Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 29.-30.8.2020 - Atletiko(6) si pohrálo s Rakovníkem, Benfika(6) prohra v nabitých Všenorech......

                          TJ Viktoria  Vestec   -   SK Rakovník  B  7 : 2 ( 3 : 1 )

Branky :  3. Vidlička, 40., 43., 70., a 89. Matysík, 57. a  62. Michálek – 33.Donkor, 79. Klíma  

Sestava : Mašek – Franc, Hendrich, Novotný, Maňák ( 66. Adámek ), –  Hornát, Vidlička, Štumpf, Arnold ( 83. Hlubuček ) - Michálek , Matysík  

Běží 3 .minuta a před pokutovým územím je faulován Arnold. Z trestného kopu nás Vidlička  posílá do vedení 1 : 0. Hosté nepřijeli bránit, a tak se střídají útoky a šance na obou stranách.  Ve 27. minutě nás podržel Mašek, když zlikvidoval šanci Marešovi a na druhé straně brankař Zach nedovolil skórovat Matysíkovi. Ve 32. minutě jsme špatně odehráli míč od našeho pokutového území. Míč se dostal k Donkorovi a ten technickou střelou vyrovnává na 1 : 1. Šance Krýzla i  Sklenky brankou nekončí. Ve 40. minutě se uvolnil  u rohového praporku Michálek,  poslal prudký centr do vápna a Matysík nás posílá do vedení 2 : 1. Ve 43. minutě  Štumpf centruje do vápna a nachází naběhnutého Matysíka, který hlavou zvyšuje na 3 : 1.

     I ve druhém poločase se hraje oboustranně útočný fotbal. Maňákův průnik do vápna zastavuje obrana a kopeme rohový kop. Šumpf i Arnold pálí nad branku. Hosté spoléhají na rychlé protiútoky. Zakončení Faigla, Krýzla  a Donkora brankou nekončí. V 57. a  62. se dvakrát trefuje Michálek. Nejprve se po přihrávce od Vidličky uvolňuje ve vápně a prostřeluje brankaře a následně sebral míč na hranici velkého vápna obránci a střelou k levé tyči zvyšuje naše vedení na 5 : 1. Střídající Adámek uličkou uvolňuje Hornáta, který zatáhl míč po pravé straně a jeho centr do vápna zakončuje Matysík další brankou 6 : 1.  Kotaska prošel přes střed hřiště a přihrál Sklenkovi do vápna. Odražená střela končí u Klímy, který nedal Maškovi šanci – 6 : 2. V 89. minutě Štumpf uvolňuje ve vápně Matysíka a je to 7 : 2 .

     Dnešní utkání se muselo diváků líbit. Hosté dohrávali od 75. minuty o deseti hráčích protože neměli hráče na střídání a odehráli velice dobré utkání. Své šance neproměnili. Po vyrovnání nás zatlačili před pokutové území a Hendrych vykopával míč z brankové čáry. My jsme dokázali do konce prvního poločasu vstřelit dvě branky a to nás uklidnilo. Druhý poločas jsme odehráli velice dobře a střelecky se dařilo Michálkovi s Matysíkem.

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v sobotu 5. 9. od 17:00 hodin do Votic a autobus odjíždí od hřiště v 15:00 hodin.  

  

                            Všenoský SK  -  Viktoria Vestec  B   4 : 2  ( 2 : 1 )

Branky: 5., 16. a 55. Drážný Stanislav, 75. Drážný  Václav –  3. Adámek, 79. Hlubuček

     Ve 3. minutě Havránek  přihrál Adámkovi, který prošel přes dva obránce a střelou k pravé tyči nás posílá do vedení 0 : 1. Ještě jsme slavili a domácí  v 5. minutě vyrovnávají Stanislavem Drážným na 1 : 1 a v 16. minutě opět S. Drážný zvyšuje na 2 : 1. Naše zakončení Francem, hlavička Zavadila, ani zakončení po spolupráci Adámka s Kolačným brankou nekončí. Domácí Kočí trefuje břevno.

     Druhý poločas jsme začali střelou Kolačného z 25 metrů. Brankaři Bělochovi se podařilo míč tečovat a ten skončil na břevně branky. Další jeho střela trefuje padajícího obránce. V 55. minutě prošel Tomáš Hrdlička přes naši obranu a po jeho přihrávce zvyšuje S. Drážný na 3 : 1. V 75. minutě uvolňuje Michal Hrdlička přihrávkou za obranu střídajícího Václava Drážného   a ten zvyšuje na 4  : 1. Střídající Hlubuček si v 79. minut narazil míč se Zavadilem a dloubáčkem přes vybíhajícího brankaře snižuje na 4 : 2.

    Odehráli jsme vyrovnanou partii a přítomným divákům se utkání muselo líbit. Radost máme s Kolačného, který po dlouhém zranění odehrál celé utkání a hrál velice dobře. Obranu drželi Macůrek s Francem a Šalátem. Do zápasu nastoupilo i naše mládí: Ptáček, Gűndűz, Banseth a Šustek.   

     Další mistrovské utkání sehraje B mužstvo  v neděli 6. 9. od 17: 00 hodin na našem hřišti  a přivítáme  SK Slavii Jesenici B.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec