Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 10.10.- 11.10.2020 - Atletiko(3) rozdrtilo nervózní Chlumec, Benfika(3) si pohrála s Hradištkem:)...

                    TJ Viktoria  Vestec   -   SK Chlumec    3 : 0  (  2 : 0  )

Branky :  31. a 37. Matysík, 55. Michálek

Sestava : Mašek – Franc( 77.Ptáček ), Hendrych, Pecinovský, Maňák – Hornát (83. Hlubuček ), Vidlička, Štumpf, Arnold ( 74. Adámek ),– Matysík , Michálek ( 72. Gűndűz Ata Anil )

     Utkání začalo únikem Arnolda do vápna. Jeho pěkný centr našel zcela volného Hornáta, ale ten ještě přihrával Štumpfovi, který střílí nad branku. Hosté dvakrát zakončují Červeným, ale střely končí nad brankou. Matysíkova hlavička ani průnik Michálka brankou nekončí. Hostující Bábíček posílá z trestných kopů míče do vápna, ale tam spolehlivě pracují Hendrych s Pecinovským a míče odkopávají do bezpečí. Ve 22. minutě se Michálek na hranici velkého vápna zbavil obránce, ale jeho technická střela na zadní tyč končí v rukách brankaře Špicla. Na druhé straně zakončuje Bábíček, ale s jeho střelou si Mašek poradil. Ve 26. minutě jsme přežili tutovku hostů. To míč ve vápně propadl k volnému Šonkovi, ale ten šanci neproměnil. V 31. minutě  zatáhl po pravé straně míč Hornát a přihrál do vápna na Matysíka , který prostřeluje brankaře 1 : 0. Ve 37 minutě jsme vybojovali roh. Ten rozehrál Štumpf a zcela volný Matysík hlavou zvyšuje na 2 : 0. Pak zakončovali Arnold a Hornát hlavou, ale branka z toho nebyla.

     Druhý poločas dohrávali hosté od 48.minuty bez vyloučeného Šonky. Hornát si narazil míč s Francem, ale jeho centr byl dlouhý, takže se nic nestalo. Hosté odpovídali rychlými protiútoky, ale k ničemu je naši obránci nepouštěli. Dále hrozili pouze po zahrávání trestných kopů do vápna Bábíčkem a jejich střely končily převážně mimo branku. V 55. minutě prošel Matysík po levé straně a vybídl přihrávkou ke skórování Michálka, který zvyšuje na 3 : 0. Střídající Adámek svoji velkou šanci neproměnil a po vysunutí Štumpfa Hendrychem končí míč v brance, ale je pískán ofsaid. Další akce i šance nikdo neproměnil, a tak utkání končí našim zaslouženým vítězstvím.

     Hostům vyšel první poločas, a kdyby proměnili svoji tutovku, tak by byl zápas ještě vyrovnanější. Po vyloučení se zatáhli a spoléhali na rychlé protiútoky, které naše obrana s brankařem Maškem uhlídala a připsala si další nulu. Naši hru režírovali Vidlička se Štumpfem a k nim se připojili i všichni ostatní. Někdy jsme zbytečně ztráceli míče v rozehrávce a moc jsme nestříleli, což byla škoda. Utkání vedl jako trenér Michal Chaloupka, který zastoupil Novotného, který si plnil reprezentační povinnosti u 21. Hoši díky.

     Jak to bude dál to zatím nikdo neví. Co víme, že na 14 dní ( 12. - 23.10.2020 ) jsou pozastaveny všechny soutěže, takže uvidíme. Další mistrovské utkání sehrajeme ve středu  28.10. od 10:30 hodin v Novém Strašecí a v sobotu 31.10. od 14:00 hodin v Nelahozevsi.

 

 

 

                    TJ Viktoria Vestec B – TJ Slovan Hradištko   6 : 3  ( 2 : 2 )

Branky : 12. a 60. Adámek, 45. Franc, 50. Matysík, 53. Chaloupka, 68. Bednář – 27.,43. a 75. Vnouček

     Do utkání lépe vstoupili hosté. Jejich kombinační a důrazná hra nám činila z počátku utkání potíže, ale k zakončení jsme je nepouštěli. Ve 12. minutě se prosadil Adámek a posílá nás do vedení 1 : 0. Stav srovnal ve 27. minutě Vnouček a ve 43. minutě dává svoji druhou branku 1 : 2. Franc těsně před poločasem vyrovnává na 2 : 2.

Druhý poločas již byl v naší režii. To se z rozmezí deseti minut trefili Matysík, Chaloupka a znovu Adámek a odskočili jsme na 5 : 2. Pak hosté faulují v pokutovém území a Jarda Bednář proměňuje pokutový kop na 6 : 2. Poslední branku utkání dává opět Vnouček, a tak si připisujeme další vítězství za tři body.

   V utkání nás podržel svými zákroky brankař Chlouba, který bravůrně vyrazil pokus Vnoučka i  Dvořáka.  Hráčům dělal problém špatný stav trávníku a špatně zvolené kopačky. Jinak se hrál oboustranně útočný fotbal a k vidění byly i další pěkné akce na obou stranách.

     Nyní bude nucená pauza vzhledem k vládnímu nařízení, a kdy se bude pokračovat v soutěži vás budeme včas informovat.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec