Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Po gólu v závěru zápasu jede A-tým z Podlesí bez bodu...

TJ Kovohutě Podlesí - TJ Viktoria Vestec 2 : 1 ( 1 : 1

Branky : 35. Vohradský, 86. Drašnar - 2. Michálek

Sestava : Mašek – Franc, Hendrich, Pecinovský, Gűndűz Ata Anil ( 76. Silovský ) – Ptáček, Vidlička ( 19. Adámek ), Máče ( 38. Maňák ), Matysík – Michálek, Chaloupka ( 87. Pavlišín )

Utkání začalo pro nás fantasticky. Ve druhé minutě si vyměnili míč Máče s Chaloupkou a ten uličkou poslal do úniku po pravé straně Ptáčka. Ten zatáhl míč před pokutové území a poslal míč na naběhnutého Chaloupku. Ten míč dostal za sebe, ale zcela volný Michálek na zadní tyči posílá míč do sítě. Vedeme 0 : 1. Hrál se oboustranně útočný fotbal. Domácí hráli rychlý kombinační fotbal s častou střelbou, ale Mašek stačil vše pochytat i za přispění celé obrany, která zblokovala řadu střel od Šlapáka, Nezníka i Drašnara. Ve 20.minutě se dostal do velké šance střídající Adámek, ale míč špatně trefil. Po něm pěknou střelu vyslal Chaloupka, ale brankaře Zykána nepřekonal. Ve 35. minutě kopali domácí další rohový kop. Míč jsme nedokázali odkopnout, ten se odrazil ve vápně k Vohradskému, který se štěstím dostal míč do naší branky – 1 : 1. Ve 43. minutě prošel Ptáček do vápna a přihrál míč Adámkovi. Toho dostali na zem obránci, ale rozhodčí nic.

Druhý poločas byl z naší strany již o něco horší. Byla znát neúčast zraněného Vidličky i Máčeho. Hráči bojovali, ale již se nám nedařilo akce úspěšně zakončit. Střely Michálka, Matysíka i Chaloupky brankou neskončily. To domácí se činili. Dvakrát nás zachránilo břevno po střelách Nezníka a Drašnara. Další loženku měl Šlapák když překopl branku ve skluzu z malého vápna. V 79. minutě po dlouhém autovém vhazování Francem, prodloužil hlavou Matysík na Ptáčka, který byl sám ve vápně. Střílí ale vedle branky. Pak Silovský zatáhl míč po levé straně, centrem našel Chaloupku, ale je pískán ofsaid. Domácí se tlačili do vápna, ale nedařilo se jim v zakončení. Až v 86. minutě jsme prohráli souboj u rohového praporku a zpětná přihrávka našla zcela volného Drašnara na hranici velkého vápna. Jeho dělovka šla nad Maška, ale ten nestačil míč zasáhnout a domácí dávají vítěznou branku – 2 : 1. Závěr utkání si pohlídali a mohli slavit vítězství.

Musíme naše hráče pochválit. V oslabené sestavě odvedli maximum, ale na body jsme tentokrát nedosáhli.

Další mistrovské utkání sehrajeme na našem stadionu v sobotu 2.10. od 10:30 hodin a přivítáme mužstvo FC Čechie Velká Dobrá.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec