Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 19.4.-20.4.2019 - Atletiko(4) prohra s Tochovicemi, Benfika(2) výhra na Davlí...

Pátek 19. 4. 2019 10:30
60 diváků Vestec 2018210A2A2201

Rozhodčí: Blatný Matěj - Babák Jan, Poklop Petr. Delegát: Míka Ladislav. 

Branky : 12. Zvěřina, 76. Michálek  -  61. a 73. Ivaník, 90+2 Partika

Sestava : Mašek –  Stráňava, Kozák, Hendrych, Franc - Hornát , Novotný, Matysík,  Malina         ( 90. Novák ) – Michálek, Zvěřina ( 59. Maňák )

     Začátek utkání patřil nám. Michálek uvolnil Hornáta, ale byl z toho pouze roh a Matysíkova střela šla vedle branky. V 9. minutě zakončují hosté po akci Partiky s Císařem Huňovu, ale Mašek střelu chytá. Ve 12. minutě se  Zvěřina  uvolnil na levé straně, prošel do vápna a střelou na zadní tyč nás posílá do vedení 1 : 0 . Jendrušákův centr do vápna na Partiku byl dlouhý.  Matysík připravil Zvěřinovi míč ve vápně, ale ten míjí branku a Michálek připravill míč Novotnému, ale jeho lob skončil rovněž vedle. Ve 24. minutě hostující Štochl s Partikou připravili šanci pro Císaře, ale toho vychytal Mašek. Pak ještě Stráňava zastavil průnik Ivaníka do vápna a jeho další střelu Mašek chytá. Malina se dostal k odraženému míči, ale jeho technická střela se do branky nevešla.  Akci Ivaníka zastavil ve vápně Hendrych a Novotného centr na Michálka byl dlouhý.

     Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Partika se dostal před Maška, ale ten jeho střelu  vyráží. K dorážce se dostal Langr, ale je pískán ofsaid, takže branka neplatí. V 61. minutě  se ve vápně prosazuje Ivaník a hlavou s přispění levé tyče míč dostává do branky a vyrovnává na 1 : 1. Matysík vybídl zpětnou přihrávkou Malinu ke skórování, ale ten střílí nad. Další zakončení Michálka , Matysíka a opět Maliny brankou nekončí. V 73. minutě dostává míč za obranu Ivaník , jasný ofsaid se nepíská a střela končí v naší síti. Hosté se dostávají do pohody a my se zbytečně rozčilujeme a kazíme přihrávky. . Ve 40. minutě nejprve Franc našel ve vápně Matysíka , ale jeho hlavička končí na břevnu a hned po rohovém kopu trefuje rovněž hlavou břevno i Michálek. Akci Ivaníka zastavil ve vápně Hendrych a Novotného centr na Michálka byl dlouhý. V 76. minutě  Stráňava konečně poslal prudký centr do vápna a tam se hlavou prosadil Michálek a srovnává na 2 : 2. Mackův centr našel ve vápně Císaře, ale jeho hlavička šla vedle. Chceme vyhrát, ale zapomínáme se vracet. V nastaveném čase hostům vyšel rychlý protiútok a Partika nás potrestal a střílí vítěznou branku na 2 : 3.

     Dnešní utkání jsme odehráli ve velikonoční pohodě. Hráči se moc nenabízeli a nebylo komu přihrát. Mě osobně chybí u našich hráčů větší zápal a nasazení v osobních soubojích. Též platí: „Dopředu můžu, zpátky musím“.  Hosté nás  přehráli ve středu hřiště, kde citelně chyběl Štumpf, který se z rodinných důvodů omluvil na dnešní utkání. Očekávaný nástup Hrdličky se nekonal, neboť si udělal výron na pravé noze a bude nám dále chybět. Bílek se vracel z Anglie. Se střídáním Zvěřiny diváci moc nesouhlasili, ale to je věc trenéra jak se rozhodl. Na střídaní bylo více hráčů neboť jejich výkon byl špatný. Jestli to bylo stavem hřiště, které volá po válcování, to posuďte sami.

     Hosté v sestavě s Ivaníkem, Huňou a Jendrušákem více toužili po bodech k záchraně a bylo to vidět. Kdyby měl Partika lepší mušku, tak bychom prohráli asi větším rozdílem. Dobře jim chytal i brankař Kratochvíl. Naši hráči zapomněli, že je lepší v 90. minutě míč podržet a rozdat si to na penalty, ale to je kdyby. Chtěli vyhrát, ale nepovedlo se to a odešli jsme poraženi.

    Přejeme vám veselé prožití velikonočních svátků, hlavně hodně pohody a bohatou pomlázku. K dalšímu mistrovskému utkání jedeme v sobotu 27. 4. do  od 17:00 hodin do Klecan a autobus od hřiště odjíždí ve 14:30 hodin. .

 

 

Sobota 20. 4. 2019 17:00
80 diváků Davle 201821AA2A1803

Rozhodčí: Pytloun Ladislav - Lipár Dominik, Andras Lukáš. 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec