Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

"A"mužstvo - Milín

TJ Viktoria Vestec - TJ LIGNET Milín 2 : 4 ( 0 : 2 )

Branky : 65. Jiří Ježdík, 90. Hendrych – 16., 33. a 90. Kunc, 61. Bican

Sestava: Víšek – Petr Ježdík, Václav Ježdík, Hendrych, Pecinovský ( 46. Franc ) – Říha, ( 46. Vidlička, Matysík, Máče ( 46. Ptáček ) ,Jiří Ježdík – Kalod, Michálek ( 61. Kolačný )

Utkání začalo ve velkém tempu. Šanci jsme měli my Matysíkem a hosté Bicanem, ale ani jedna neskončila brankou. Kunc s Gabrielem připravili šanci pro Bicana, ale toho vychytal Víšek. V 17. minutě předvedli hosté pěknou, rychlou akci. Obdržal utekl Pecinovskému a na jeho centr si do vápna naběhl Kunc a hosté vedli 0 : 1. Ve 33. minutě bylo ještě hůř. To vypálil Pohořálek, Víšek stačil míč vyrazit na břevno. V malém vápně se míč dostává ke Kuncovi a ten doráží míč do branky – 0 : 2. Naše zakončení Michálkem i Kalodem brankař Poplštein chytá.

Do druhé půlky utkání poslal trenér Chaloupka na hřiště hned Vidličku, France a Ptáčka. Vidlička přinesl větší klid do útočných akcí a zatlačili jsme hosty na jejich polovinu. Míč do branky nedostal Kalod ani hlavičkující Michálek, Říha střílí nad. V 61. minutě se snažil Franc v našem pokutovém území pustit míč za brankovou čáru. Bican mu míč sebral a dává na 0 : 3. V 65. minutě je před vápnem faulován Matysík. Jirka Ježdík z trestného kopu nedal brankaři šanci a upravuje na 1 : 3. Hostům se již nedařilo držet míč tak jako v prvním poločase a spoléhali se na rychlé protiútoky. Ty však většinou končily nepřesnou přihrávkou nebo střelou. Obdržalův průnik do vápna zastavuje Hendrych. Vidlička přihrál do vápna Matysíkovi, ten trefuje pravou tyč a odražený míč končí v rukách brankaře. V 74. minutě se Kolačný uvolnil ve vápně a je faulován. K pokutovému kopu se postavil Jirka Ježdík, ale s jeho slabou střelou neměl Poplštein žádnou práci, míč vyráží. Připravili jsme si i další šance, ale obrana vedená zkušeným Mazuchem vše dokázala ubránit. V 90. minutě hosté rozehráli rychle míč po našem faulu a jdou tři na jednoho. Bican udělal kličku Víškovi a předložil míč Kuncovi, který zvyšuje na 1 : 4. Ihned z výkopu Vidlička uvolnil na pravé straně Petra Ježdíka. Ten poslal centr do vápna, kde chybuje brankař a míč do sítě doráží Hendrych – 2 : 4.

Dnes jsme byli bohužel v prvním poločase horším týmem. Hosté nás přehrávali ve všem. Ve druhém to bylo z naší strany lepší a kdyby Ježdík proměnil penaltu a snížil na rozdíl jedné branky, neměli by to hosté tak snadné. Ale na kdyby se nehraje, a tak musíme v dalším utkání předvést lepší výkon a konečně zvítězit.

K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 26. 3. od 10:00 hodin na hřiště Kovohutě Podlesí a nic lehkého nás nečeká. Autobus od hřiště odjíždí již v 8:00 hodin.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec