Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 19.10.2019 - Atletiko(2) prohra v Nelahozevsi + FOTO, Benfika(2) prasárna od rozhodčího Dvořáka ve Všenorech, lepší domácí by vyhráli sami... ......

Sobota 19. 10. 2019 15:30
80 diváků TJ Dynamo Nelahozeves 2019210A2A1101

Fotografie ze zápasu od místního fotografa pana Jana Slámy ZDE.

Rozhodčí: Gerhardt Jiří - Hlavnička Martin, Pejša Jakub. Delegát: Míka Ladislav.

Branky :  1. a  23. Janovský – 21. Franc

Sestava :  Mašek – Stráňava,  Hendrych, Novotný, Maňák – Hornát, Štumpf, Vidlička, Franc    (83. Havránek) – Kucharik ( 64. Ptáček ), Matysík

     Běží první minuta zápasu. Hrajeme malou domů a Mašek přihrává míč Hendrychovi k postranní čáře. Ten je napadán domácím útočníkem, a tak se otočí a dává míč zpět na Maška. Nevšiml si, že ve vápně je Janovský a ten prostřeluje Maška a domácí vedou 1 : 0. Pak opět Janovský pronikl do vápna, ale vše zachránil Vidlička.  My jsme zahrozili střelou Štumpfa po dlouhém autovém vhazování Francem, ale ta šla vedle. Ve 12. minutě domácí podržel brankař Zavadil, který chytil střelu Štumpfa. Zahráváme trestný kop Štumpfem do vápna. Na ten si naběhl Maňák a jeho hlavičku vyráží Zavadil k Francovi.  Jeho dorážka končí v síti a my srovnáváme ve 21. minutě na 1 : 1. Za dvě minuty si domácí berou vedení zpět. To Janovský obešel snadno ve vápně Hornáta a střelou přes celou branku nedal Maškovi šanci. Pak ještě Mašek chytil střelu Krejzovi, kterému sklepl míč Kulhánek a Kučerovi je pískán ofsaid, takže branka neplatí. Kucharikův průnik do vápna ani střela Štumpfa brankou nekončí.

     Druhý poločas hrajeme z kopce a zahájili jsme jej  střelou Stráňavy. Na Vidličkův centr do vápna nedosáhl Kucharik ani Franc. Pak Franc přihrál ve vápně Kucharikovi, ale toho zradilo zakončení a míč skončil za brankovou čarou. Po kombinaci před vápnem střílí Vidlička, ale trefuje Kucharika. Domácí se soustředí na obranu a podnikají rychlé protiútoky. Krejza ani Janovský se neprosadili. To my jsme mohli vyrovnat. Hornát přešel přes Emmera a poslal centr do vápna. Na ten si naběhl Ptáček , ale tomu ve skórování zabránil včasným vyběhnutím Zavadil. Po trestném kopu do vápna hlavičkuje před branku Maňák. Na míč Zavadil nedosáhl, ten jej přeletěl, ale Hornát míč na zadní tyči do branky nedostal. Po rohovém kopu si do vápna naběhl Hendrych, ale jeho hlavička těsně míjí branku.  Domácí zahazují tutovku Kučerou, který jde sám na Maška, ale ten jeho střelu vyráží. Z trestného kopu v blízkosti vápna trefuje Kučera pouze zeď a další zakončení Kymrla končí vedle. Těsně před koncem se dostal do šance Matysík. Dostal míč za obranu od Vidličky  a snažil se přehodit brankaře, který proti němu vyběhl. Míč skončil nad brankou, ale rozhodčí píská faul na brankaře. Konec utkání domácím vyšel. Vystřídali čtyři hráče během deseti minut, takže se skoro nehrálo.

     Dneska jsme domácím darovali úvodní branku a podle toho se odvíjelo celé utkání. Prim hrála celá obrana dirigovaná zkušeným Vorlem a hlavně brankař Zavadil pochytal co se dalo. V útoku se prosadil Janovský a nebezpečí hrozilo od Krejzy s Kučerou. My jsme postrádali Kozáka s Michálkem i Bílka. Mašek vychytal řadu střel, Stráňavu přehrával Janovský a v záloze odehrál slušný zápas Franc s Vidličkou a Štumpfem. V útoku se dařilo více Kucharikovi.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti v sobotu  26. 10. od 10 : 30 hodin a přivítáme silný celek TJ Kovohutě Podlesí. Všechny vás srdečně zveme.

     B mužstvo sehraje další mistrovské utkání v neděli 28.10. na hřišti SK Slavia Jesenice od 14:30 hodin.

 

 

Sobota 19. 10. 2019 15:30
55 diváků Všenory 201921AA2A0907

Rozhodčí: Dvořák Michal.


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec