Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 5.9.-7.9.2020 - Atletiko(3) rozstřílelo Votice, Benfika(5) plichta s Jesenicí......

                                SK  Votice   - TJ Viktoria Vestec  1 : 3 ( 1 : 0 )

Branky : 43. Tábořík – 49. a 59. Michálek, 63. Hornát

Sestava : Mašek –  Franc , Hendrych, Pecinovský, Maňák  – Hornát, Štumpf, Vidlička( 16. Adámek ), Arnold ( 88. Havránek ), – Michálek, Matysík

     Na utkání do Votic jsme odjeli bez trenéra Novotného, který si plnil povinnosti u repre. Zdeněk Hruška s Michalem Chaloupkou proto vládli lavičce náhradníků.

     Domácí jsme zaskočili aktivní hrou dopředu a akce Arnolda, Vidličky ani Štumpfa k brance nevedly. Michálek obešel ve vápně Sládka, ale vše zachránil včasným vyběhnutím brankař Tůma. Matysík sklepl hlavou centr do vápna od Pecinovského na Arnolda, ale ten již nečekal, že by se k němu míč mohl dostat. V pádu střílí vedle. Michálek si narazil míč s Matysíkem a jde ve 35. minutě  sám na branku. Jeho obstřel vyráží Tůma na roh. Domácí zahrozili střelou Slunéčka a Vrzala, ale branka z toho nepadla. Jak se střílejí branky nám předvedli domácí ve 43. minutě. To jsme nechali volného Vrzala. Ten poslal míč za obranu a nejdříve u něho byl Tábořík,  přehazuje Maška a posílá domácí do vedení 1 : 0.

     Druhý poločas začal střelou Vrzala, ale ta se do branky nevešla. Ve 49. minutě kope Pecinovský trestný kop z pravé strany do vápna. Matysík hlavou vrací přetažený centr před branku a Michálek vyrovnává na 1 : 1. Adámek v 59. minutě obešel podél postranní čáry Sládka a poslal centr před branku. Michálek trefuje tyč a následnou dorážkou nás posílá do vedení 1 : 2. Domácí jsou zaskočeni. Arnold vystihl špatnou přihrávku na brankaře a ten ho při odkopu nastřeluje. Míč končí v 63. minutě u Hornáta, který se trefuje přes celou branku a je to 1 : 3. Domácí zjednodušili hru a do našeho vápna létají  centry z obou stran. Hlavička Sládka jde vedle, Vrzalovu hlavičku zastavuje Matysík. Střely Slunéčka do branky neprošly a další střelecký pokus Táboříka vyráží Hendrych z prázdné branky. Neprosadil se ani střídající Brožík. Jeho střelu Mašek chytá. Vše mohlo být rozhodnuto. Štumpf kope roh, po kterém míč chytře pustil Matysík Michálkovi, ale ten překopl branku. Když se těsně před koncem zápasu neprosadil hlavou Vrzal, odvážíme si na čtvrtý pokus všechny body domů.

     V dnešním utkání jsme byli lepším týmem. Proměnit vyložené šance v prvním poločase, tak bylo domácím asi ještě hůře. V 16. minutě musel střídat zraněný Vidlička, ale i tak jsme zápas obětavostí dovedli do vítězného konce.

     V dalším  mistrovském utkání v sobotu 12.9. od 10:30 hodin přivítáme u nás mužstvo TJ Sokol Klecany.

 

                TJ Viktoria  Vestec B -  SK Slavia  Jesenice B  4 : 4  (  1 : 2 )

Branky : 26. Nejedlý, 49. Macůrek, 65. Gűndűz Ata Anil, 82. Adámek – 2. Jakub Kadlec, 20.   Bureš, 56. a 61. Ondřej Kadlec

     Začátek utkání jsme prospali a hosté zásluhou Jakuba  Kadlece vedou ve 2. minutě 0 : 1. Dále hrají pohledný fotbal a po rychlém protiútoku zvyšuje ve 20. minutě Bureš na 0 : 2. Pak nás podržel Chlouba, který chytil šanci Kutschera.  Nejedlý snižuje na 1 : 2 po nedorozumění obrany s brankařem.

     Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší. Macůrek  se ve 49. minutě prosadil ve vápně a hlavou srovnává stav na 2 : 2. V 56. minutě jdou hosté zásluhou Ondřeje Kadlece do vedení 2 : 3 a aby toho nebylo dost, tak opět Kadlec zvyšuje na 2 : 4. V 65. minutě udělal brankař Detko chybu a Gűndűz Ata Anil hlavou snižuje na 3 : 4 a v 82. minutě Adámek prostřelil hradbu hráčů ve vápně a srovnává na 4 : 4. Hosté zahodili několik dalších vyložených šancí a naopak je brankař Detko podržel při střele Nováka a těsně před koncem chytil trestný kop Pecinovskému.

     Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo již v pátek 11.9. od 19:00 hodin na hřišti Jíloviště B.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec