Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 18.8.2019 - Atletiko(1) výhra nad Rakovníkem B...

Sobota 17. 8. 2019 10:30
40 diváků Vestec 2019210A2A0201

Rozhodčí: Svoboda Richard - Ježek Ondřej, Hájek Lukáš. Delegát: Hnilička Jaroslav. 

 

Branky :  41. a 69. Hornát , 75. a 90. Matysík

Sestava : Mašek – Stráňava,  Hendrich, Bílek,  Maňák ( 65. Pecinovský ), –  Hornát, Novotný               (80. Havránek ), Vidlička ( 57. Zvěřina ), Franc ( 83. Ptáček ) - Michálek , Matysík  

     Stráňava pronikl do vápna, ale centr končí nad brankou. Matysík vybojoval míč, přihrál ho Michálkovi, ale tomu se centr nepovedl. Hosté odpovídají akcí Rohla s Vilímkem, ale zastavuje je Hendrych.  Průnik Mareše končí slabou střelou, se kterou si Mašek poradil. Bílek našel dlouhým pasem  Matysíka, který hlavou prodloužil na France. Tomu však ve slibné pozici míč uskočil a obránce zahrál na roh. Hraje se  útočný fotbal a akce střídá akci. Se vším si obrany dokázaly poradit. Pešek v bráně hostí předvádí parádní zákroky. Včasným vyběhnutím zabránil Hornátovi ve skórování a pochytal řadu střel. Rohla neprošel do vápna přes France a průnik Vilímka zastavuje Bílek. Ve 37. minutě se dostal k odraženému míči ve vápně Matysík, obešel brankaře, ale branka z toho ještě nebyla. To Franc byl úspěšnější. Zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel naběhnutého Hornáta, který střílí první branku utkání – vedeme 1 : 0. V dobré pozici Michálek míč netrefil, a tak končí první poločas.

     Ve 47. minutě mohlo být vyrovnáno. To si Bílek nechal dlouhý výkop brankaře skočilt před vápnem. Nevšiml si rychlého Rohla a ten se dostal ve vápně k míči a jde sám na Maška. Střílí, ale Mašek předvedl famózní zákrok a míč chytá. Hosté ještě zahrozili po trestném kopu Vilímka, ale ten prošel vápnem a skončil v autu. Bílek se probíjí do vápna, ale je mu pískán faul a Matysíkovi ofsaid. V 61. minutě poslal Bílek malou domů, ale to vystihl Vilímek, obešel Maška, ale míč do branky nedostal. To v 69. minutě Michálek uviděl nabíhajícího Hornáta mezi obránce a poslal mu přesný pas.  Ten si míč zpracoval a nedal Peškovi šanci –  2 : 0. Zvěřinův průnik do vápna a následná střela je sražená před Matysíka, ale ten přestřeluje branku. Franc našel Hornáta, ale jeho střela vpádu končí vedle.  V 75. minutě prošel do vápna Michálek, jeho střelu brankař Pešek vyráží ale pouze před Matysíka a ten dává gól do prázdné branky – 3 : 0. Po pěkné akci hostí se dostal k zakončení Rohla, ale střílí vedle.  Po rohovém kopu se dostal ve vápně k hlavičce nepokrytý Červený, ale branka z toho nebyla. Mašek jeho hlavičku chytá. V 90. minutě je na hranici velkého vápna faulován Michálek. Prodloužili jsme zeď, takže brankař toho moc neviděl a Matysík se trefil parádně – 4 : 0.

     Dnešní utkání se přítomným divákům  muselo líbit. Hosté nehráli až tak špatně, ale své šance ke vstřelení branky nevyužili. Stálým nebezpečím pro naši branku byli především Rohla, Vílímek i Mareš. Hodně pochytal brankař Pešek. Naši hráči odehráli dobré utkání a je potřeba jim poděkovat, že potvrdili minulé vítězství a připisujeme si další body do tabulky.

     K dalšímu mistrovskému utkání zajíždíme  na Spartak Příbram v sobotu  24.8. od 10:30 hodin a autobus odjíždí od hřiště v 8:30 hodin. Pojeďte fandit !!!!!


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec