Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Dvě venkovní prohry.......

TJ Dynamo Nelahozeves - TJ Viktoria Vestec 2 : 1 ( 1 : 0 )

Branky : 5. Pekárek, 88.Kochman – 86. Michálek

Sestava : Mašek – Pavlišín, Hendrych, Pecinovský ( 65. Hlubuček ), Gűndűz Ata Anil - Hornát,, Vidlička ( 36. Malina ), Matysík, Kolačný – Michálek, Chaloupka

Domácí začali utkání lépe než my. Po pravé straně unikajícího Simona zastavuje Ata. Po dalším nákopu na naši polovinu s odkopem váhá Pecinovský, míč mu sebral Pekárek a přehazuje Maška –0 : 1. Vorel našel ve vápně opět Pekárka, ale jeho hlavičku Mašek chytá. V 11. minutě se dostal na dostřel domácí branky Pavlišín a brankař s jeho střelou měl dost potíží, aby ji vyrazil na roh. Naše zahrávání trestných kopů Vidličkou i Pecinovským je tragické a všechny centry do vápna jdou do náručí brankaře Zavadila. Další šance na obou stranách brankou nekončí.

Druhý poločas jsme se herně zvedli a zatlačili domácí na jejich polovinu. Z tlaku jsme vytěžili pouze rohové kopy. Dvakrát unikl po levé straně obránci Ata, ale bohužel nezakončil akce střelou, takže se na stavu nic nezměnilo. Domácím se přestalo dařit, nakopávané míče stačili stopeři Chaloupka s Hendrychem zastavovat. Střely na domácí branku blokovali obránci a co prošlo, tak pochytal Zavadil. Hornátovi vycházely rychlé protiútoky, ale škoda, že centry nenacházely adresáty a byly z toho pouze rohové kopy. Střely Kolačného, Pavlišína i Matysíka do branky neprošly. Domácí šli dvakrát samy na branku, ale své šance rovněž neproměnili. Jednu Mašek chytil a druhá střela šla vedle branky. V 86. minutě se nám podařilo vyrovnat. V pokutovém území se k míči dostal Michálek a jeho střela zapadla k pravé tyči – 1 : 1. To ale nebylo vše. Hráči si mysleli, že utkání ještě vyhrajeme, ale zapomněli na zadní vrátka. Nestačili zachytit přihrávku v 88. minutě na Kochmana a ten prostřelil Maška - 2 : 1.

Dnes jsme odehráli dva rozdílné poločasy. V prvním jsme byli horším týmem. Ve druhém jsme domácí tlačili a měli i šance na zvrat v utkání. To se nám povedlo těsně před koncem, ale nepohlídali jsme si závěr utkání, a proto odjíždíme bez bodů.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem stadionu v sobotu 16. 10. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo TJ Sokol Sedlec Prčice.

 

SK Slavia Jesenice B – TJ Viktoria Vestec B 3 : 1 ( 3 : 1 )

Branky: 11. Petrach, 32.Novotný Dominik, 43. Novotný Jiří – 31. Silovský

Hrálo se derby, ve kterém po zásluze vyhráli domácí. Převyšovali nás v rychlosti, kombinaci a nakonec i ve střelbě. Řadu šancí ještě neproměnili. Štěstí měli po hlavičce Pavlišína, která skončila těsně vedle. Kolačného dělovka se do branky též nevešla. Brankař Chlouba pustil lacinou třetí branku z trestného kopu, ale dalšími zákroky nás držel ve hře. My jsme nejistého

domácího brankaře Blažka moc nevyzkoušeli, což byla škoda. Dobře hráli obránci Macůrek s Novákem, v záloze Kolačný vyhrál řadu soubojů a Matysíka si domácí pohlídali, takže se neprosadil. Z trestného kopu za hranicí velkého vápna pouze orazítkoval břevno a následný cent před branku od Hornáta proměnil ve vyrovnávající branku Silovský. V 72 minutě byl vyloučen Adámek Richard, když se snažil zastavit unikajícího domácího útočníka. Byl však poslední hráč, a tak dostal rovnou červenou kartu a my dohrávali v deseti.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 17. 10. od 15:30 hodin na našem hřišti a přivítáme Všenorský SK .


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec