Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

A-tým prohra s Voticemi...B-tým výhra proti Davli...

TJ Viktoria Vestec A - SK Votice 2 : 5 ( 0 : 3 )

Branky : 46. Ptáček, 65. Vidlička – 15.Sládek, 31. Kramný, 43.Homolka, 71. a 89. Navrátil

Sestava : Zvoníček – Franc , Hendrych, Pecinovský, Hobza ( 82. Chaloupka ) – Hornát, Máče, Vidlička, Gűndűz Ata Anil ( 46. Stráňava ) – Adámek ( 46.Ptáček ), Matysík

Utkání začalo ve svižném tempu. My jsme zahrozili dvakrát hlavičkou Matysíka a následnou akci Vidličky s Hornátem zakončoval ve skluzu Adámek, ale byl z toho pouze roh. Hosté hrozili rychlými protiútoky, kdy přečíslovali naši obranu. Franc fauluje a z trestného kopu orazítkoval břevno Rezek. U odraženého míče je první Sládek a doráží míč do naší branky – 0 : 1. Nám se nic nedaří. Přihrávky končí většinou na noze soupeře a prohráváme i osobní souboje. Ve 31. minutě je to již 0 : 2. Po střele Rezka se ve vápně dostal k míči Kramný a doráží míč do branky. Centry do vápna hostující obrana odehrála do bezpečí a k ničemu naše útočníky nepustila. A aby toho nebylo v prvním poločase dost, tak ve 43. minutě faulujeme a Homolka vystihl špatně postaveného brankaře Zvoníčka a okolo zdi z trestného kopu zvyšuje na 0 : 3.

Druhý poločas jsme začali dobře. Vidlička zatáhl míč k vápnu, jeho centr prošel až k Ptáčkovi, který dává branku a snižuje na 1 : 3. Zatlačili jsme hosty do vápna, ale ani jednu ze šancí které jsme si vypracovali jsme nedokázali proměnit. V 65. minutě Vidlička pronikl po levé straně do vápna, pálí a sražená střela končí v brance – 2 : 3. Hendrychovi se nepovedla zpětná přihrávka na brankaře. Toho využil Navrátil, obešel brankaře a je to 2 : 4. V 80. minutě Matysík neproměnil tutovku, hlavou netrefuje z vyložené šance branku. Místo snížení přichází v 89. minutě akce Munkači. Ten centruje z levé strany do vápna a tam se v poklidu otočil Navrátil a upravuje na konečných 2 : 5.

Dnes jsme bohužel sehráli utkání, které se nám vůbec nepovedlo. Hosté byli lepším týmem, byli důraznější v obraně a podnikali rychlé protiútoky. Dařilo se jim proměňovat šance a po zásluze si odvážejí body.

Hodnocení trenéra : „Utkání se nám opravdu nepovedlo. Rozhodl první poločas a individuální chyby. Ve druhém poločase jsme to chtěli ještě zlomit, tlak i šance jsme si vytvářeli, ale právě nedotažením několika slibných akcí a následných individuálních chyb nás připravilo o lepší výsledek. Soupeř vyhrál zaslouženě. U nás bych ocenil snahu hráčů s tím do poslední minuty něco udělat.“

V dalším kole zajíždíme v sobotu 28.8. od 10:30 hodin na Spartak Příbram a autobus odjíždí od hřiště ( bude přistaven v Průběžné ulici ) v 8:30 hodin.

 

TJ Viktoria Vestec B - Slavoj Davle 5 : 1 ( 1 : 1 )

Branky : 13. a 57. Nejedlý, 74. a 88. Matysík, 82. Hornát - 15.Hofman

Sestava : Chlouba – Bednář, Macůrek, Stráňava, Novák( 72. Hanáček ) – Kvasnička ( 65. Ptáček ), Šalát (55. Adámek Richard ),Matysík, Hornát – Gűndűz Ata Anil ( 46. Pavlišín ), Nejedlý

Utkání začalo ve svižném tempu a útoky se střídaly na obě strany. Ve 13.minutě se z dorážky prosadil Nejedlý a o dvě minuty později vyrovnal za hosty Hofman, který vymetl Chloubovi levou šibenici. Další slibné akce a zakončení v prvním poločase brankou neskončily, a tak se šlo do druhého poločasu za nerozhodného výsledku 1 : 1.

Druhý poločas se nám povedl o mnoho lépe a především se nám dařilo akce zakončit i střelecky. Dvakrát se trefil Matysík a další branky přidali Nejedlý a Hornát. Trenér Chaloupka dal příležitost mladíkům. Zahráli si Richard Adámek, Pepa Ptáček i Gűndűz Ata Anil. Hosté odehráli lepší první poločas. Ve druhém je držel svými zákroky brankař Fiala a stálým nebezpečím pro naši branku byl Zelenka s Hofmanem a Dvořákem.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždí B mužstvo v sobotu 28.8. od 17 : 00 hodin do Černošic.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec