Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Dvě cenné výhry z venkovních utkání...

TJ Sokol Klecany - TJ Viktoria Vestec 1 : 3 ( 1 : 1 )

Branky: 24. Průcha Ondřej – 42. p. k. Máče, 51. a 66. Matysík

Sestava : Mašek – Franc , Hendrych, Pecinovský, Maňák, – Gűndűz Ata Anil ( 78.Pavlišín ), Máče, Vidlička, Ptáček ( 86. Silovský ) - Chaloupka, Matysík

Přijeli jsme na naše oblíbené hřiště a od začátku utkání jsme se snažili držet míč, soustředěně bránit střed hřiště a nepouštět domácí k rychlým protiútokům. To se nám dařilo. Malého trestný kop do vápna končí hlavičkou Hrdiny a Mašek musel ukázat co umí. Pak ještě rychlonohý Mančal zatáhl míč podél brankové čáry, ale Hora se neprosadil proti Hendrychovi, který odehrál míč do bezpečí. Přesto jsme to byli my, kdo mohl jít do vedení. Vidlička průnikovou přihrávkou poslal do sóla Ptáčka. Ve vápně obešel brankaře Hrkala, ale ten ho vytlačil ze střelecké pozice. Hrdinův průnik do vápna končí slabou střelou, se kterou si Mašek poradil. Ani další střelecké pokusy Smíšeka, Malého i Hory brankou nekončí. Ve 24. minutě se kolem Pecinovského prohnal Ondřej Průcha, prošel až před Maška a dává první branku utkání – 1 : 0. Domácí nás zatlačili, ale další branku zásluhou Maška a obrany již nevstřelili. My jsme se dostávali též na dostřel domácí branky, ale byly z toho pouze rohové kopy. Ve 42. minutě jsme se kombinací dostali do vápna, centr našel Chaloupku a ten z otočky střílí. Domácí obránce ho dohrál a rozhodčí píská penaltu. K té se postavil Máče a srovnává stav na 1 : 1. Akci Průchy O. s Horou brankou nekončí a první poločas je za námi.

Do druhé půle jsme vstoupili lépe my. Maňák vybojoval roh a z toho Vidlička našel ve vápně Matysíka. Ten všechny přeskočil a hlavou nás v 51. minutě posílá do vedení 1 : 2. Domácí přidali, ale v zakončení nejsou úspěšní. Druhý gól s nimi trochu zamával a začínají v obraně dělat chyby. Jedné z nich využili Máče s Vidličkou a po kombinaci uprostřed hřiště si za obranu zaběhl Matysík. Jde z leva sám na brankaře a s přehledem dává svoji druhou branku – 1 : 3. Pak již to byl boj. Domácím se dařily průnikové přihrávky do stran, ale vše jsme si pohlídali a domácí do vyložené šance nepustili. Centry létaly do vápna z obou stran, ale byly nepřesné, a když prošel míč celým vápnem, tak střídající Nedvěd na míč nedosáhl. Pak ještě mohl Matysík vstřelit svoji třetí branku. Prošel do vápna, udělal brankaři kličku, ale míč po zaseknutí mu obránce stačil ukopnout do bezpečí. Těsně před koncem faulujeme a z trestného kopu zakončuje hlavou Smíšek, ale netrefuje branku.

Dnešní sestava před zápasem nám moc šancí nedávala. Přijeli jsme na hřiště vedoucího mužstva, ale všichni příkladně bojovali o každý míč a úspěch se dostavil. Mladíci Gűndűz s Ptáčkem dělali domácím velké problémy, na chvíli nastoupili i Silovský s Pavlišínem. Vidlička s Máčem se rozehráli k nadprůměrnému výkonu a z toho těžil hlavně Matysík. Chaloupka svedl řadu vítězných soubojů a po faulu na něho jsme kopali pokutový kop. Dobré utkání odehrál obětavě Maňák a Mašek též chytal spolehlivě.

Další mistrovské utkání sehrajeme již v úterý 28.9. od 10:30 hodin na hřišti TJ Kovohutě Podlesí. Autobus od hřiště odjíždí v 8:30 hodin.

V sobotu 2. 10. od 10:30 hodin pokračuje soutěž dalším mistrovským utkáním a my na domácím hřišti přivítáme mužstvo FC Čechie Velká Dobrá.

 

TJ Krňany – TJ Viktoria Vestec B 0 : 4 ( 0 : 1 )

Branky: 4. Lubyako, 53. Ptáček, 68. Macůrek, 88. Gűndűz Ata Anil

Utkání zhodnotil trenér Michal Chaloupka : „ Čekali jsme co předvedou domácí, ale byli jsme to my, kdo vstřelil již ve 4. minutě branku. Vedení jsme drželi, některé zákroky na naše hráče v pokutovém území rozhodčí nepískal, mohli jsme náskok zvýšit. Druhý poločas jsme byli lepším mužstvem a přidali jsme ještě tři branky. V utkání nastoupili od začátku mladíci Lubyako a Bartusek a vedli si velice dobře. Brankař Chlouba udržel čisté konto a připsal si již třetí nulu.“

Nutno dodat, že výsledky B mužstva jsou zatím velice dobré a určitě k tomu přispívá i to, že trenér Chaloupka úspěšně dokončil trenérskou licenci B a nabité zkušenosti bude nyní uplatňovat ve své další trenérské práci. Gratulujeme mu a přejeme hodně dalších úspěchů, jak v osobním, tak ve sportovním životě.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo na našem hřišti v neděli 3. 0. od 16:00 hodin a přivítáme mužstvo TJ Jíloviště B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec