Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Začátek jarní části soutěží se blíží

 

     Již pouze týden chybí do zahájení jarní části mistrovské soutěže. Asi vás zajímá, jak proběhla zimní příprava, jak jsme nachystaní na první jarní utkání a kádr mužstva.

     Příprava proběhla dle plánu. Splnili jsme vše, co trenér připravil, proběhlo zimní soustředění na horách  a odehráli jsme pět přípravných utkání s bilancí 4 výhry ( Zbraslav, Průhonice,  Kunratice, Libuš  ) a jedna prohra ( Hostivař ). Příprava střídavě probíhala v hale v Popovičkách, Vestci a  na UMT na Mikulovce.

     Kádr mužstva zůstal stejný, pouze po operaci kolena a konzultaci s lékařem ukončil sportovní činnost Štěpán Kozák. S tréninkem začal Jakub Kolačný. Jinak zdravotní stav hráčů je dobrý, pouze Hornáta zlobí achilovka. S trénováním pomáhá trenérovi Hruškovi Marcel Štochl.

     První  i druhé mistrovské utkání na domácím hřišti  jsme byli nuceni přesunout na UMT na Újezd Praha 4, neboť travnaté hřiště bude do konce března zavřeno. Zajistili jsme proto náhradní hřiště pro A mužstvo (neděle  8.3. od 10:30 hodina s TJ Jíloviště a neděle 22.3. od 10:30 hodin se Spartakem Příbram). B mužstvo sehraje první mistrovské utkání rovněž na UMT na Újezdě v neděli 22.3. od 15:00 hodin s Černošicemi. Vše máme odsouhlaseno soupeři i svazem.

     Rozpis zápasů jarní části soutěže vám upřesníme. Ještě jednáme se Sokolem Sedlec Prčice  o změně utkání na domácím hřišti na pátek 1.5., ale pokud bude v tomto termínu volné hřiště ve Vestci.

    


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec