Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 8.3.2020 - Atletiko(2) výhra nad Jílovištěm...

Neděle 8. 3. 2020 10:30
40 diváků Vestec 2019210A2A1601

Rozhodčí: Chovanec Petr - Stejskal Jaroslav, Kuka Vladimír. Delegát: Ploch Robert.

Sestava : Mašek –  Stráňava,  Pecinovský, Hendrych, Franc ( 87. Adámek ) –  Michálek  , Novotný, Vidlička, Štumpf – Chaloupka ( 61.Maňák ), Matysík

 

     Utkání začalo z obou stran opatrně, nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu. Hrálo se převážně od vápna k vápnu.  V 6. minutě si naběhl za obranu Šorna, ale Mašek jeho střelu chytá. Chaloupkův centr do vápna končí u Vidličky, který trefuje obránce. Hosté zakládají útoky přes Volfa, ale Josef Rezek ani Siegl se k zakončení nedostávají. Novotný přihrál do vápna na Štumpfa, ale tomu střelu zblokovali a Matysíka po uličce od Vidličky zradilo zpracování, míč skončil v rukách brankaře. Ve 23. minutě si Vidlička vyměnil míč se Štumpfem před pokutovým územím. Následoval centr na zadní tyč a tam se přes obránce prosadil Michálek a posílá nás do vedení 1 : 0.  Janouška zastavil Hendrych a my jsme nedokázali z dalších šancí vstřelit branku. Střely Vidličky, Štumpfa i Chaloupky brankař Bobok pochytal. Při protiútoku ve 31. minutě Franc váhal ve vápně s odkopem. Toho využil Adamča a prostřeluje Maška – 1 : 1. Hosté  po vstřelené brance ožili, ale se zakončením na tom byli jako my. My jsme nevyužili dva trestné kopy po faulech na Štumpfa. Z prvního jsme trefili zeď a druhý byl po rozehrání Novotným dlouhý, takže na centr nikdo nedosáhl.

     Ve druhém poločase se dostal do šance Janoušek, ale jeho střelu Mašek chytá. Michálkovi nedovolil zakončit Černý a jeho další šanci Bobok za svá záda nepustil. Matysíka vyslal do úniku Vidlička, ale tomu se centr nepovedl. Hosté podnikají nebezpečné útoky, ale nepřesně střílejí. V 58. minutě je faulován Štumpf. K trestnému kopu se postavil Novotný a poslal míč opět na zadní tyč. Tam si naběhl Pecinovský a trefuje přesně - vedeme 2 : 1. Matysíkův tresný kop přes zeď  vyráží brankař do bezpečí a poradil si i se střelami France a Vidličky. Dlouhý aut France do vápna zpracoval Matysík a připravil šanci Michálkovi, který přestřeluje. Hosté své šance nevyužili . Těsně před koncem po trestném kopu propadl míč ve vápně k Janouškovi, ale ten střílí opět vedle.

     Dnes jsme byli lepším mužstvem, ale soupeř nám nic nedaroval. Dost fauloval a na to doplatil Houdek, který byl po faulu na Štumpfa v 82. minutě vyloučen. To rozhodilo zbytečně nás a kupili jsme chyby v rozehrávce a nedokázali jsme si kloudně přihrát. Utkání jsme dovedli do vítězného konce, a tak jsme konečně doma soupeře porazili.

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme v neděli 15. 3. od 10 : 15 do Rakovníka a autobus od hřiště odjíždí již v 8.00 hodin. Pojeďte fandit.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec