Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 3.10.- 4.10.2020 - Atletiko(4) rozdrtilo Libušín, Benfika(3) vymazala Okrouhlo:)...

                       TJ Viktoria Vestec -  SK Baník Libušín  6 : 0  (  1 : 0 )

Branky :  13., 67., 68. a 89. Michálek, 54. Matysík, 78. Vidlička

Sestava : Mašek –  Stráňava( 70. Franc ), Hendrych, Pecinovský, Maňák – Hornát , Štumpf, Vidlička, Arnold ( 83. Gűndűz Ata Anil ),– Matysík ( 86. Hlubuček ), Michálek

     Utkání začalo z obou stran opatrně . Nejdříve zahrozili hosté po trestném kopu Čurdy, ale míč prolétl vápnem do zámezí. Ve 13. minutě se uvolnil přes obránce Matysík a přihrál zcela volnému Michálkovi, který nás posílá do vedení 1 : 0. Hosté několik slibných akcí nedotáhli do konce. Většinou naši obránci stačili střely Potužáka, Műllera i Obradoviče zblokovat a co prošlo na branku Mašek pochytal. Pak vyrobili zadáci chybu při rozehrávce. K míči se dostal Matysík, ale jeho střela do prázdné branky byla slabá, takže ji stačil brankař Poráčanin ještě chytit před brankovou čarou. To samé se stalo u nás. Fujdiar se dostal k míči ve vápně, obešel Maška, ale Hendrych stačil míč směřující do branky tečovat a Mašek míč zachytil rovněž před brankovou čarou. Po centru do vápna od Vidličky se neprosadil přes Portužáka Arnold. Ve 30. minutě zahazují hosté tutovku. Obradovič prošel do vápna, přihrál naběhnutému Portužákovi, ale ten střílí nad branku. Pak obě strany kopali několik rohových kopů, ale brankový stav  se v prvním poločase již nezměnil.

     Druhý poločas začal střelou Portužáka, ale ten střílí nad. V 54. minutě si na dlouhý míč za obranu naběhl Arnold, posunul ho do vápna na Michálka. Ten obešel obránce , který ho držel. Rozhodčí ponechával výhodu, k míči se dostal Matysík a střelou přes celou branku dává na 2 : 0. Stálým nebezpečím pro nás je rychlý Obradovič, který uniká našim obráncům, ale jeho spoluhráči v zakončení selhávají. Fundiarův průnik zastavil Vidlička. Po trestném kopu Štumpfa hlavičkuje těsně vedle Hendrych. V 66. minutě Matysík prošel až do vápna a  Michálek po jeho přihrávce zvyšuje na 3 : 0. O minutu později vyrobila obrana při zakládání útoku hrubku a té využil opět Michálek a je to již 4 : 0. Další pokusy Obradoviče , Fujdiara i Műllera brankou nekončí. V 78. minutě se dostal na půlící čáře k míči Vidlička. Brankař Poráčanin je na hranici velkého vápna, tak posílá dlouhý míč na branku a ten v ní také končí – 5 : 0. Pak ještě střídající Gűndűz Ata Anil prošel do vápna, přihrál Michálkovi a ten prostřeluje brankaře a upravuje na konečných 6 : 0.

     Dnes se odehrály dva rozdílné poločasy. V tom prvním se hrál oboustranně útočný fotbal a hosté si vytvořili několik šancí, které však neproměnili. Jejich kombinační hra slavila úspěch a Obradovič podporovaný rychlým Fujdiarem několikrát nebezpečně zaměstnávali naši obranu. U nás po delší pauze nastoupil Vidlička a bylo to znát. Společně se Štumpfem, Michálkem a Matysíkem ve druhém poločase předvedli několik pěkných akcí, které se nám podařilo proměnit . Mašek i celá obrana odehrála zápas konečně na 0 a to se počítá. Hoši díky.

     Další mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 10.10. od 10:30 hodin na našem hřišti a přivítáme mužstvo SK Chlumec.

 

                   TJ Okrouhlo  -  TJ Viktoria Vestec B     1 : 8  ( 0 : 6 )    

B mužstvo sehrálo své utkání v Okrouhle a již v první půli rozhodli o jednoznačné výhře. Domácím nescházela snaha, ale v zakončení trefovali převážně síť za brankou, a nebo šly střely vedle. Co prošlo na branku pochytal Chlouba. Ve 3. minutě se uvolnil na hranici velkého vápna Matysík a nedal Valešovi v brance domácích žádnou šanci 0 : 1. V 19. minutě se trefil  Kolačný, a pak Matysík ještě přidal dvě branky . Ve 41. minutě střelou z hranice vápna Franc zvyšuje na 5 : 0. Ve 44. minutě je faulován ve vápně Nejedlý a brankař Chlouba  proměňuje odpískaný pokutový kop – 6 : 0.

     Ve druhém poločase trenér Chaloupka dal příležitost mladým hráčům. Postupně nastoupili Banseth, Maček a  Ptáček. Ve druhém poločase přidali branky Nejedlý a Hlubuček. Domácí čestný úspěch zaznamenali v 51. minutě zásluhou proměněné penalty.

     Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo na našem hřišti v  neděli 11.10. od 16:00 hodin a přivítáme mužstvo TJ Slovan Hradištko.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec