Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Famózní vítězství na turnaji v Plané nad Lužnicí...

Výběr toho nejlepšího co kdy splodila Viktoria Vestec a vůbec český fotbal, vyjel na výlet na těžce obsazený turnaj do Plané nad Lužnicí (8.týmů) a neudělal ostudu.

Již páteční soustředění před turnajem ukázalo, že základ týmu je pevně postaven a vydrží jakékoliv nátlaky soupeřů, odolá úplatkům i nesmyslným sázkám:)

Název týmu hovořil za vše a jelikož jsme skromní hráči nemohli jsme se jmenovat jinak než REPRE:)

Sobotní ráno, kdy se sešel kompletní mančaft, protože část týmu měla individuální přípravu, byl v dobré náladě a plný očekávání po již proběhlých oslavách vyhraného turnaje???...

Do zápasů vlítla Repre jako uragán a začala rozdávat výsledky 3:0, 5:0 a tak dále...Klíčovým zápasem byl zápas s Bad Boys, za které nastoupil i šikovný ligový fotbalista Šimák, avšak na naši taktiku byl krátký. Po namlsání kdy vedl 2:0, jsme ustopili od taktiky POVOLIT a zařadili UTÁHNOUT, takže 2:3 a nashle...

Turnajem jsme se potili dále a šestý zápas na nás nastoupili ambiciózní domácí s B týmem a takticky nás porazili, prostě do zdi o šesti obráncích se nedostane ani myš, natož nějaký obtloustlý noblesní medvídek v útoku:), branku vsítil pouze náš štírek v útoku Václav D., takže 1:2 a to byl zvednutý prst, nebo možná návnada pro klíčového soupeře?:)

Ke konci základních skupin změnil pořadatel pravidla kvůli extrémnímu, tropickému počasí a řekl, že výsledky ze skupiny jsou výsledky konečné.

To nás však nezaskočilo, protože nám scházel poslední zápas s nejsilnějším týmem turnaje A týmem Plané (1.A třída). Takže malé finále bylo před námi a ihned od začátku bylo jasné, že pujde o souboj na život a na smrt...

Nás kapitán, nejlepší a nejsympatičtější hráč tohoto turnaje na věky věků Radimek naordinoval taktiku, teď prostě makáme i kdyby sme tu měli chcípnout a tak se i stalo, makali jsme jak o život, Francík v bráně předváděl kouzla jak Capperfield a tak jsme už jen čekali na gól a on přišel, kapitán to vzal na sebe 1:0 a hotovo....do konce jsme již kontrolovali výsledek, Francík i za pomoci tyče, kdy jsme byly všichni zralý na přebalení spodního prádla, ale vše klaplo a stali jsme se MISTRY TURNAJE....

Následovala koupel v Lužnici, ceremoniál, nekonečné oslavy, kdy všechny týmy viděli i slyšeli do pozdních nočních hodin, že MISTŘI nejsme jenom na hřišti:)

Všem spoluhráčům, kapitánovi, prezidentovi týmu Míšankovi, Gustavovi a hlavně početnému týmu fotbalových přítelkyň, patří velký dík za tento nevšední zážitek:)

 


Kalendář akcí

Březen 2024
poútstčtsone
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec