Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Poslední Mistrovská utkání roku: 16.-17.11.2019 - Atletiko(2) výhra v Libušíně, Benfika(2) nadílka Okrouhlu, Saint Germain(1) jediný půlmistr:)...

Sobota 16. 11. 2019 13:30
70 diváků Libušín 2019210A2A1501

Rozhodčí: Garaja Miroslav - Mrázek Radek, Kovář Otto. Delegát: Jirásek Jaroslav.

Branky :  15. Michálek, 69. Gűndűz Ata Anil

Sestava : Mašek –  Stráňava, Franc, Pecinovský, Maňák – Hornát ( 40. Ptáček ), Štumpf, Matysík, Malina ( 70. Adámek ), Michálek ( 90. Hlubuček),-  Kucharik ( 63. Gűndűz Ata Anil )

     K utkání jsme odjeli bez některých hráčů. Pracovní zaneprázdnění nepustilo do hry Bílka s Novotným, oba jsou v zahraničí. Zraněný je Kozák a Hendrych se omluvil z důvodů rodinné oslavy. Vidlička to před zápasem zkusil, ale rovněž nemohl nastoupit pro bolest achilovky. Trenér Hruška musel postavit zcela novou stoperskou dvojici Franc – Pecinovský a v záloze nastoupil od začátku Malina.

     Utkání začalo únikem Hornáta do vápna. Patičkou našel Kucharika, který pustil míč na nabíhajícího Štumpfa. Jeho střela šla těsně vedle. Domácí odpověděli akcí Kaválka, ale jeho centr do vápna Mašek chytá. Další střela Štumpfa na branku neprošla. Výborný prošel až na vápno, ale tam ho skluzem zastavil Pecinovský.  Portužák poslal dvakrát míč do vápna. První odkopl Franc a druhý byl dlouhý a skončil za brankovou čarou. V 15. minutě je faulován Michálek. Štumpf rychle rozehrál na Hornáta. Ten pronikl po pravé straně do vápna a přihrál volnému Michálkovi, který se zbavil obránce a střelou přes celou branku nás posílá do vedení - 0 : 1. Akce Maliny s Matysíkem končí u Veselého, který míč ukopl do bezpečí. Domácí zahrozili po akci Výborného s Křenkem, ale Caizl míč do branky nedostal. Matysík mu skočil do rány a byl z toho pouze aut. Dlouhý míč domácích jde na France, kterého atakuje Křenek. Francův nepovedený odkop získal Křenek a jde sám. Maška však  neprostřelil. Průniky Výborného po pravé straně a jeho centry jsme stačili odehrát na roh. Pěknou akci předvedli Štumpf s Michálkem, ale  vše vyřešil včasným vyběhnutím brankař Poráčanin a ukopl míč do bezpečí.

     Druhý poločas začal akcí Maliny s Matysíkem, ale Stráňava střílí vedle. Rovněž zakončení Michálka brankou nekončí. Domácí zakončují po akci Výborného s Abrhamem, ale Mašek střelu chytá. Technická střela Abrhama jde těsně nad a Kaválkovu střelu Mašek vyráží. V 67. minutě jdeme tři na jednoho. Ptáček zatáhl míč po pravé straně. Obránci ho nestíhali a přihrál na hranici velkého vápna Štumpfovi. Ten ještě prodloužil na Michálka, který z vyložené šance trefuje břevno. Zanedlouho po této akci se dostal ve vápně k míči Matysík. Pálí, jeho střelu brankař vyráží před sebe. U míče je první Ata a doráží míč do branky  - 0 : 2.  Domácím se povedla pěkná akce v 73. minutě. To prošel Výborný do vápna a našel naběhnutého Caizla.  Jeho střela šla těsně vedle. Další zakončení Abrhama končí rovněž vedle. Ptáček nedovolil Kaválkovi dostat míč před branku, ukopl míč na roh. Adámek vybojoval roh a po něm po kombinaci Ptáčka se Štumpfem zahazuje Michálek tutovku. Brankař jeho střelu stačil vyrazit. V 90. minutě mohl skórovat Hlubuček, ale střílí pouze do brankaře. Pak již rozhodčí končí utkání a my vezeme zaslouženě tři bodíky.

     Musím přiznat, že jsem měl obavy z nově sestavené stoperské dvojice Franc- Pecinovský, kteří spolu hráli poprvé. Zbytečně. Pecinovský dirigoval obranu s přehledem, vyhrál řadu soubojů a byl prostě super. Franc mu zdárně sekundoval a nebýt jeho zaváhání v prvním poločase, tak odehrál rovněž velmi dobré utkání. V záloze dřeli všichni. Hornát střídal pro bolesti ve svalu. Naši mladíci odehráli též dobré utkání. Dokázali udržet řadu míčů a ještě Ata vstřelil druhou branku, která utkání rozhodla. V útoku se dařilo  Michálkovi. Hoši díky za bojovnost a předvedenou hru. Dokázali jsme zvítězit, a tak jsme s podzimní části mistrovské soutěže spokojeni. Končíme ji na 2. místě a již nyní se těšíme na jarní boje, které začínají 7.3.2020.

 

Neděle 17. 11. 2019 13:30
63 diváků Vestec 201921AA2A1306

Rozhodčí: Černý Michal - Šturc Milan, Šop Václav. Delegát: Cichra David.

 

 

Sezóna 2019/2020 - Saint Gurmain zase válcuje soupeře více ZDE.


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec