Novinky: Fotbal|Nohejbal|Ping Pong|Cvičení|Akce|Tábory

Mistrovská utkání: 13.4.-14.4.2019 - Atletiko(2) prohra v Komárově, Benfika(2) masakr s Kameňákem...

Sobota 13. 4. 2019 10:30
246 diváků Komárov 2018210A2A2101

Rozhodčí: Hlavnička Radek - Kvasnička Václav, Šafránek Miroslav. Delegát: Vlk Martin. 

 

Branky : 29. Pužík, 73. Nový

Sestava : Mašek –   Stráňava, Bílek,  Hendrych , Maňák - Kozák (46. Hornát ), Novotný, Štumpf, Franc  ( 62. Malina ) – Matysík,  Michálek ( 86. Zvěřina ).

     Začátek utkání patřil nám. Novotný přihrávkou do vápna hledal Matysíka, ale skončilo to rohovým kopem a hned jsme kopali další roh. Míč jsme do branky nedostali. Domácí odpovídají akcí Koláře, který  prošel do vápna, ale zastavil ho Stráňava a střela Srpa skončila vedle.  Ve 13. minutě prošel naší obranou Srp a jde sám na Maška. Ten ale jeho střelu chytá a po trestném kopu chytá i hlavičku Vaníčka. Útoky se střídají na obě strany. My zahrozili hlavičkou Matysíka a střela Kozáka byla slabá a brankař Hejcman ji chytá. Ve 28. minutě píská před hranicí velkého vápna rozhodčí faul. K tomu se postavil Pužík a nachytal Maška. Ten čekal centr, ale on zatočil míč přes dvoučlennou zeď k pravé tyči a domácí jdou do vedení  – 0 : 1. Další naše akce tažené Maňákem a Štumpfem brankou nekončí. Domácí zahrozili opět Srpem, ale Bílek vše pohlídal a Baštař střílí vedle.

 Druhý poločas nás držel brankař Mašek. Nejprve chytá hlavičku Vaníčkovi po rohovém kopu a poradil si i s Mojdlem, který jde na něho sám. Bílkovu  povedenou střelu jeden z obránců stačil zablokovat a Hornát asi největší naši šanci neproměnil. Přetažený centr od Maliny ho našel ve vápně, ale do jeho střely mu stačil sáhnout jeden z obránců a byl z toho další rohový kop.  V 70. minutě Mašek vyráží hlavičku zcela volného Vaníčka. Do druhé šance se dostal po centru do vápna Hornát, ale jeho hlavička končí vedle. V 73. minutě váhá Kozák s rozehrávkou a nastřeluje domácího hráče. Od toho jde míč za obranu na Nového, který jde sám. Kličkou obešel Maška a střílí druhou branku – 2 : 0. Naše další akce k brance nevedou, střely Štumpfa a Matysíka rovněž ne. Závěr patřil nám, ale z dalších slibně vypadajících akcí jsme branku nevstřelili. Hornát ve vápně nepřesně přihrával na Bílka, takže z toho nic nebylo.

     Co říci k dnešnímu utkání? Počet žlutých karet 1 : 5 pro nás.  Asi nejlépe vyjádřím dění na hřišti takto. Jeden z fanoušků na tribuně prohlašuje: “Bude se vybírat podruhé vstupné!!!“ Udivení diváci nevěří a ptají se proč? „Aby bylo na zaplacení divadelního představení hlavního rozhodčího“.  Nutno podotknout, že naši hráči mu vše ulehčili, neboť neunesli jeho rozhodování, kterému se smáli i domácí fanoušci. Domácí po dvou nepovedených utkáních potřebovali bodovat a více se rvali a chtěli vyhrát. My jsme je v první poločas do ničeho nepustili, ale ve druhém čaroval brankař Mašek, který si vynahradil zaváhání při první brance. Chytil tři vyložené šance domácích. Naši útočníci se neprosadili. Když nevystřílíš, nemůžeš dát branku a šance Hornáta brankou neskončily.

     Další mistrovské utkání sehrajeme na našem hřišti již v pátek 19.4. od 10:30 a přivítáme hráče, funkcionáře a fanoušky z SK Tochovice.

     B mužstvo zajíždí k dalšímu mistrovskému utkání v sobotu 20.4. od 17:00 hodin do Davle.

 

Neděle 14. 4. 2019 16:30
40 diváků Vestec 201821AA2A1705

Rozhodčí: Maňas Jan. 

 

 


Kalendář akcí

Duben 2024
poútstčtsone
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Odkazy

Sponzoři

Čestní členové VV
MVDr.Oldřich Gojiš
Pfleger Tomáš
Drahoš Václav
Miler Jiří
Obec Vestec
STAVING Olomouc, s.r.o.
Škoda Auto Brejla
accidis s.r.o
Milcom
Unimed Praha, s.r.o.
NEWTON Elektronika Servis s.r.o - Kučera Martin
ASokno
UVT

Podporujeme

Apartmán Michaela
MAS Dolnobřežansko
Pro život bez tabáku
Mateřská škola Vestec
SweetPain
FOD Klokánek -  Lásková
Unicef
nastevnost

SMS Info Obce Vestec