. Ve 40. minutě kope Pecinovský míč z trestného kopu do vápna. Hornát vyhrál hlavičkový souboj a přihrál Kolačnému, který prostřelil brankaře - 1 : 1. Pak ještě zahodil Pecinovský tutovku, když se dostal sám před brankaře, ale neprostřelil ho. Cestou do kabin si Pištěk neodpustil kritizovat rozhodčího, dostal za to druhou žlutou kartu a do druhého poločasu tak tým oslabil.

Druhý poločas začal chybou Pavlišína a z tresného kopu Kobliha střílí vedle. Pak jsme se dostali na dostřel branky i my, ale průnik Hornáta zlikvidoval brankař Nerad a střelu Kolačného stačili obránci zblokovat. Hájkova střela jde vedle. V 66. minutě Matysík zbytečně ztratil míč, následovala kolmá přihrávka na Davídka a ten prostřeluje Maška a hosté opět vedou 1 : 2. V 74. minutě mohlo být rozhodnuto. Hosté šli tři na Hendrycha, ale ten výborně vystihl poslední přihrávku a míč ukopl na roh. Od toho okamžiku jsme převzali iniciativu a zatlačili hosty do pokutového území. Střely Máčeho, Hornáta, Matysíka i Kolačného brankou nekončí. Střídající Hlubuček vyhrál v 88. minutě souboj ve vápně, k míči se dostal Pecinovský a jeho zakončení končí v síti – 2 : 2. Tutovku neproměnil Ata, přestřelil branku. Centry létaly do vápna a po jednom z pravé strany se v 90. minutě dostal k míči Kolačný a dává svoji druhou branku 3 : 2. V nastavení jsme si tentokrát vše pohlídali.

Hosty jsme dostali do utkání sami, nehráli jsme dobře a dvakrát jsme prohrávali. Nutno říci, že hosté hráli výborně a co prošlo na branku, pochytal brankař Nerad. I v deseti hráli útočný fotbal, připravili si šance na vstřelení branky, ale v zakončení se jim nedařilo. Nás podržel brankař Mašek, dobře hrál v obraně Hendrych s Maňákem. V záloze byl nejlepší Máče a u Vidličky je vidět, že nenachází pochopení u spoluhráčů a působí otráveně. Matysíkovi se nedaří v zakončení a své dvě velké šance neproměnil. Tak snad příště.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 23. 10. od 15:30 hodin na hřiště SK Doksy a autobus od hřiště odjíždí ve 13 : 30 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B – Všenorský SK 1 : 0 ( 1 : 0 )

Branka : 20. Kolačný

Vstup do utkání se nám povedl a Silovský dvakrát provětral obranu hostí, ale branka z toho nepadla. Útoky se střídaly na obě strany. Ve 20. minutě sklepl centrovaný míč do vápna hlavou Hornát na Kolačného a ten nás posílá do vedení. Hosté byli evidentně našim výkonem zaskočeni. Své šance na vstřelení branky nevyužili. Dorážku A. Feglara po střele Štumpfa ani pokus R.Feglara brankař Chlouba za svá záda nepustil. Svoji šanci neproměnil ani Krčil , který šel sám na Chloubu. Ten jeho střelu vyrazil na roh.

Ve druhém poločase to byl boj. Hosté neproměnili velké šance Krčilem i R.Feglarem, protože Chlouba byl proti. Naše obrana se překonávala v obětavosti a Štumpfa uhlídal Hendrych. My jsme hrozili z rychlých protiútoků vedených Gűndűzem i Ptáčkem. Největší šanci měl Ptáček v 90. minutě, kdy Kvasnička podžel míč, uličkou ho poslal do samostatného nájezdu na brankaře Bělocha. Klička se mu povedla, ale míč poslal těsně vedle pravé tyče.

Po zápase byli naši hráči odměněni velkým potleskem přítomných diváků za předvedený výkon. Z kabiny se ozývalo Viktorka, Viktorka, Viktorka válí a všichni hráči si vychutnávali vítězství, které bylo podloženo velkou bojovností a touhou zvítězit.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 23. 10. od 14 : 30 hodin na Hradištku..


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec