Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Dvě domácí výhry týmů mužů....

TJ Viktoria Vestec - FK Olympie Zdice 5 : 2 ( 3 : 2 )

Branky : 15. Adámek, 22., 29. a 55. Michálek, 90. Matysík - 33. Myška, 35. Krůta

Sestava : Mašek – Havránek ( 77. Ptáček ), Hendrych, Pecinovský, Franc - - Hornát, Kolačný Vidlička, Matysík – Adámek ( 71. Gűndűz Ata Anil), Michálek ( 90.Hlubuček )

V úvodu utkání jsme se snažili prokombinovat do vápna, ale Adámkovi i Michálkovi je pískán ofsaid. Hostující Růžička střílí, ale střela je sražená a pokus Krůty brankař Mašek vyráží na roh. Sklenář rovněž Maška nepřekonal a ani Adámek na druhé straně nedokázal dostat míč za záda brankaře Melzera. V 15. minutě se již radujeme. Po závaru v pokutovém území se dostal k míči Adámek a prostřeluje brankaře Melzera – vedeme 1 : 0. Hosté odpovídají rychlými protiútoky. Růžičku zastavuje Pecinovský, další pokus z trestného kopu chytá Mašek. Ve 22.minutě dostal přihrávku za obranu Matysík. Vyhrál běžecký souboj s Míkou, míč zasekl, ale byl faulován. Pokutový kop bezpečně proměnil Michálek – 2 : 0. Hosté předvedli pár pěkných akcí, ale zakončení Krůty, Růžičky i Míky brankou nekončí. Ve 29.minutě nám vyšel rychlý protiútok. Matysík nastřeluje tyč a k odraženému míči se dostal Michálek , který dává svoji třetí branku - 3 : 0. Ve 33. minutě prošel Růžička přes France, jeho centr na zadní tyči končí na hlavě Myšky a ten snižuje na 3 : 1. Pak si vybral slabší chvilku Havránek, zaváhal s odkopem a pod tlakem dává zpětnou přihrávku Maškovi. Tu ale vystihl Krůta a snižuje na 3 : 2. Další zakončení Kolačného i Michálka brankou nekončí a na druhé straně střely Krůty i Růžičky na stavu prvního poločasu nic nemění.

Druhý poločas vyšel lépe nám. V 55. minutě vyhrál před vápnem hlavičkový souboj Michálek. Míč prodloužil na Matysíka. Brankař Melzer zaváhal, u míče je první Matysík a je z toho druhá penalta. Tu bezpečně proměňuje opět Michálek – vedeme 4 : 2. Stálým nebezpečím pro naši branku je hostující Růžička, rychlonohý Michal Myška i Sklenář. Maška však nedokázali překonat. Kolačný prošel přes tři hráče a pálí, ale Maizer střelu vyráží na roh. Akce Myšky s Pechem končí střelou vedle a po kombinaci a sklepnutí míče mezi Frydrychem a Jaňourem se kope pouze roh. V 90. minutě střídající Ptáček udržel míč a uličkou vyslal Matysíka do vyložené šance. Ten si poradil s vybíhajícím brankařem a upravuje na konečných 5 : 2.

Dnešní utkání se přítomným diváků muselo líbit . My jsme si zkomplikovali zápas sami zbytečnými chybami v prvním poločase. Hosté předvedli řadu pěkných akcí, ale z mnoha šancí vstřelili pouze dvě branky.

Trenér Krejčík: “Prvních třicet minut jsme odehráli tak, jak jsme si řekli. Ale pak jsme polevili a toho soupeř využil. Druhý poločas moc fotbalovosti nepřinesl, ale pro nás byly v tuto chvíli důležitější body a ty jsme získali.“

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 12. 9. od 17:00 hodin do Mníšku pod Brdy. Autobus odjíždí z Průběžné ulice v 15:15 hodin. Všechny vás srdečně zveme.

TJ Viktoria Vestec B - SK Vrané nad Vltavou 3 : 2 ( 3 : 2 )

Branky: 9. Pavlišín, 17. Nejedlý, 37. Franc - 3. Balling, 16. Vojtěch

Utkání mělo dva rozdílné poločasy. V tom prvním se hrál útočný fotbal a padaly branky. Hosté šli do vedení po zaváhání naší obrany již ve 3. minutě zásluhou Ballinga. V 9. minutě srovnal skóre povedenou střelou z hranice velkého vápna Pavlišín. V 16. minutě jdou hosté podruhé do vedení. Vojtěch křižnou střelou překonal Chloubu 1 : 2. O minutu později se prosadil ve vápně Nejedlý a srovnává na 2 : 2. Ve 37. minutě poslal míč za obranu na France Bednář a ten lobem překonává brankaře Rylicha – vedeme 3 : 2.

Druhý poločas byl v režii hostujícího mužstva. Našim očividně docházely síly, a tak hosté dobývali naši branku. Chlouba pochytal řadu střel a obrana dokázala ošemetné situace ve vápně odvrátit do bezpečí. Šance Ballinga, Filipa i Sýkory brankou neskončily. Výsledek mohl v závěru pojistit Nejedlý, ale míč mu odskočil ve vápně od nohy a brankař jeho pokus vyrazil na roh. Těsně před koncem po centru z leva propadl míč k Filipovi, ale ten těsně minul naši branku.

Dnešní vítězství bylo opravdu vybojováné a za to zaslouží všichni naši hráči velkou pochvalu. Hoši díky.

Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo v sobotu 11. 9. od 17:00 hodin v Okrouhle.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec