Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým veze tři body z Mníšku...B-tým z Okrouhla...

FK Mníšek pod Brdy - TJ Viktoria Vestec 0 : 1 ( 0 : 0 )

Branka : 67. p.k. Michálek

Sestava : Zvoníček – Franc, Hendrych, Pecinovský, Gűndűz Ata Anil – Hornát, Vidlička ( 90. Chaloupka), Kolačný, Matysík – Michálek ( 89. Hlubuček ), Adámek ( 77. Malina )

Hodnocení utkání trenérem Krejčíkem:“Od začátku utkání jsme hráli proti dobře bránícímu týmu. K lepšímu zakončení nám chyběla větší přesnost v kombinaci a odvaha ve finální fázi. Za trpělivost a snahu jsme nakonec byli odměněni, když domácí zahráli v pokutovém území rukou a následný pokutový kop proměnil J.Michálek. Dobrým výkonem se ukázali mladí hráči M. Zvoníček a A. Gűndűz.

Přijeli jsme na naše neoblíbené hřiště, kde se nám moc nedaří. Domácí nezískali žádný bod z dosud sehraných utkání, a tak vsadili na obranu a rychlými protiútoky se snažili ohrozit naši branku. To se jim zásluhou Tomečka s Kilbánim dařilo, ale střely končily vedle nebo nad brankou. My jsme se přizpůsobili hře domácích. Nikam jsme nepospíchali a řada přihrávek skončila na kopačkách našeho soupeře, nebo je nám pískán ofsaid. Za zmínku stojí průnik Hornáta, který si zaběhl za obranu a přehazoval brankaře Veselého. Je pískán faul na brankaře, a míč stejně šel vedle branky.

Druhý poločas byl stejný jako ten první. Moc fotbalu jsme neviděli. Vidlička zásoboval spoluhráče dobrými přihrávkami, ale nikdo se neprosadil. Hráči ve snaze obejít soupeře ztráceli míč a centry do vápna končily většinou za brankou, nebo je pochytal brankař Veselý. Domácí zahrozili pouze hlavičkami Kindla a Drechslera, ale s těmi si Zvoníček poradil. V 67. minutě se uvolnil na levé straně ve vápně Vidlička a po jeho centru zahrál obránce rukou. Penaltu bezpečně proměnil Michálek – 0 : 1. Domácím docházeli síly, naši branku prakticky neohrozili a my jsme hráli tak, abychom branku nedostali, než abychom vstřelili další. Do vyložené šance se dostal Ata, ale branku netrefil.

Dnes jsme vyhráli a spokojeni můžeme být pouze se třemi body. Naše hra byla plná nepřesností a řada hráčů dnes zahrála asi nejhorší utkání. Asi si mysleli, že se soupeř porazí sám a není nutné bojovat o lepší výsledek. Souhlasím s trenérem, že dobrý výkon podali mladíci , brankař Zvoníček a Gűndűz Ata Anila na místě pravého obránce. Vidlička na všechno sám nestačil. Bojoval Kolačný a pochvalu zaslouží Franc, který i přes nevolnost utkání dohrál.

Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 18. 9. od 10:30 hodin na našem stadionu a přivítáme mužstvo SK Chlumec.

 

TJ Okrouhlo - TJ Viktoria Vestec 0 : 1 ( 0 : 0 )

Branka : 52. Ptáček

Sestava: Chlouba - Malina, Chaloupka, Gűndűz Ata Anil, Šalát – Hlubuček ( 78. Bartusek ) Kolačný, Matysík, Kvasnička ( 69. Hanáček ) – Adámek, Ptáček ( 69. Lubyako )

Domácí vyhráli tři utkání a s devíti body měli chuť pokračovat ve vítězném tažení. Narazili však na mužstvo, které také chtělo vyhrát, a tak se hrál útočný fotbal a akce se střídaly na obě strany. V prvním poločase branka nepadla. Adámkův průnik a zakončení zlikvidoval brankař Blahušiak a Chlouba chytil hlavičku Neuberga i střelu Neužila.

Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe my. V 52. minutě se uvolnil ve vápně Ptáček a jeho povedená střela končí brankou – 0 : 1. Další příležitosti jsme neproměnili, a tak těsně před koncem utkání mohlo být vyrovnáno. Domácím vyšel rychlý protiútok do naší otevřené obrany. Neužil jde sám na Chloubu, ale ten předvedl další famózní zákrok a míč skryl v náručí.

Dnešní utkání se muselo přítomným divákům líbit a sami uznali, že dnes jsme byli lepším týmem a po zásluze jsme zvítězili.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v neděli 19. 9. od 16:30 hodin na našem hřišti a přivítáme mužstvo SK Pikovice. Všechny vás srdečně zveme.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec